Βαρύ το κλίμα για τον Τατσόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ -Το τετ α τετ με Τσίπρα που θα κρίνει την παραμονή του στο κόμμα - iefimerida.gr

Βαρύ το κλίμα για τον Τατσόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ -Το τετ α τετ με Τσίπρα που θα κρίνει την παραμονή του στο κόμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαριστεί το θέμα με τον Πέτρο Τατσόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχει προγραμματιστεί συνάντηση του βουλευτή με τον πρόεδρο του κόμματος στην Κουμουνδούρου στον απόηχο των όσων συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και οδήγησαν τον βουλευτή στο να θέσει την παραίτησή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη διάθεση του προέδρου του κόμματος.

Ο κ.Τατσόπουλος δηλώνει ότι δεν θέλει να φύγει από το κόμμα, ωστόσο, σημειώνει ότι δεν θα δεχτεί λοιδορίες για τις απόψεις του. Στο τετ α τετ που θα έχει με την Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του και κυρίως για τις επίμαχες δηλώσεις του περί συμπάθειας μελών του ΣΥΡΙΖΑ με τις ιδέες της 17 Νοέμβρη.

Πάντως, εντός του ΣΥΡΙΖΑ το κλίμα για τον Πέτρο Τατσόπουλο είναι βαρύ, με τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα να του καταλογίζει ότι «μιλά άστοχα για πράγματα που δεν ξέρει, αλλά φαντάζεται με παραδοξότητες και "λογικά" άλματα», διαβεβαιώνοντας πως κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπαθεί καν την τρομοκρατία και τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη να χαρακτηρίζει «εκτός τόπου και χρόνου» τις δηλώσεις του. «Είναι πάρα πολύ βαρύ και οι τοποθετήσεις και του κ. Βίτσα και η δικιά μου δεν έχουν μόνο μια προσωπική διάσταση, απηχούν και μια συλλογική προσέγγιση ως ένα βαθμό, ένα κλίμα που έχει διαμορφωθεί απέναντι στον κ. Τατσόπουλο», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Real FM ο κ. Σκουρλέτης.

Οπως είπε, οι δηλώσεις Tατσόπουλου αφενός «δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ «η εμμονή του να τις επαναλαμβάνει, δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα πια στην συνεργασία μας», για να υπενθυμίσει με νόημα ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ