Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς οι μεγάλες εντάσεις έχουν περάσει ήδη. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν παύουν να σας απασχολούν τα θέματά σας, όμως η νέα θέση του Ερμή δείχνει ότι στον κοινωνικό σας χώρο στην κυριολεξία θα δράσετε. Θα υπάρξουν φίλοι, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν. Το Σάββατο ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας φορτίσει ιδιαίτερα γύρω στο μεσημέρι, ενώ η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ όμορφη μέρα. Μπορείτε να μετακινηθείτε, να δείτε τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο και γενικά να περάσετε μια πάρα πολύ όμορφη μέρα. Θυμηθείτε ότι αυτή η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιδανικές μέρες, για να κλείσετε μια συμφωνία, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να συζητήσετε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο Άρης, βεβαίως, όπως πάντα, και για πολύ καιρό ακόμα θα εξακολουθεί να είναι απέναντι από το ζώδιό σας και να δημιουργεί κάποιες εντάσεις. Αυτό όμως τώρα ισχύει μόνο για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Απριλίου. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα, μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χρησιμοποιείτε μεταλλικά αντικείμενα. Γενικότερα, η κοινωνική ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Αποδεχτείτε προσκλήσεις, οι οποίες είναι σημαντικές, και αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα κύρους, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωταπριλιά.

Ταύρος

Αυτό είναι ένα πολύ πολύ καλό Σαββατοκύριακο για σας, καθώς η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, δημιουργεί ευνοϊκή γωνία με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σταθεροποιήσετε σχέδια και συνεργασίες, οι οποίες είναι σημαντικότατες. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά σε σχέδια που είχατε αυτόν τον καιρό και που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 13-15 Μαΐου. Ό,τι έχει σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές, συμφωνίες ευνοείται. Η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική σας ζωή. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχετε καινούργιες ιδέες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στην επιτυχία. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας. Έτσι, θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Το Σάββατο, όμως, το μεσημεράκι, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Μαΐου (λίγο πριν ή λίγο μετά), αποφύγετε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ενδεχομένως η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο να δημιουργήσει κάποιες προστριβές, θα μπορούσα να πω, τις οποίες καλό είναι να αποφύγετε. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτομαγιά, σας ανοίγονται νέοι δρόμοι, οι οποίοι είναι σημαντικοί. Η Κυριακή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, αν και θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για τον εργασιακό σας χώρο. Ο Δίας στον Καρκίνο ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι 4-6 Μαΐου. Μπορεί, βέβαια, ο Δίας να είναι ανάδρομος και εσείς να βλέπετε ότι κάποια οικονομικά σας θέματα καθυστερούν, όμως ουσιαστικά θα πραγματοποιηθούν.

Δίδυμοι

Ένα σημαντικότατο Σαββατοκύριακο αρχίζει για σας, αφού ο Ερμής, κυβερνήτης σας, αλλάζει ζώδιο, και συγκεκριμένα περνά στον Υδροχόο. Αυτή η θέση είναι ιδανική για σας. Ιδανική για να ανοίξει το μυαλό σας και να έχετε καινούργιες ιδέες. Ό,τι έχει σχέση με την προηγμένη τεχνολογία ευνοείται, ενώ ό,τι έχει σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό ή πνευματικές εργασίες φαίνεται ότι μπαίνει σε μια τάξη. Η Αφροδίτη, η οποία δημιουργεί μια πάρα πολύ ωραία γωνία με τον Κρόνο, δείχνει ότι από τη μια τα οικονομικά σας φαίνεται να βελτιώνονται και από την άλλη ίσως σταθεροποιηθεί μια σχέση από τα παλιά. Την Κυριακή η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο σας, καθιστώντας τη μέρα ιδανική, για να κάνετε ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές, οι οποίες είναι σημαντικές και θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε νέα σχέδια είτε για τα παιδιά είτε για τον ερωτικό σας σύντροφο. Δώστε ό,τι καλύτερο μπορείτε στα παιδιά. Σε ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας θα βρείτε λύσεις, οι οποίες είναι σημαντικές και θα κάνετε ιδανικές αλλαγές, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι το τέλος Μαΐου. Θα δείτε ότι οι αλλαγές οι οποίες εμφανίζονται τώρα, θα πάρουν σάρκα και οστά το καλοκαίρι και θα σας οδηγήσουν σε σημαντική επιτυχία. Ωστόσο, αν είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας, προσέχετε μήπως κάνετε λαθεμένες εκτιμήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό, όχι μόνο για να πλησιάσετε το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας αλλά και για να κλείσετε συμφωνίες, οι οποίες καθυστερούσαν στο παρελθόν. Βέβαια, ίσως να υπάρχουν ακόμη κάποιες μικρές ή μεγάλες διαφωνίες, τις οποίες πρέπει να ρυθμίσετε. Ωστόσο, αν είστε γεννημένοι 11-15 Ιουλίου, κάτι πολύ σταθερό θα μπορούσε να συμβεί τώρα. Το Σάββατο ίσως να μην είναι η καταλληλότερη μέρα για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, για να στηρίξετε την οικογένεια σας, να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικά να βρείτε λύσεις στα προβλήματα, τα οποία σας απασχολούν. Μπορεί ο Δίας να σας δημιουργεί εμπλοκές, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Ιουλίου, και να μην έχουν ξεπεραστεί κάποια θέματα, όμως ουσιαστικά σιγά σιγά τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν. Η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο θα σας φέρει καινούργιες ιδέες ως προς το πώς θα αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό θέμα το οποίο είναι αρκετά σημαντικό. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Λέων

Για σας τους Λέοντες αυτές είναι ιδανικές μέρες, για να συζητήσετε για ένα θέμα εργασίας. Εάν πρόκειται να συζητήσετε εργασιακά θέματα, αυτά φαίνεται να παίρνουν μια περίεργη τροπή, η οποία θα έχει μακρά διάρκεια και θα μπορέσει να σας εξασφαλίσει αυτά τα οποία επιθυμείτε στον εργασιακό σας χώρο. Αν αντιμετωπίζετε θέματα υγείας, ενδεχομένως να βρείτε τρόπους να τα ξεπεράσετε. Η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, με τους οποίους θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που θα αποδώσουν. Την Παρασκευή και το Σάββατο ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα φορτίζει ειδικά εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 14-15 Αυγούστου. Το Σάββατο αποφύγετε να συζητήσετε για ένα επαγγελματικό θέμα και φροντίστε να είστε κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Την Κυριακή η Σελήνη στους Διδύμους σάς ανοίγει δρόμους, για να δείτε φίλους, να δουλέψετε συλλογικά ή να ασχοληθείτε γενικότερα με την κοινωνική σας ζωή. Οι μετακινήσεις αυτές τις μέρες δεν είναι τόσο επικίνδυνες. Παρ' όλα αυτά μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε πώς χειρίζεστε τον λόγο. Γενικά, αυτό το ακούτε πολύ καιρό, γιατί την περίοδο αυτή ίσως έχετε τόσα πράγματα να κάνετε τα οποία δεν σας αφήνουν ούτε να ησυχάσετε ούτε να ηρεμήσετε, γεγονός που μπορεί να σας εκνευρίζει. Προσέχετε την υγεία σας και τις οικονομικές απαιτήσεις που μπορεί να έχουν άλλοι από σας.

Παρθένος

Αυτό είναι ένα θαυμάσιο, θα μπορούσα να πω, Σαββατοκύριακο για σας, και αν δεν είναι θαυμάσιο , θα είναι τουλάχιστον λυτρωτικό. Από την μια την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο, φέρνοντάς σας πιο κοντά στα νέα σας σχέδια, αν αφορούν ταξίδια, πνευματικές εργασίες, νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις. Από την άλλη, η ευνοϊκή γωνία του Κρόνου με την Αφροδίτη σταθεροποιεί σχέδια, σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά αν είστε γεννημένοι 15-17 Σεπτεμβρίου. Ακόμη και μια δουλειά θα μπορούσε να πάρει μια νέα τροπή. Μόνο το Σάββατο το μεσημέρι μπορεί να μην είναι κατάλληλο για συναντήσεις και συζητήσεις. Η Κυριακή είναι θαυμάσια, για να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή και να δείτε φίλους. Ακόμη και ένα οικονομικό θέμα σιγά σιγά εξελίσσεται όπως ακριβώς εσείς θέλετε.

Ζυγός

Έστω και αν βρίσκεστε σε μια περίοδο έντασης και κρίσης εσείς οι Ζυγοί, οι μέρες που ακολουθούν, αρχής γενομένης από σήμερα, λένε πολλά για σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης, κυβερνήτη σας, με τον Κρόνο δείχνει ότι φαίνεται να βρίσκει κάποια λύση ένα οικογενειακό θέμα που σας ταλανίζει αυτόν τον καιρό ή ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με την οικογένειά σας. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε. Είναι ιδιαίτερα σταθεροποιητικές οι μέρες αυτές, πάρα το γεγονός ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι ανάδρομη και ίσως πρέπει να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις από το τέλος του μήνα. Παρ' όλα αυτά τα πράγματα είναι ιδιαίτερα βελτιωμένα και καλό θα είναι να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα μπορεί να δείχνει ότι επιλύονται θέματα που έχουν σχέση με τον τομέα των οικονομικών και της εργασίας σας. Μην κάνετε υπερβολές και λάθη σε ένα θέμα που έχει σχέση με τον εργασιακό ή ακόμα και με τον κοινωνικό σας χώρο. Έχετε μια υπεραισιόδοξη αντίληψη, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Οκτωβρίου. Γενικότερα, όμως είστε σε μια περίοδο, κατά την οποία, έστω και μετά από κάποιες εντάσεις, πολλά θέματα μπορούν να βρουν λύσεις και μάλιστα οι λύσεις αυτές θα είναι διαρκείας. Ο Άρης επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 8 Οκτωβρίου. Έτσι η ένταση δεν λείπει με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αυτό θα το ακούτε για πολύ καιρό, γιατί για 6 μήνες ακόμα ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας σταδιακά κάθε ημερομηνία γέννησης. Προς το παρόν επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8-10 Οκτωβρίου. Έτσι, κρυολογήματα, μικροατυχήματα και εντάσεις δεν λείπουν.

Σκορπιός

Για σας τους Ζυγούς αυτό είναι ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο. Η Αφροδίτη σε ευνοϊκή γωνία και με τον Ήλιο αλλά και με τον Κρόνο δείχνει ότι σταθεροποιούνται κάποια θέματα στο χώρο της οικογένειάς σας, τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσουν φίλοι ή γενικότερα η κοινωνική σας ζωή ή η συλλογική δουλειά. Να θυμάστε ότι η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, θα σας δώσει νέα ώθηση, για να ασχοληθείτε με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο, για να έχετε, γενικά, επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και πάνω από όλα για να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια, πέρα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Την Παρασκευή και το Σάββατο μπορεί να σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα. Η Κυριακή είναι ιδανική, για να δείτε φίλους, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να κάνετε νέα σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά, αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα των υπερβολών, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-7 Οκτωβρίου.

Τοξότης

Για σας τους Σκορπιούς αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό, για να βρείτε σημεία επαφής με συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα, για τα οποία μπορεί να είχατε προβληματιστεί το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, λοιπόν, σχέσεις και συνεργασίες σταθεροποιούνται. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας βοηθήσουν και σε ένα επαγγελματικό επίπεδο, το οποίο είναι σημαντικό, και να σας δώσουν λύσεις. Το Σάββατο η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί μια ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η Κυριακή είναι κατάλληλη, για να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα τα σχέδιά σας για πνευματικές εργασίες, ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ακόμη ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα μπορεί να καταλαγιάσει αυτόν τον καιρό, ειδικά αν είστε γεννημένοι 6-7 Νοεμβρίου. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την κοινωνική σας ζωή έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο, όπου θα είναι μέχρι το τέλος του μήνα, σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με τα παιδιά, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας.

Αιγόκερως

Ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο θα περάσετε εσείς οι Αιγόκεροι που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οι όψεις που κάνει η Αφροδίτη δείχνουν ότι σταθεροποιούνται σχέδια στην συναισθηματική σας ζωή. Δυνατοί φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή μετά τις 11-15 Ιανουαρίου. Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές και για να προωθήσετε είτε ένα οικονομικό είτε ένα συναισθηματικό σας θέμα, έστω και αν υπάρχει ένα μπέρδεμα ή δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα ακόμη. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ η Κυριακή σας καλεί και πάλι να κάνετε ένα πρόγραμμα για τη δουλειά σας. Ο Άρης πιέζει εσάς που είστε γεννημένοι 5-7 Ιανουαρίου. Έτσι, θα πρέπει να προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Δεν είναι οι καλύτερες μέρες για να κάνετε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει, ώστε να προωθηθούν θέματα που να έχουν σχέση με τα οικονομικά σας και για έναν ολόκληρο μήνα σχεδόν θα μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους για να το κάνετε αυτό.

Υδροχόος

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά την επικοινωνία, μπαίνει στο ζώδιό σας. Από τη μια αυτό σημαίνει ότι θα πληροφορηθείτε ένα παρασκήνιο, το οποίο λειτουργούσε για σας, και ίσως ακόμη λειτουργεί για κάποιους από εσάς. Από την άλλη, θα έχετε καινούργιες ιδέες, οι οποίες έχουν σχέση με τα παιδιά ή ακόμα και με τα οικονομικά σας, τα οποία θα μπορούσαν να πάρουν έναν νέο δρόμο. Ένα σχέδιο που έχετε για την οικογένειά σας και έχει άμεση σχέση και με τα οικονομικά σας φαίνεται να υλοποιείται. Η οικογένειά σας θα σας απασχολήσει και την Παρασκευή και το Σάββατο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Φεβρουαρίου. Η Κυριακή, γενικότερα, είναι ολοκληρωτικά δοσμένη στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Είστε πάρα πολύ δυνατοί, δυναμικοί, με ταξίδια, επαφές, συμφωνίες. Αν είστε γεννημένοι 5-9 Φεβρουαρίου, ο Άρης ανοίγει νέους δρόμους για σας. Ο Άρης θα παραμείνει για πάρα πολύ καιρό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, γεγονός που σημαίνει ότι ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, πνευματικές εργασίες και νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις θα ευνοηθούν ιδιαίτερα.

Ιχθείς

Αυτό θα είναι ένα πολύ πολύ καλό Σαββατοκύριακο για σας που είστε κοντά σε φίλους, ειδικά αν είστε γεννημένοι 10-12 Μαρτίου περίπου. Είναι μια θαυμάσια εποχή, για να δείτε δυνατούς φίλους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο έχετε μετακινήσεις, επαφές και συναντήσεις, ενώ η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Η νέα θέση που παίρνει ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να σας φέρει ένα παρασκήνιο, το οποίο θα κινείται για σας. Ενδεχομένως να έχετε άγχος για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Έτσι, προσέχετε και μην δίνετε αφορμές για σχόλια, γιατί θα υπάρξουν σχόλια, τα οποία μάλιστα θα πληροφορηθείτε αργότερα.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ