Ο Σκουρλέτης βγάζει στη σέντρα τον Τατσόπουλο: «Εκτός τόπου και χρόνου» οι δηλώσεις του - iefimerida.gr

Ο Σκουρλέτης βγάζει στη σέντρα τον Τατσόπουλο: «Εκτός τόπου και χρόνου» οι δηλώσεις του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εκτός τόπου και χρονου» χαρακτήρισε τις τελευταίες δηλώσεις Τατσόπουλου ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης επιβεβαίωνοντας ότι το κλίμα στην Κουμουνδούρου για τον βουλευτή είναι πλέον πολύ βαρύ.

«Είναι πάρα πολύ βαρύ και οι τοποθετήσεις και του κ. Βίτσα και η δικιά μου δεν έχουν μόνο μια προσωπική διάσταση, απηχούν και μια συλλογική προσέγγιση ως ένα βαθμό, ένα κλίμα που έχει διαμορφωθεί απέναντι στον κ. Τατσόπουλο», δήλωσε στον Real FM ο κ. Σκουρλέτης.

Οπως είπε, οι δηλώσεις Tατσόπουλου αφενός «δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ «η εμμονή του να τις επαναλαμβάνει, δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα πια στην συνεργασία μας», για να υπενθυμίσει με νόημα ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σκουρλέτης επιβεβαίωσε ότι την Παρασκευή ο βουλευτής έχει κληθεί από τον Αλέξη Τσίπρα σε συνεδρίαση με το προεδρείο της ΚΟ για να τα πουν από κοντά.

«Δεν μπορώ να προδικάσω ποια θα είναι η κατάληξη της αυριανής συζήτησης, αλλά σε κάθε περίπτωση, προσωπικά μιλώντας, θεωρώ ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο κ. Τατσόπουλος , όχι μια, όχι δύο αλλά τρεις και παραπάνω φορές, είναι ένας τρόπος που δεν ταιριάζει σε προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», παρατήρησε ο κ. Σκουρλέτης. Χαρακτηρίζεται, πρόσθεσε χαρακτηριστικά, από μειωμένη αίσθηση αλληλεγγύης και συλλογικότητας και πολύ περισσότερο οι τελευταίες του δηλώσεις είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ