Αλίθια Ρομέρο: «Δεν γνωρίζω πού είναι ο Χριστόδουλος Ξηρος αλλά και να ήξερα δεν θα σας έλεγα» - iefimerida.gr

Αλίθια Ρομέρο: «Δεν γνωρίζω πού είναι ο Χριστόδουλος Ξηρος αλλά και να ήξερα δεν θα σας έλεγα»

Αλίθια Ρομέρο: «Δεν γνωρίζω που είναι ο Χριστόδουλος Ξηρος αλλά και να ήξερα δεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον κώδικα της σιωπής υπακούει η Αλίθια Ρομέρο για τον δραπέτη αδελφό του συζύγου της Σάββα Ξηρού, Χριστόδουλο, υποστηρίζοντας κατά την έξοδό της από τη ΓΑΔΑ, ότι και να γνώρισε που βρίσκεται θα κρατούσε το στόμα της κλειστό. «Δεν γνωρίζω που είναι αλλά και να ήξερα δεν θα σας έλεγα», φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους.
Η σύντροφος του Σάββα Ξηρού κλήθηκε μαζί με άλλες δυο γυναίκες, τη φίλη του Χριστόδουλου Ξηρού και την αδελφή του, στην Γενική Αστυνομική διεύθυνση Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φίλη του δραπέτη Χριστόδουλου Ξηρού, είναι μια νεαρή εκπαιδευτικός ενώ η αδελφή του πιθανολογείται ότι είναι από τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδαν το βράδυ της Κυριακής.

Η Ρομέρο κατά την έξοδό της από τα γραφεία της ΓΑΔΑ δήλωσε «Με κάλεσαν για να δουν αν ξέρω κάτι για τον Χριστόδουλο» και υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό.

Εξέφρασε μάλιστα την αγωνία της για τον σύζυγό της λέγοντας ότι είναι ανήμπορος και ότι δεν την αφήνουν να τον βοηθήσει: «με ρίχνουν σαν μπαλάκι από τον έναν στον άλλον... από την εισαγγελέα στον Κορυδαλλό, από τον Κορυδαλλό στη Λάρισα, από εκεί στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Το υπουργείο τώρα πρέπει να μας δώσει ένα έγγραφο, απάντηση γιατί αρνούνται προσωπικά και φωτογραφικά εμένα να βοηθήσω το Σάββα εφόσον είναι τυφλός, είναι ασθενής, έχει διακοπή ποινής για ένα μήνα, δηλαδή υποτίθεται ότι μπορεί η οικογένεια να είναι μαζί του και μας έχουν κόψει κάθε επαφή μαζί του. Ούτε τηλέφωνο δε τον αφήνουν να μας πάρει».

Η αδερφή του, η οποία μένει στην Αθήνα θα μεταβεί και αυτή στη ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ