Ρούχα από ... γάλα - iefimerida.gr

Ρούχα από ... γάλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά την ύστερη βουκολική φαντασία, τότε μπορείς και εσύ να φορέσεις ένα ρούχο φτιαγμένο από γάλα. Σε μια εποχή που τα τρόφιμα συνεχώς ανατιμούνται, μία νέα μέθοδος μετατρέπει το γάλα σε πρώτη ύλη ενδυματοποιΐας και υλικό υψηλής ραπτικής. Η βιολόγος και σχεδιάστρια ενδυμάτων Anke Domaske, κατάφερε να δημιουργήσει κλωστές από πραγματικό γάλα, μέσω μιας περίπλοκης διαδικασίας που επεξεργάστηκε πολλά χρόνια με την ομάδα της.

Τα ρούχα της συλλογής εξωτερικά δεν διαφέρουν από συνηθισμένα ενδύματα, έχουν υφή παρόμοια με αυτή του μεταξιού και είναι ιδανικά για το καλοκαίρι. Η τιμή ενός γυναικείου φορέματος κυμαίνεται μεταξύ 150 και 200 €, ενώ λόγω της μεγάλης ζήτησης η σχεδιάστρια ετοιμάζει νέα συλλογή για άντρες.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το κατά πόσο είναι σωστό να χρησιμοποιούμε γάλα για ρουχισμό, (την στιγμή που υπάρχουν παιδιά που πεθαίνουν από αβιταμίνωση) η σχεδιάστρια ενημερώνει ότι χρησιμοποιεί μόνο το γάλα που κανονικά θα πεταγόταν λόγω μειωμένων θρεπτικών στάνταρ.

Το παρακάτω βίντεο θα σας πείσει ότι η μόδα του γάλατος είναι πράγματι αλήθεια και πως η πέτσα στο κατσικίσιο γάλα είναι δυνάμει T-shirt.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ