Τρόμος στον αέρα για τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα -Το ελικόπτερο τους πήρε κλίση και έκανε αναγκαστική προσγείωση - iefimerida.gr

Τρόμος στον αέρα για τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα -Το ελικόπτερο τους πήρε κλίση και έκανε αναγκαστική προσγείωση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα θρίλερ έζησαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Hay-on-Wye λογοτεχνικό φεστιβάλ στην Ουαλία, καθώς το ελικόπτερο που τους μετέφερε άρχισε να γέρνει προς τη μία πλευρά και ο κυβερνήτης επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση.Το επεισόδιο έγινε γνωστό μόλις χθες, ενώ συνέβη τον περασμένο Μάιο, αλλά όπως γράφει η Daily Mail τώρα η αρμόδια επιτροπή έρευνας αεροπορικών ατυχημάτων εξέδωσε το πόρισμά της για τις αιτίες του συμβάντος. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της έρευνας, το ελικόπτερο άρχισε να γέρνει όταν ένα ρουλεμάν διαμέτρου μόλις 2 mm, από το οποίο εξαρτάται η δυναμική του ελικοπτέρου, έσπασε. Αυτό προκάλεσε εσωτερική διαρροή στο υδραυλικό σύστημα του ελικοπτέρου, η οποία με τη σειρά της προκάλεσε πρόβλημα στο σύστημα ελέγχου της ισορροπίας του.

Βασιλική πηγή αναφερόμενη στο περιστατικό σχολίασε την αντίδραση της Καμίλα ανέφερε πως τρομοκρατήθηκε. «Ήταν μία στιγμή που κοντεύει να σπάσει η καρδιά σου. Η Δούκισσα έτρεμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Κάρολος ελικόπτερο Καμίλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ