Οι επτά καλύτερες ταινίες που αξίζει και πρέπει να δει κανείς μέσα στο 2014 [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι επτά καλύτερες ταινίες που αξίζει και πρέπει να δει κανείς μέσα στο 2014 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά την κρίση που πλήττει τις παγκόσμιες αγορές, αλλάζοντας συνήθειες στο καταναλωτικό κοινό, η έβδομη τέχνη συνεχίζει απτόητα να μαγεύει. Μόνο στις ΗΠΑ τα εισιτήρια που κόπηκαν μέσα στο 2013 άγγιξαν τα 11 δισ. δολάρια.

Η προηγούμενη χρονιά έφερε στη μεγάλη οθόνη των κινηματογραφικών αιθουσών πολλά σίκουελ και μια ντουζίνα υπερήρωες της Marvel, πράγμα που αναμένεται να συνεχιστεί και το 2014.

Από τον φιλμικό όγκο, ωστόσο, της νέας χρονιάς οι ταινίες που πρόκειται να ξεχωρίσουν , προκαλώντας ήδη εγκωμιαστικά σχόλια είναι οι ακόλουθες:

Her

Εκπληκτική ιστορία ενός μοναχικού άντρα που ερωτεύεται το ...λειτουργικό του σύστημα, με τους Χοακίν Φοίνιξ και Σκάρλετ Γιόχανσον.

The Monuments Men

Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον, Μπιλ Μάρεϊ, Τζον Γκούντμαν σε ταινία ύφους Ocean's Eleven.

The Grand Budapest Hotel

Άλλο ένα τυπικό δείγμα της αισθητικής του Ουές Άντερσον με τον Ραλφ Φάινς στο ρόλο ενός διάσημου υπαλλήλου ξενοδοχείου.The Fault in Our Stars

Η ανερχόμενη και περίεργα γοητευτική Σαϊλίν Γούντλεϊ στο ρόλο καρκινοπαθούς που ερωτεύεται καρκινοπαθή.

Interstellar

Διαστημική περιπέτεια του Κρίστοφερ Νόλαν με τους Μάθιου ΜακΚόναχι και Αν Χάθαγουεϊ, με θέμα μία ομάδα που ταξιδεύει προς μία «σκουληκότρυπα».

Exodus

Μετά το «Νώε» του Ντάρεν Αρονόφσκι, ο Ρίντλεϊ Σκοτ κινηματογραφεί την ιστορία του Μωυσή που οδηγεί τους σκλάβους από την Αίγυπτο.

Non-Stop

Αεροπειρατεία, αγωνία, πλοκή με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινηματογράφος 2014 νέες ταινίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ