Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Σήμερα η Σελήνη δείχνει ότι θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα, το οποίο είναι σημαντικό και για το οποίο φαίνεται να έχετε μια έμπνευση, η οποία οδηγεί στη λύση του. Ενδεχομένως να σας βοηθήσουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Γενικότερα, όμως, ως τις αρχές της άλλης εβδομάδας είναι μια περίοδος, κατά την οποία μπορείτε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ιδιαίτερα για ένα οικονομικό θέμα. Αγαπημένα σας πρόσωπα, ή και τα παιδιά αν έχετε, θα μπορούσαν να βρουν λύσεις πάνω σε θέματα εργασίας. Ακόμη, συγγενικά σας πρόσωπα θα μπορούσαν γενικότερα να σας προσφέρουν ιδέες, οι οποίες είναι μοναδικές για να επιλύσετε θέματα τα οποία σας απασχολούν. Θα πρέπει να εξακολουθήσετε να προσέχετε κρυολογήματα, μικροατυχήματα και εντάσεις, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Απριλίου. Ωστόσο, η μέρα δεν έχει την ιδιαίτερη σφοδρότητα που είχαν οι προηγούμενες μέρες.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα. Η Σελήνη έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο. Άπειρες φορές έχουμε μιλήσει για τον Ποσειδώνα, ο οποίος από το ζώδιο των Ιχθύων σάς στέλνει τις φιλικές του επιδράσεις. Σήμερα, λοιπόν, πραγματοποιείται εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, γεγονός που σημαίνει ότι όλοι οι Ταύροι, αλλά ειδικά εσείς, που είστε γεννημένοι 22-25 Απριλίου, θα έχετε την εύνοια της ημέρας. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, κάτι που θα οραματιστείτε θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, ενώ οτιδήποτε θα μπορούσε να έχει σχέση με τα οικονομικά, ρυθμίζεται και τακτοποιείται. Οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για σας τους Ταύρους, παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο -που πραγματοποιείται αύριο και μεθαύριο- θα μπορούσε να δείξει σταθεροποίηση κάποιων καταστάσεων που μπορεί να έχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η όψη αυτή θα επιδρά όλες αυτές τις μέρες. Νομικά, διαδικαστικά θέματα ευνοούνται. Βεβαίως, λόγω ανάδρομης Αφροδίτης, δεν έχετε πάρει ακόμα οριστικές αποφάσεις και δεν έχουν λυθεί οριστικά τα θέματα που σας απασχολούν. Ωστόσο, γενικότερα πραγματοποιούνται. Έτσι, λοιπόν, οτιδήποτε έχει σχέση με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα, θέματα εργασίας θα μπορούσε να αποδώσει. Στηρίξτε τον σύντροφό σας εάν σας έχει ανάγκη αυτόν τον καιρό. Κάποια οικογενειακά θέματα φαίνεται ότι βρίσκουν λύση σιγά σιγά. Μην παραμελείτε την δική σας υγεία. Προσπαθήστε να καταλαγιάσετε ζητήματα που προέκυψαν στον εργασιακό σας χώρο ή ασχοληθείτε με την υγιεινή του σώματος σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Μαΐου, θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για ηλικιωμένα πρόσωπα, γιατί μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Ακόμη, θυμηθείτε ότι γίνονται κάποιες διεργασίες στις σχέσεις, το γάμο σας ή γενικότερα στις συνεργασίες σας, προκαλώντας νέα δεδομένα στα οποία θα πρέπει σιγά-σιγά να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε, αν και δεν πρόκειται να διαρκέσουν για πάντα.

Δίδυμοι

Αυτό είναι ένα θαυμάσιο τετραήμερο, θα μπορούσα να πω, αρχής γενομένης από σήμερα. Τώρα μπορείτε να σταθεροποιήσετε ένα θέμα που έχει σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε επιτυχία, ενώ η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει μια πιο σταθερή τροπή. Σήμερα θα μπορούσατε να βάλετε μια τάξη σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον τομέα των οικονομικών σας. Θα έλεγα, μάλιστα, ότι ίσως έχετε μια έμπνευση, μια ιδέα, η οποία θα οδηγήσει σε κάποια λύση ένα οικονομικό θέμα. Ωστόσο, αν είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, προσέχετε μήπως ο δρόμος που ακολουθείτε δεν είναι ιδανικός. Ενδέχεται δηλαδή να είναι ουτοπικός και όχι ρεαλιστικός. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου, καινούργια δεδομένα έρχονται στη ζωή σας. Αλλάζουν πολλά την περίοδο αυτή, τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν καινούργιες εμπειρίες και δράσεις. Θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ευνοούνται, ενώ η ένταση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο σιγά σιγά καταλαγιάζει.

Καρκίνος

Για σας, φίλοι Καρκίνοι, σήμερα είναι μια ιδανική μέρα, όσες και αν είναι οι εντάσεις που μπορεί να είχατε τις τελευταίες ημέρες . Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, μια θέση σταθερή σε θέματα που μπορεί να έχουν σχέση με την κοινωνική σας ζωή. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν γενικότερα σε ένα όραμα, που ενδεχομένως έχετε, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 24-26 Ιουνίου. Ο Δίας εξακολουθεί να ευνοεί τώρα χωρίς εντάσεις εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Ιουλίου. Σιγά σιγά καταλαγιάζει η ένταση των τελευταίων ημερών, ενώ ο Κρόνος σταθεροποιεί σχέδια, σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14-16 Ιουλίου. Προσέξτε εσείς που είστε γεννημένοι αυτές τις μέρες, γιατί βρίσκεστε σε μια μοναδική φάση, κατά την οποία μπορεί να σταθεροποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο σχέσεις και συνεργασίες σας. Ένας αρραβώνας, ένας γάμος, κάτι το οποίο σας απασχολεί, μια δουλειά παίρνει μια νέα τροπή τις μέρες που ακολουθούν. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την οικογένειά σας μπορεί σιγά σιγά να βρουν μια λύση. Βέβαια, θυμηθείτε ότι οι οικογενειακές καταστάσεις ή τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας δεν παύουν να σας απασχολούν. Έτσι, χαλαρώστε, όσο μπορείτε, και χαμηλώστε τους τόνους, ειδικά αν είστε γεννημένοι από τις 7 Ιουλίου και μετά. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Λέων

Για σας τους Λέοντες ακολουθεί ένα θαυμάσιο τετραήμερο όσον αφορά θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμα και με την υγεία σας. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας βοηθήσουν, ώστε να δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται. Βεβαίως, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να δείχνει ότι οριστικές αποφάσεις, γενικότερα, θα παρθούν από το τέλος του μήνα και μετά, όμως μπαίνετε σε μια αρκετά καλή φάση. Αυτό ισχύει και για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Αυγούστου και ο Κρόνος επηρεάζει θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας ή ακόμα και με ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ακόμα και εσείς, όμως, τις ημέρες που ακολουθούν ενδεχομένως να βρείτε λύσεις, οι οποίες θα είναι σημαντικές, ώστε είτε να βοηθήσετε εσείς την οικογένειά σας είτε η οικογένειά σας να βοηθήσει εσάς σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα δείχνει κοινωνικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα είναι σημαντικές και οι οποίες θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Ωστόσο θα πρέπει να εξακολουθήσετε για πολύ καιρό –είτε σας το επισημαίνω είτε όχι- να μην τρέχετε όταν οδηγείτε και να προσέχετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ίσως μια διαφωνία να πάρει διαστάσεις τις οποίες δεν διανοείστε.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα αλλά και οι ημέρες που ακολουθούν έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα για σας, όποια και αν είναι τα επιμέρους προβλήματα που σας απασχολούν. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ακόμη περισσότερο αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου (λίγο πριν ή λίγο μετά), υπάρχουν σταθεροποιητικές τάσεις είτε για μια δουλειά που θέλετε να κάνετε είτε για τη συναισθηματική σας ζωή. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να δώσετε υποσχέσεις, οι οποίες θα κρατήσουν στον χρόνο, έστω και αν είναι ανάδρομη η Αφροδίτη και χρειαστεί να αλλάξετε κάποια πράγματα, τα οποία μπορεί να έχουν σχέση και με τα παιδιά. Αν επιθυμείτε ένα παιδάκι θα μπορούσατε τώρα να κινηθείτε, έτσι ώστε να μπορέσετε να το περιμένετε. Τα έξοδα σας, βεβαίως, τρέχουν. Σήμερα όμως είναι μια ειδική μέρα για σας. Η Σελήνη, η οποία βρίσκεται στον Ταύρο όπου και θα παραμείνει για ένα διήμερο, σας ανοίγει δρόμους. Ίσως πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή φίλοι να σας βοηθήσουν σε αυτό, ώστε να υπάρξουν καινούργια δεδομένα σε ένα θέμα που αφορά είτε μια δουλειά είτε ταξίδια στο εξωτερικό είτε κάποια σχέδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε την περίοδο αυτή. Αυτές είναι οι καταλληλότερες μέρες για να πραγματοποιήσετε οτιδήποτε έχει σχέση με ένα επαγγελματικό σας θέμα, όπως αν επιδιώκετε μια δική σας δουλειά, παρόλο που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και ίσως θα μπορούσατε από το τέλος του μήνα να έχετε οριστικά αποτελέσματα. Τώρα όμως μπορείτε να βάλετε βάσεις τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα οικονομικά σας.

Ζυγός

Έστω και αν βρίσκεστε σε μια περίοδο έντασης και κρίσης εσείς οι Ζυγοί, οι μέρες που ακολουθούν, αρχής γενομένης από σήμερα, λένε πολλά για σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης, κυβερνήτη σας, με τον Κρόνο δείχνει ότι φαίνεται να βρίσκει κάποια λύση ένα οικογενειακό θέμα που σας ταλανίζει αυτόν τον καιρό ή ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με την οικογένειά σας. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε. Είναι ιδιαίτερα σταθεροποιητικές οι μέρες αυτές, πάρα το γεγονός ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι ανάδρομη και ίσως πρέπει να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις από το τέλος του μήνα. Παρ' όλα αυτά τα πράγματα είναι ιδιαίτερα βελτιωμένα και καλό θα είναι να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα μπορεί να δείχνει ότι επιλύονται θέματα που έχουν σχέση με τον τομέα των οικονομικών και της εργασίας σας. Μην κάνετε υπερβολές και λάθη σε ένα θέμα που έχει σχέση με τον εργασιακό ή ακόμα και με τον κοινωνικό σας χώρο. Έχετε μια υπεραισιόδοξη αντίληψη, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Οκτωβρίου. Γενικότερα, όμως είστε σε μια περίοδο, κατά την οποία, έστω και μετά από κάποιες εντάσεις, πολλά θέματα μπορούν να βρουν λύσεις και μάλιστα οι λύσεις αυτές θα είναι διαρκείας. Ο Άρης επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 8 Οκτωβρίου. Έτσι η ένταση δεν λείπει με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αυτό θα το ακούτε για πολύ καιρό, γιατί για 6 μήνες ακόμα ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας σταδιακά κάθε ημερομηνία γέννησης. Προς το παρόν επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8-10 Οκτωβρίου. Έτσι, κρυολογήματα, μικροατυχήματα και εντάσεις δεν λείπουν.

Σκορπιός

Έχω αναφερθεί πολλές φορές σε εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή εκεί γύρω στις 25-28 Οκτωβρίου. Σήμερα, πολύ περισσότερο, η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, φέρνοντάς σας πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι σημαντικά. Οτιδήποτε έχει σχέση με τις τέχνες, οτιδήποτε έχει σχέση με τον οραματισμό, οτιδήποτε έχει σχέση με τη φαντασία ευνοείται. Μάλιστα, αν είστε καλλιτέχνες, είστε στην καλύτερη σας μέρα, για να αποδώσετε. Βεβαίως, ένα παρασκήνιο εξακολουθεί να κινείται πυρετωδώς και να έχει σχέση με την δουλειά σας. Παρ' όλα αυτά είναι μια πάρα πολύ καλή περίοδος, όχι μόνο μέρα, για να δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Νοεμβρίου μπορεί να δείτε τα σχέδιά σας να σταθεροποιούνται, είτε έχουν σχέση με μια δουλειά είτε με τον σύντροφό σας είτε με τους συνεργάτες σας. Ο Κρόνος, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σας και επηρεάζει τις δικές σας ημερομηνίες γέννησης, σας εφιστά την προσοχή σε σοβαρές αποφάσεις τις οποίες θα πρέπει να πάρετε τώρα. Οι σκέψεις αυτές βασίζονται σε μακρόπνοα σχέδια αλλά και γενικά σε σχέσεις διαρκείας. Ακόμα, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα, ακόμα και ένας γάμος. Ο Δίας, έστω και ανάδρομος, εξακολουθεί να επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Νοεμβρίου. Ακόμα και αν είχατε δει τα σχέδιά σας να χαλαρώνουν, τώρα μπορείτε να τα δείτε να πραγματοποιούνται. Αυτό θα ισχύει πολύ περισσότερο από τον Μάρτιο και μετά, αλλά εν πάση περιπτώσει τώρα προετοιμάζονται. Μην απογοητευτείτε, αν δείτε ότι κάπου χαλαρώνουν ή δεν προχωρούν όπως εσείς τα θέλετε.

Τοξότης

Αυτόν τον καιρό μπορεί να νιώθετε μια μελαγχολία ή να κάνετε κάποιες σκέψεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας ή και ακόμα και με την υγεία σας. Παρ' όλα αυτά, οι ημέρες αυτές, το τριήμερο τετραήμερο που ακολουθεί, είναι ιδανικό, για να δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται, όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο υγείας ή εργασίας. Αν σας απασχολούν θέματα της υγείας σας, τις ημέρες αυτές μπορείτε να ακολουθήσετε μια αγωγή, η οποία θα είναι μεν συντηρητική αλλά θα αντέξει στον χρόνο. Η σημερινή Σελήνη στον Ταύρο δείχνει ότι μπορεί να έχετε μια ιδέα, μια έμπνευση, η οποία θα είναι βοηθητική για τον τομέα της εργασίας ή της υγείας σας. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν αυτόν τον καιρό. Όμως, αν δουλεύετε συλλογικά, θα πρέπει να προσέχετε. Γενικότερα, ένα οικονομικό θέμα, είτε έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας είτε έχει σχέση με οικονομικά άλλων, σιγά σιγά φαίνεται να οριστικοποιείται ή να επιλύεται. Ωστόσο, αν έχετε ένα στόχο και βλέπετε να μην πραγματοποιείται τώρα ή να πραγματοποιείται σιγά σιγά, να θυμάστε ότι τα αποτελέσματά του, τα οποία θα είναι σημαντικά, θα τα δείτε από τον Μάρτιο και μετά. Μην απογοητεύεστε και ξεφεύγετε από τους στόχους σας, επειδή δεν προχωρούν όπως ακριβώς εσείς θέλετε.

Αιγόκερως

Η σημερινή είναι μια πολύ καλή μέρα για σας, όπως και αν έχουν τα πράγματα. Η Σελήνη στον Ταύρο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας, κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Είτε η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή, ειδικά αν είστε γεννημένοι 24-26 Δεκεμβρίου, είτε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας δίνουν μια βοήθεια ή και μια λύση σε θέματα που σας απασχολούν όσον αφορά τις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας. Γενικά, αυτές είναι ιδιαίτερα καλές μέρες. Οι προηγούμενες ημέρες έδειχναν ένταση, η οποία, βέβαια, δεν έχει λείψει ακόμη από σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Ιανουαρίου. Όμως αν ανήκετε στους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών, δεν πρέπει να αφήσετε αυτές τις μέρες να πάνε χαμένες. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11-13 Ιανουαρίου, μια σταθεροποιητική τάση μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα σχέσεων ή συνεργασιών. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις μέρες αυτές είτε σε ένα οικονομικό θέμα που αφορά άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες ) είτε στην συναισθηματική σας ζωή, η οποία μπορεί να πάρει μια νέα, σταθερή τροπή. Δυνατοί φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, ακόμη και σε θέματα εργασίας. Εάν επιδιώκετε να αναβαθμιστείτε στην εργασία σας, αυτές είναι οι καλύτερες ημέρες, όχι μόνο η σημερινή, αλλά και οι άλλες που ακολουθούν, για να συζητήσετε ή επιδιώξετε κάτι τέτοιο. Έστω και αν έχετε περάσει μέρες έντασης με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, ο Δίας απέναντι από το ζώδιο σας δείχνει ότι η ένταση θα μπορούσε σιγά σιγά να καταλαγιάσει. Μάλιστα, αν σε μια συνεργασία ή σε μια σχέση βλέπετε να βρίσκεστε σε ένα μετέωρο βήμα, να ξέρετε ότι μετά τον Μάρτιο οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν. Σε γενικές γραμμές πάντως, χρειάζεται να δείξετε προσοχή στον επαγγελματικό σας χώρο και να μην είστε ιδιαίτερα εριστικοί ή απαιτητικοί. Ο Άρης σας κάνει να ξεφεύγετε λίγο από μια σοβαρή, σταθερή διεκδίκηση. Να θυμάστε ότι ο εκνευρισμός δεν οδηγεί πουθενά.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η σημερινή είναι μια μέρα κατά την οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειάς σας. Ή η οικογένειά σας βοηθά τα οικονομικά σας ή εσείς βοηθάτε την οικογένειά σας γενικότερα. Ένα θέμα που έχει άμεση σχέση με την εργασία σας σιγά σιγά επιλύεται. Παρά το άγχος, που μπορεί να είχατε αυτόν τον καιρό είτε για οικογενειακές υποθέσεις είτε για θέματα που έχουν σχέση με το μέλλον, οι μέρες αυτές σάς δείχνουν ότι μπορείτε μεθοδικά, και μυστικά ίσως, να προγραμματίσετε έτσι τη ζωή σας, ώστε να σταθεροποιηθούν τα σχέδια σας. Τα ταξίδια, οι επαφές και οι συμφωνίες ευνοούνται. Επίσης, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας βοηθούν, ώστε να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σας. Σε λίγες μέρες θα έχετε πληροφορίες για θέματα τα οποία τώρα κινούνται παρασκηνιακά και δεν τα γνωρίζετε. Για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να έχετε κάποια άγχη ή να σκέφτεστε πολλά, τα οποία προς το παρόν δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα είναι μοναδική για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Έτσι, αν είστε γεννημένοι 21-23 Φεβρουαρίου, η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει έναν νέο δρόμο, ο οποίος είναι σημαντικός. Το θετικότερο είναι ότι τώρα πραγματοποιούνται θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Θέματα που έχουν σχέση με την υγεία σας φαίνεται να βρίσκουν μια λύση. Το ίδιο ισχύει και για ένα οικονομικό ή συναισθηματικό θέμα που σας απασχολεί, τουλάχιστον εσάς που είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ενώ είναι μια μοναδική ώρα αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Μαρτίου. Φίλοι σας βοηθούν, βοηθούν τα σχέδιά σας, ώστε να έχουν ένα αποτέλεσμα . Αν αυτά ακόμη καθυστερούν ( επειδή είναι ανάδρομη η Αφροδίτη), θα δείτε ότι από το τέλος του μήνα θα οριστικοποιηθούν, πολύ δε περισσότερο από τις αρχές Μαρτίου και μετά. Σε εσάς που είστε γεννημένοι στις 5 Μαρτίου περίπου ο Δίας δείχνει το καλό του πρόσωπο, όσον αφορά τη συναισθηματική σας ζωή αλλά και θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι η υγεία σας, η υγεία των δικών σας ανθρώπων, αλλά και τα οικονομικά σας, τομείς που μπορεί να σας απασχολούν αυτόν τον καιρό.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ