Πέπλο ομίχλης σκέπασε τηv Ξάνθη -Προειδοποίηση για τους οδηγούς στην Εγνατία [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Πέπλο ομίχλης σκέπασε τηv Ξάνθη -Προειδοποίηση για τους οδηγούς στην Εγνατία [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τεράστιο πέπλο ομίχλης σκέπασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης τους δρόμους της πόλης της Ξάνθης, με τους οδηγούς να αναγκάζονται να.... χαμηλώσουν ταχύτητα και με τους περαστικούς να μένουν αποσβολωμένοι από το ιδιαίτερα ασυνήθιστο θέαμα.Λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα πυκνά στρώματα ομίχλης έκαναν την εμφάνισή τους στο κέντρο της πόλης.

Το φαινόμενο ήταν έντονο τόσο στη δυτική όσο και στην ανατολική είσοδο της πόλης, με την ορατότητα να περιορίζεται δραματικά τόσο επί της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Λάγος όσο και επί της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Καβάλας.

Πέπλο ομίχλης σκέπασε τηv Ξάνθη -Προειδοποίηση για τους οδηγούς στην Εγνατία [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το thrakitoday, πολλοί ήταν αυτοί που κινούμενοι στους δρόμους της πόλης κοντοστάθηκαν να αποθανατίσουν με τις φωτογραφικές τους μηχανές ή τα κινητά το ιδιαίτερο σκηνικό που είχε δημιουργηθεί στην ατμόσφαιρα της περιοχής.

Πέπλο ομίχλης σκέπασε τηv Ξάνθη -Προειδοποίηση για τους οδηγούς στην Εγνατία [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξάνθη οδηγοί ομίχλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ