H τρανσέξουαλ που θέλει να γίνει Μις Κόσμος [εικόνες] - iefimerida.gr

H τρανσέξουαλ που θέλει να γίνει Μις Κόσμος [εικόνες]

H τρανσέξουαλ που θέλει να γίνει Μις Κόσμος [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονειρεύεται να γίνει Μις Κόσμος. Και δεν τη σταματά τίποτα. Ούτε καν το γεγονός ότι γεννήθηκε αγόρι. Η Αμέλια Μαλτέπε, γιος μίας αυστηρής μουσουλμανικής οικογένειας του Μπαγκλαντές, σπουδάζει λογιστικά, αλλά αυτό που υπολογίζει είναι το πώς θα φορέσει το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο.

Η 23χρονη Αμέλια μεγαλώνοντας ως Αντές ένιωθε παγιδευμένη σε λάθος σώμα, όπως δηλώνει στη Daily Mail. Οταν μετακόμισε στο Τορόντο για να σπουδάσει το 2009, πήρε τη μεγάλη απόφαση για την επέμβαση αλλαγής φύλου. Αφού ξεκίνησε θεραπεία με ορμόνες, υποβλήθηκε σε προσθετική στήθους, που της κόστισε 7.250 ευρώ και άρχισε να ποζάρει ως μοντέλο.

«Ηταν η πρώτη στιγμή που κατάλαβα ότι μπορεί κάποιος με επέμβαση και φαρμακευτική αγωγή να αλλάξει φύλο. Ηταν κάτι απίστευτο. Ενιωσα πως μπορούσα να γίνω ο άνθρωπος που ήμουν πάντα», λέει η Αμέλια.

Εχοντας ως έμπνευση την Καναδή τρανσέξουαλ Τζένα Ταλάκοβα, το μοντέλο που πέρυσι κέρδισε τη δικαστική διαμάχη για να μπορέσει να πάρει μέρος σε καλλιστεία, αποφάσισε πως και η ίδια θέλει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Το μονοπάτι βέβαια δεν είναι εύκολο. Επειτα από μία σέξι φωτογράφιση που έκανε πέρυσι βρέθηκε στο επίκεντρο διαμάχης. Οταν αποκαλύφθηκε πως είχε γεννηθεί άνδρας, ακολούθησε συγκέντρωση υπογραφών από αναγνώστες του εντύπου που δημοσίευσε τη φωτογραφία της, προκειμένου να μην φιλοξενήσει ξανά εικόνες τρανσέξουαλ στις σελίδες του.

«Απογοητεύτηκα από τα σχόλια. Ομως χάρη στην υποστήριξη των φίλων μου κατάλαβα ότι δεν είναι δικό μου πρόβλημα, αλλά δικό τους. Είμαι μία όμορφη γυναίκα και ο κόσμος πρέπει να με σέβεται για αυτό», δήλωσε η 23χρονη.

Αν και ακόμη δεν έχει υποβληθεί στην επέμβαση, ήδη συζεί με τον σύντροφό της, ο οποίος όταν την γνώρισε δεν είχε ιδέα για το παρελθόν της. «Δεν υπάρχει θέμα μεταξύ μας. Την αγαπώ σαν άνθρωπο και στον κόσμο λέω ότι είμαστε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι. Αποτελεί έμπνευση για τους άλλους», δήλωσε ο σύντροφός της.

H τρανσέξουαλ που θέλει να γίνει Μις Κόσμος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
H τρανσέξουαλ που θέλει να γίνει Μις Κόσμος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
H τρανσέξουαλ που θέλει να γίνει Μις Κόσμος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
H τρανσέξουαλ που θέλει να γίνει Μις Κόσμος [εικόνες] | iefimerida.gr 3
H τρανσέξουαλ που θέλει να γίνει Μις Κόσμος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις τρανσέξουαλ Μις Κόσμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ