Προκλητικό βίντεο με μεθυσμένο 8χρονο που τρεκλίζει και πίνει ουίσκι προκαλεί μένος στο Διαδίκτυο - iefimerida.gr

Προκλητικό βίντεο με μεθυσμένο 8χρονο που τρεκλίζει και πίνει ουίσκι προκαλεί μένος στο Διαδίκτυο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μεθυσμένο αγόρι μόλις 8 ετών καυχιέται στην κάμερα ότι καπνίζει χασίς και έχει καταναλώσει άφθονες ποσότητες ουίσκι, σε ένα άκρως διαταραγμένο βίντεο που προκαλεί το μένος χιλιάδων χρηστών στο διαδίκτυο.

Γυρισμένο σε ένα πάρκο για σκέιτμπορντ στη Νέα Ζηλανδία, ο νεαρός Μαορί τρικλίζει και πέφτει σε έναν τοίχο κρατώντας ένα κουτάκι που περιέχει ένα ποτό με 7% αλκοόλ, πριν καταρρεύσει στο έδαφος. Το αλκοολούχο ποτό, δηλώνει το ίδιο το παιδί, ότι του το έδωσε η ίδια του η θεία που ζει σε κοντινή απόσταση από το πάρκο.

Οταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρωτά τον ανήλικο πόσα τέτοια κουτάκια με το αλκοολούχο αναψυκτικό καταναλώνει, ο 8χρονος δε διστάζει καθόλου και απαντά ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι μέσα σε ένα 24ωρο καταναλώνει τουλάχιστον 18.

Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, στη Νέα Ζηλανδία ο αλκοολισμός σε νεαρές ηλικίες είναι οξυμένο πρόβλημα και ότι τα πάρκα έχουν μετατραπεί, εξαιτίας της μη παρακολούθησής τους από κάμερες ασφαλείας, σε στέκια κακοποιών στοιχείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Ζηλανδία αλκοολισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ