«Ντου» μασκοφόρων σε κλαμπ στο Περού -Μαστίγωναν ιερόδουλες, έβαζαν άνδρες να κάνουν πους απς [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ντου» μασκοφόρων σε κλαμπ στο Περού -Μαστίγωναν ιερόδουλες, έβαζαν άνδρες να κάνουν πους απς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την έφοδο πολιτών σε ένα νυχτερινό κλαμπ στο Περού. Οι μασκοφόροι άνδρες άρχισαν να μαστιγώνουν τις ιερόδουλες, ενώ την ίδια ώρα ανάγκαζαν τους άνδρες να κάνουν πους-απς.

Με αυτό τον απίθανο τρόπο η συγκεκριμένη ομάδα περιφρούρησης αποφάσισε να «χτυπήσει» τη βιομηχανία του σεξ που υπάρχει στην περιοχή. Στο κλαμπ επικράτησε πανικός. Οι ντυμένες με τα απολύτως απαραίτητα ιερόδουλες έτρεχαν προσπαθώντας να ξεφύγουν από το μαστίγιο, ενώ φώναζαν και έκλαιγαν.

Στη συνέχεια αναγκάστηκαν να σταθούν στη σειρά, σε ένα τοίχο, όπου συνέχισε ο εξευτελισμός τους. Από τους μασκοφόρους... εκδικητές όμως δεν γλίτωσαν ούτε οι άνδρες. Οπως αναφέρει η Daily Mail, τους ανάγκασαν να πέσουν στο έδαφος και να κάνουν πους-απς. Ο εκπρόσωπος της ομάδας περιφρούρησης, Φερνάντο Τσουκιλίν δικαιολόγησε τις απίστευτες πράξεις τους λέγοντας πως είναι ένας τρόπος για να καταπολεμήσουν την πορνεία και το έγκλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Περού ιερόδουλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ