Το 83% των γυναικών λένε ότι οι άνδρες φοράνε υπερβολική ποσότητα σπρέι σώματος - iefimerida.gr

Το 83% των γυναικών λένε ότι οι άνδρες φοράνε υπερβολική ποσότητα σπρέι σώματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια έρευνα διαπίστωσε ότι το 83% των νεαρών γυναικών - ειρωνικά το ίδιο δημογραφικό που οι κατασκευαστές σπρέι σώματος ισχυρίζονται ότι μετατραπεί τα θηλυκά σε ορμητικά θηρία που ποθούν σεξ - πιστεύουν ότι ο “υπέρ-ψεκασμός" (ο τεχνικός όρος για την εφαρμογή τόσο μεγάλης ποσότητας Axe που τα γύρω φυτά μαραίνονται και πεθαίνουν) είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Για να προσθέσετε ακόμα περισσότερη ειρωνεία στην ειρωνεία, η μελέτη αυτή ανατέθηκε από την εταιρία Old Spice, έναν σημαντικό παίκτη στην κατηγορία κατασκευαστών σπρέι σώματος.

Τώρα, για να μην νομίζετε ότι αυτό είναι ένα ζήτημα για πιο ώριμες ηλικίες, στην έρευνα συμμετείχαν γυναίκες από 13 έως 25 ετών. Επίσης, το 75% των ανδρών της ίδιας ηλικιακής ομάδας αισθάνθηκε επίσης ότι ο υπέρ-ψεκασμός είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Προφανώς, πρέπει να βρούμε αυτό το υπόλοιπο 25% των ανδρών και το 17% των γυναικών και να τους μεταφέρουμε σε ένα απομακρυσμένο νησί, όπου μπορούν όλοι να είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Έτσι, επανεξετάζοντας, όχι μόνο τα σπρέι σώματος είναι μια αναγνωρισμένη απειλή κατά της υγείας καθώς η αγορά στοχεύει στην αυξανόμενη 15 έως 35 ετών κοινωνιοπαθής κατηγορία ανδρών, τώρα έχουμε και επιστημονικές αποδείξεις ότι υπάρχει υπερβολική ποσότητα του σπρέι σε αυτόν τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρευνα Axe σπρέι σώματος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ