Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς αυτή είναι μια πολύ πολύ σημαντική περίοδος, για τους περισσότερο τουλάχιστον από σας. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, από 21-22 Μαρτίου μέχρι και τις 28 περίπου, μπορεί να έχετε απαλλαγεί από τα διάφορα γεγονότα που σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν. Όμως για τους υπόλοιπους, αν είστε γεννημένοι από το τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου και μετά, φαίνεται ότι δεν παύουν να υπάρχουν σημαντικές εντάσεις. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωταπριλιά, τόσο η επαγγελματική όσο και η κοινωνική σας ζωή ή και ο γάμος σας μπορεί αυτόν τον καιρό να έχουν μπει πλέον σε ύφεση, αλλά ο σοβαρός προβληματισμός εξακολουθεί να υπάρχει. Αν είστε γεννημένοι 4-6 Απριλίου αποφύγετε νομικά, διαδικαστικά θέματα, είτε έχουν σχέση με τον σύντροφό σας είτε με την ακίνητη περιουσία σας, αφού οι διενέξεις θα μπορούσαν να πάρουν απρόοπτη τροπή. Αντίθετα, η κοινωνική σας ζωή φαίνεται να είναι ευχάριστη, αν και μπερδεμένη, θα μπορούσα να πω. Όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, εσείς που είστε γεννημένοι 11-15 Απριλίου περίπου έχετε μεν κοινωνικές και συναισθηματικές επαφές, αλλά υπάρχει ένα μπέρδεμα στο τι θα αποφασίσετε τελικά. Ένα οικονομικό θέμα σάς απασχολεί μονίμως, το οποίο έχει σχέση με οικονομικά τρίτων, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα. Πολλοί μπορεί να έχετε απαιτήσεις, είτε από τους προϊσταμένους σας είτε από τον γάμο σας, ο οποίος θα μπορούσε να έχει χαλάσει. Οι απαιτήσεις σας αφορούν δηλαδή τα χρήματα άλλων, συνεργατών ή ακόμα και του συντρόφου σας

Ταύρος

Η περίοδος αυτή είναι άκρως δημιουργική, αφού μπαίνετε σε μια φάση κατά την οποία δημιουργούνται πράγματα που, έστω και αν πολλές φορές γκρεμίζονται, θα αρχίσουν να διαφαίνονται από το 2015-16. Τουλάχιστον εσείς που είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου ή ακόμα και εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11-13 Μαΐου μπορεί να νιώθετε ότι κάποια πράγματα αλλάζουν, κάποια πράγματα χάνονται, τα οποία δεν θέλετε να χάσετε. Ως σταθερό ζώδιο της Γης, επιδιώκετε και επιθυμείτε πάντα τη στασιμότητα και την σιγουριά. Όμως οι νέοι δρόμοι, οι οποίοι ανοίγονται τώρα και θα φανούν την επόμενη διετία, θα σας θυμίσουν ότι πρέπει να γκρεμιστεί το παλιό, για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο, ακόμα και σαν ιδέα. Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα φορτισμένη στον τομέα της εργασίας σας (ή ακόμα και της υγείας σας), ειδικά αν είστε γεννημένοι 4-6 Μαΐου. Πολλά δεδομένα αλλάζουν στη ζωή σας, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας φορτίσουν. Ακόμα, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό ζήτημα. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Έστω και αν είναι ανάδρομη η Αφροδίτη, δηλαδή έστω κι αν έχετε κάποιες επιφυλάξεις για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, για ταξίδια που θέλετε να κάνετε, για πνευματικές εργασίες ή για μία νομική, διαδικαστική υπόθεση, αν είστε γεννημένοι 13-18 Μαΐου περίπου,ουσιαστικά τα θέματα αυτά κινούνται και θα οριστικοποιηθούν από τον Φεβρουάριο και μετά, αφού στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη παύει να είναι ανάδρομη. Έτσι, ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα φέρει όλα τα παραπάνω θέματα στο σημείο που ακριβώς εσείς θέλετε, αφού θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου σε ευνοϊκή για σας θέση.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους, η σημερινή ημέρα εξακολουθεί να είναι ημέρα που μπορείτε να δείτε φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικότερα όμως ο προβληματισμός σας πάνω σε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά θέματα δεν λείπει. Ουσιαστικά θα ωφεληθείτε από αυτούς τους τομείς, έστω κι αν κάποια θέματα καθυστερούν. Σήμερα θα μπορούσατε να λάβετε καθυστερημένα χρήματα, όμως τα έξοδα σας είναι πολλά. Στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα για σας. Σήμερα δεν είναι μια κατάλληλη μέρα για να κάνετε μια συμφωνία σε οικονομικό επίπεδο, πολύ δε περισσότερο, αν εμπλέκονται και τα συναισθηματικά σας σε αυτό το κομμάτι. Προσέχετε την υγεία σας. Η εργασία είναι αυτή που σας φορτίζει αυτόν τον καιρό. Ίσως έχετε πολλές υποχρεώσεις, παρά το γεγονός ότι έχετε καινούργια δεδομένα, τα οποία είναι σημαντικά για σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τέλος Μαΐου. Καινούργια πράγματα ανοίγονται μπροστά σας, ίσως ακόμα και επαφές με το εξωτερικό. Το εξωτερικό θα είναι για σας πολύ σημαντικό, αρκεί να προσέχετε βέβαια και τις εξαπατήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν σε βάρος σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 24 Μαΐου.

Καρκίνος

Και σήμερα φαίνεται ότι έχει να σας δώσει πολλά η κοινωνική σας ζωή, όμως με μια παρορμητική διάθεση, που εσείς δεν την συνηθίζετε και τόσο, δείχνει ότι μπορεί να σας κουράζει. Οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Ίσως τίποτε να μην σκιάζει αυτόν τον καιρό τα σχέδιά σας και γενικά το περιβάλλον σας. Όμως αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Ιουλίου, το τετράγωνο Άρη –Δία είναι ιδιαίτερα πιεστικό και μπορεί να σας φέρνει ανωμαλίες και διενέξεις στο σπίτι. Αποφύγετε νομικά, διαδικαστικά θέματα και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους της οικογένειάς σας, οι οποίοι ενδεχομένως να έχουν και εργασιακά ή οικονομικά θέματα. Κάτι αλλάζει στις σχέσεις σας με τους άλλους. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 15-17 Ιουλίου αναθεωρείτε κάποιες απόψεις που έχετε για τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, ενώ κάποια θέματα καθυστερούν να έρθουν στο προσκήνιο, παρά το γεγονός ότι οι συναντήσεις σας δεν έχουν έναν χαρακτήρα έντασης. Να θυμόσαστε ότι, έστω και αν την περίοδο αυτή περνάτε κάποιες εντάσεις, γενικότερα για σας τα πράγματα είναι σταθεροποιητικά. Έτσι, εάν αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με την ευελιξία που σας διακρίνει, στο τέλος θα είστε εσείς οι νικητές. Υπομονή λοιπόν και σήμερα, που είναι μια ημέρα επαφών αλλά και έντασης, γιατί θα μπορούσαν να ανατραπούν τα δεδομένα και μάλιστα ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας και κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι θα είστε κερδισμένοι, αν ακολουθήσετε μια ευέλικτη τακτική.

Λέων

Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα! Μπορεί να δείτε φίλους από το εξωτερικό ή να προγραμματίσετε κάποια ταξίδια, τα οποία είναι σημαντικά. Ακόμα, θα μπορούσατε να αποδώσετε σε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες. Το σημείο που θα πρέπει σήμερα να προσέξετε είναι οι μετακινήσεις σας αλλά και οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που μπορεί να κάνετε. Σε μια συζήτηση ακόμα και με αγαπημένα σας πρόσωπα θα μπορούσαν να προκύψουν διενέξεις. Είναι μέρα υπερβολής σήμερα. Δεν παύει βέβαια να σας απασχολεί πάρα πολύ η δουλειά σας, η οποία είναι σημαντική. Τέσσερις πλανήτες στον τομέα αυτό δείχνουν ότι, έστω και με καθυστερήσεις, βάζετε κάποια σχέδια στο μυαλό σας, τα οποία είναι σημαντικά και τα οποία θα μπορούσαν να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Συζητήσεις που μπορεί να κάνετε πάνω σε θέματα εργασίας ή και υγείας μπορεί να μην φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, να μην ολοκληρώνονται, να μην τελειώνουν. Όμως όλες αυτές οι συζητήσεις σάς ωθούν βήμα βήμα σε νέα δεδομένα. Θέματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα μπορούσαν να επιλυθούν. Ανοίξτε ένα παράθυρο στα απρόβλεπτα και στην τύχη, αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους, εφορίες, δάνεια, ασφάλειες θα μπορούσε να ενέχει και μια κάποια παραπλάνηση, μια κάποια ιδέα, η οποία είναι ουτοπιστική. Μην ξεχνάτε να ασχολείστε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Επίσης, αν έχετε θέματα ακίνητης περιουσίας, αυτά είναι αρκετά σοβαρά, ειδικά αν είστε γεννημένοι 14-15 Αυγούστου.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι βιώνετε αυτόν τον καιρό μια αντιφατική κατάσταση. Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να έχει ένα μπέρδεμα, να μην έχετε καταλήξει ακόμα στο τι πρέπει να κάνετε για τα παιδιά, για τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ παλιά και καινούργια σχέδια τριγυρνάνε στο μυαλό σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι 15-17 Σεπτεμβρίου. Όμως αυτά τα σχέδιά σας ολοκληρώνονται. Αν είστε δηλαδή γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου, θα δείτε ότι η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή και μάλιστα έχει και νέα δεδομένα. Όμως σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη μέρα για να συζητήσετε ένα οικονομικό θέμα, το οποίο μπορεί να έχει και άμεση σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Το τετράγωνο Άρη-Δία δείχνει υπερβολές. Στον τομέα της ακίνητης περιουσίας σας ίσως αυτή τη στιγμή χρειάζεται να κάνετε διαφορετικούς ελιγμούς, ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμα, μην εμπλέκετε φίλους με τα οικονομικά σας. Παρ' όλα αυτά είναι μια δημιουργική περίοδος, πράγμα που θα διαπιστώσετε με τον καιρό. Προσπαθήστε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας βήμα βήμα, έστω και αν υπάρχουν μικρές ή μεγάλες εμπλοκές.

Ζυγός

Η Σελήνη συνεχίζει να είναι απέναντι από το ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, με μια κάποια φόρτιση, θα μπορούσα να πω. Αυτό δεν ισχύει για σας που είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, αλλά για σας που είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο. Υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε εύκολα, με την αρμονία που σας διακρίνει. Αν μάλιστα είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Οκτωβρίου (λίγο πριν ή λίγο μετά) σας φορτίζει ιδιαίτερα είτε ένα νομικό, διαδικαστικό είτε ένα επαγγελματικό θέμα. Είναι ακατάλληλη ημέρα εντελώς για να συζητήσετε κάτι τέτοιο. Δεν έχετε την ανάλογη ψυχραιμία και το θέμα δεν φαίνεται να εξελίσσεται όπως εσείς θέλετε. Ακόμα, μπορεί να έχετε ρίξει όλο το βάρος σας αυτό τον καιρό στα πρόσωπα της οικογένειάς σας ή στην ακίνητη περιουσία σας, όμως οι τομείς αυτοί είναι ακόμα μπερδεμένοι. Μέχρι το τέλος του μήνα, που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, σκέφτεστε και ξανασκέφτεστε ίσως τη συμπεριφορά των ατόμων της οικογένειάς σας, ίσως πώς πρέπει να λειτουργήσετε εσείς. Γενικότερα, είστε σε μια φάση κατά την οποία όλα αυτά σάς απασχολούν. Στον χώρο της εργασίας σας θα έχετε καινούργιες ιδέες, οι οποίες είναι σημαντικές. Γενικότερα, προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, εάν θέλετε να διατηρήσετε τις σχέσεις σας, ειδικά αν είστε γεννημένο τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Φυσικά, θα πρέπει να προσέχετε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορεί να παρουσιαστούν αυτόν τον καιρό κάποιες αλλαγές, που δεν τις υποψιάζεστε ή μάλλον δεν μπορείτε εύκολα να τις αντιμετωπίσετε.

Σκορπιός

Σήμερα ενδεχομένως να σας απασχολήσει ένα θέμα εργασίας ή υγείας, στο οποίο ούτως ή άλλως κάτι αλλάζει. Γενικότερα, όμως, να ξέρετε ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο θα κινείται πυρετωδώς και δεν αποκλείεται να έχει έναν οικονομικό ή νομικό, διαδικαστικό χαρακτήρα. Οτιδήποτε έχει σχέση με νομικά, διαδικαστικά θέματα σήμερα δεν ευνοείται, ενώ δεν ευνοούνται και ταξίδια στο εξωτερικό ή πνευματικές εργασίες. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας επιστρέφουν στη ζωή σας. Μπορεί να δείτε ανθρώπους από τα παλιά, να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας ή τις σκέψεις σας για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, και ιδιαίτερα αν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι για αυτά ή αν έχετε επενδύσει συναισθηματικά σε αυτά τα πρόσωπα. Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Η έμπνευσή σας είναι μοναδική. Γενικότερα όμως σήμερα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Προσπαθήστε να διαισθανθείτε τι μπορεί να γίνεται πίσω από την πλάτη σας, για θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, και προσέχετε την υγεία σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα δεν είναι η ιδανική μέρα ούτε για ένα οικονομικό θέμα αλλά ούτε για θέματα που έχουν σχέση με την υγεία σας. Προσέχετε λίγο την υγεία σας ή οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα που σας αφορούν. Συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι για σας ό,τι καλύτερο σήμερα. Η περίοδος αυτή είναι λίγο περίεργη για σας, που είστε ένα αισιόδοξο και χαρούμενο ζώδιο. Ο Κρόνος στο προηγούμενο από σας ζώδιο σημαίνει ότι έχετε κάποια άγχη ή κάποιες εμπλοκές. Θα πρέπει να συμπαρασταθείτε τόσο στον εαυτό σας όσο και σε πρόσωπα που μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Προσέχετε τις εξαπατήσεις, αν είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Απρόβλεπτα γεγονότα σας περιμένουν, αν είστε γεννημένοι τέλος Νοεμβρίου, και όταν λέω απρόβλεπτα, εννοώ έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μια επιχειρηματική δράση ή ακόμα και κάτι καινούργιο που ενδεχομένως να μπαίνει στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Εσάς τους Αιγόκερους σας απασχολεί άμεσα η οικογένειά σας. Οι Αιγόκεροι των πρώτων πρώτων ημερών μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα και η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσουν σε ένα ιδιαίτερα σωστό αποτέλεσμα. Αν είστε καλλιτέχνες, έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία για να δράσετε τώρα. Αφεθείτε στο ένστικτό σας, αν είστε γεννημένοι 20-25 Δεκεμβρίου. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτοχρονιά (31 Δεκεμβρίου με 1 Ιανουαρίου) το απρόβλεπτο καραδοκεί στην οικογένειά σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιανουαρίου, η σημερινή είναι εντελώς ακατάλληλη μέρα για να ρυθμίσετε υποθέσεις, οι οποίες έχουν άμεση σχέση με τον σύντροφό σας ή μια συνεργασία σας. Μια συζήτηση θα μπορούσε να φέρει ακόμα και ένα τέλος. Αποφύγετε νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό σας χώρο, τον οποίο θέλετε να καταλάβετε αυτόν τον καιρό, χρειάζεται ευελιξία, ώστε να μην δημιουργήσετε το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Για πολύ καιρό θα έχετε κάποιες διενέξεις με πρόσωπα κύρους. Αντίθετα, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13-15 Ιανουαρίου, μπορεί η ανάδρομη Αφροδίτη να σας κάνει να σκέπτεστε και να ξανασκέπτεστε την συναισθηματική σας ζωή, τα παλιά ή να προσπαθείτε να βρείτε τι λάθος έχετε κάνει. Όμως γενικότερα δεν έχετε ρουτίνα, υπάρχουν θέματα στον τομέα της συναισθηματικής σας ζωής, τα οποία σας απασχολούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν ρυθμίζονται και δεν τελειώνουν τώρα, από το τέλος του μήνα θα ρυθμιστούν.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους για πάρα πολύ καιρό προβλέπονται ταξίδια και νέα σχέδια, ενώ οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Σήμερα μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως δεν είναι μια κατάλληλη μέρα για να ρυθμίσετε ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας, αν δουλεύετε συλλογικά. Θα μπορούσατε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα είτε του κοινωνικού σας περιβάλλοντος είτε της συλλογικής σας δουλειάς κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης. Αυτόν τον καιρό θέλετε να τα πείτε έξω από τα δόντια, είστε πολύ δυναμικοί και αυτό μπορεί να σας φορτίζει. Αν ταξιδέψετε, μπορεί να έχετε κάποιες μικρές ή μεγάλες αναστατώσεις. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να ρυθμίζετε όσο καλύτερα μπορείτε τις διαδικασίες ενός ταξιδιού ή ενός νομικού, διαδικαστικού θέματος. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Ό,τι έχει σχέση με την οικογένειά σας μπορεί να σας αγχώνει, ενώ είναι πιθανό να μην μπορείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για τα θέματα της οικογενειακής σας ζωής.

Ιχθείς

Η περίοδος αυτή, παρά το γεγονός ότι είστε σε μια δημιουργική φάση, την οποία θα δείτε να πραγματοποιείται ως το τέλος της χρονιάς, δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε μια συζήτηση για ένα οικονομικό θέμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην ασχολείστε τώρα με νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις. Στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να έχετε κάποιες διενέξεις για ένα οικονομικό θέμα. Φίλοι είναι πολύ κοντά σας, όμως ή βλέπετε φίλους από τα παλιά ή αναθεωρείτε τις σκέψεις και τις απόψεις που έχετε για αυτούς. Σήμερα, ειδικά μετά το βράδυ, ενδεχομένως να έχετε νέα δεδομένα στη ζωή σας, σε συναισθηματικό επίπεδο, το οποίο όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με αρκετή σοβαρότητα. Εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, ο Ποσειδώνας από την μια μπορεί να σας χαρίζει διαίσθηση, οραματισμό και φαντασία και από την άλλη να σας εμπλέξει σε σκάνδαλα ή ακόμα και σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος που χειρίζεστε τα πράγματα είναι ο ενδεδειγμένος, ότι δεν ζείτε μια ουτοπία, ώστε να μην εμπλακείτε σε κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ