Πώς η Μαράια Κάρεϊ έσωσε τη ζωή της Ζιζέλ -Μαθήματα... επιβίωσης στο εκρηκτικό μοντέλο - iefimerida.gr

Πώς η Μαράια Κάρεϊ έσωσε τη ζωή της Ζιζέλ -Μαθήματα... επιβίωσης στο εκρηκτικό μοντέλο

Πώς η Μαράια Κάρεϊ έσωσε τη ζωή της Ζιζέλ -Μαθήματα... επιβίωσης στο εκρηκτικό μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η μοναδική περίπτωση στην οποία οι εκρηκτικές αναλογίες της δεν μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Το σώμα της άνοιξε τις πόρτες στο μόντελινγκ, αλλά η γλώσσα του σώματος δεν ήταν αρκετή για να καταφέρει να επιβιώσει στο χώρο η Ζιζέλ. Κάπου εκεί τα μαθήματα που της έδωσε- χωρίς να το ξέρει- η Μαράια Κάρεϊ αποδείχθηκαν σωτήρια για την επιβίωσή της.

Οπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή η Ζιζέλ, από τα τραγούδια της Κάρεϊ κατάφερε να μάθει αγγλικά. Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα έφτασε στη Νέα Υόρκη στα μέσα της δεκαετίας του '90 μιλώντας μόνο πορτογαλικά και ελάχιστα ισπανικά. Το αποτέλεσμα ήταν να χάνεται διαρκώς στην πόλη πηγαίνοντας από κάστινγκ σε κάστινγκ, ενώ αδυνατούσε να επικοινωνήσει με τον κόσμο. Πώς τα κατάφερε;

«Οι υπέροχες κασέτες μου. Οι Boyz II Men και η Μαράια Κάρεϊ μου έσωσαν τη ζωή!», δήλωσε το 33χρονο μοντέλο σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς όπως συμπλήρωσε ακούγοντας τα τραγούδια τους κατάφερε να μάθει αγγλικά. «Ηταν υπέροχοι δάσκαλοι. Πρέπει να τους ευχαριστήσω αν τους συναντήσω ποτέ από κοντά!», πρόσθεσε το μοντέλο με τα περισσότερα έσοδα παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις αγγλικά Ζιζέλ Μαράια Κάρεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ