Ο Δένδιας τα ρίχνει στη Δικαιοσύνη για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού - iefimerida.gr

Ο Δένδιας τα ρίχνει στη Δικαιοσύνη για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές για τον τρόπο που λειτουργεί η Δικαιοσύνη στο θέμα της χορήγησης αδειών σε κρατούμενους φυλακών άφησε ο Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός προστασίας του Πολίτη που έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε χαμογελαστός στον Κάρολο Παπούλια πως η Αστυνομία κάνει το καθήκον της και συλλαμβάνει του τρομοκράτες, όμως αυτοί μετά κυκλοφορούν ελεύθεροι.«Σας συγχαίρω για τη δουλειά που κάνετε, χρειάζεστε όμως και τη στήριξη της Δικαιοσύνης» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον υπουργό, που σχολίασε: «Η χώρα έχει πρόβλημα τρομοκρατίας... Στην πραγματικότητα, οι σφαίρες των τρομοκρατών απευθύνονται κατά των ανέργων»

«Δυστυχώς, αρχίσαμε πολύ άσχημα το νέο έτος. Η Αστυνομία κάνει πάντα το καθήκον της, έχουμε πρόβλημα τρομοκρατίας, όχι μόνο εισαγόμενης, αλλά και εγχώριας» απάντησε ο κ. Δένδιας και συνέχισε με βολές προς τη Δικαιοσύνη: «Η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Έχει οδηγήσει στη Δικαιοσύνη πολλούς από αυτούς, όμως πολλοί τρομοκράτες είναι ελεύθεροι. Είναι πολύ στενόχωρο αυτό που έγινε σήμερα», είπε αναφερόμενος στην απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

«Για να βγει η χώρα από την κρίση, που δεν είναι μόνο οικονομική, θα πρέπει όλοι οι πολιτειακοί θεσμοί να κάνουν καλά τη δουλειά τους και να κάνουν σωστά το καθήκον τους. Άλλωστε, οι σφαίρες των τρομοκρατών στρέφονται κατά των ανέργων» κατέληξε ο κ. Δένδιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ