Σοκ: Η πυρκαγιά με τους τρεις νεκρούς στη Θεσσαλονίκη προκλήθηκε όταν ο παππούς αυτοπυρπολήθηκε -Εκαψε ζωντανούς τη σύζυγο και το εγγόνι του [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ: Η πυρκαγιά με τους τρεις νεκρούς στη Θεσσαλονίκη προκλήθηκε όταν ο παππούς αυτοπυρπολήθηκε -Εκαψε ζωντανούς τη σύζυγο και το εγγόνι του [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα, δύο ηλικιωμένοι -ανδρόγυνο- και ένα παιδάκι μόλις 1,5 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά προήλθε μετά από απόπειρα αυτοκτονίας του ηλικιωμένου άνδρα.Οπως είπε ο Πύραρχος Κωνσταντίνος Πουλτίδης στο ΣΚΑΪ, οι πυροσβέστες εντόπισαν στο σπίτι ένα άδειο μπιτόνι με υπολείμματα βενζίνης, ενώ ο χώρος είχε και έντονη μυρωδιά καυσίμου και αυτό οδηγεί την Πυροσβέστική σε ένα πρώτο συμπέρασμα πως ο παππούς περιλούστηκε με βενζίνη και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να προκαλέσει το απόλυτο χάος. Ο Πύραρχος τόνισε πως ο αυτόχειρας είχε ρίξει βενζίνη και στο πάτωμα του διαμμερίσματος, με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί και η σύζυγος και το εγγόνι τους.

Μάλιστα όπως πρόσθεσε ο κ.Πουλτίδης ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αφού είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Παράλληλα είπε πως δεν αποκλείεται ο ηλικιωμένος άντρας να περιέλουσε με βενζίνη τη σύζυγο του, αλλά και το βρέφος, γι αυτό και δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν έστω με εγκαύματα.

Συγκλονιστική η μαρτυρία του 50χρονου που έσωσε το 8χρονο αγοράκι

Ενας 50χρονος υδραυλικός, Θεόδωρος Καλιτίδης, ο οποίος εκτελούσε εργασίες φυσικού αερίου στην περιοχή του Κορδελιού, με κίνδυνο της ζωής του ανέβηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα και κατάφερε να μπει από τον φωταγωγό.

Οπως αναφέρει το thesstoday, έσπασε πόρτες και τζαμαρίες, προκειμένου να επιχειρήσει στον απεγκλωβισμό των ενοίκων.

Ακούγοντας τις φωνές, έσκυψε και σύρθηκε στο πάτωμα για να αποφύγει τον καπνό και κατευθύνθηκε προς το μέρος από όπου ερχόταν ο ήχος. Εκεί εντόπισε ένα 10χρονο παιδί και έναν 20 ετών περίπου, με βαριά εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να απεγκλωβίσει τα δύο άτομα, άκουσε την ηλικιωμένη η οποία ήταν κλειδωμένη στην τουαλέτα να φωνάζει.

Ο Θεόδωρος Καλιτίδης, αμέσως έβγαλε τον 10χρονο στο μπαλκόνι και στη συνέχεια τον νεαρό, από τον οποίο ωστόσο αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα ρούχα.

Λόγω της αποπνιχτικής ατμόσφαιρας, ο 50χρονος δεν μπόρεσε να μπει και πάλι στο φλεγόμενο διαμέρισμα, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Πηγή φωτογραφίων και βίντεο: Seleo.gr, Thousandnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη φωτιά πυρκαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ