Απεργούν σήμερα οι οδοντίατροι σε όλη την χώρα - iefimerida.gr

Απεργούν σήμερα οι οδοντίατροι σε όλη την χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα τα οδοντιατρεία όλης της χώρας θα παραμείνουν κλειστά, καθώς οι οδοντίατροι διαφωνούν με την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους και τη δυνατότητα που δίδεται σε ιδιώτες μη οδοντιάτρους να κατέχουν την πλειοψηφία των μετοχών της ιατρικής επιχείρησης (καταργείται ο περιορισμός 51% - 49%).

«Το βράδυ της Τετάρτης 20/7 προστέθηκε κρυφίως και εν αγνοία μας, παρά το γεγονός ότι βρισκόμασταν σε διάλογο, στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, τροπολογία με την οποία καταργείται η παράγραφος 21 άρθρο 66 του Ν. 3984/2011 "περί μεταμοσχεύσεων". Η ενέργεια αυτή, είναι καταδικαστέα και δείχνει την ασυνέπεια της Πολιτείας σε δεσμεύσεις και νόμους τους οποίους μέχρι προχθές υποστήριζε», δηλώνουν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ.κ. Αθ. Κατσίκης και Παν. Βίγλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ