Ο Σουμάχερ φοβόταν τι μπορούσε να του συμβεί εκτός F1 -Εκανε τη διαθήκη του πριν από τρία χρόνια - iefimerida.gr

Ο Σουμάχερ φοβόταν τι μπορούσε να του συμβεί εκτός F1 -Εκανε τη διαθήκη του πριν από τρία χρόνια

Ο Σουμάχερ φοβόταν τι μπορούσε να του συμβεί εκτός F1 -Εκανε τη διαθήκη του πριν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φοβάμαι τι μπορεί να συμβεί στην καθημερινή ζωή». Με αυτή την προφητική φράση είχε εξηγήσει πριν από τρία χρόνια ο Μίκαελ Σουμάχερ την απόφασή του να συντάξει για πρώτη φορά τη διαθήκη του.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής άφηνε τα περίπου 900 εκατ. ευρώ σε μετρητά, αυτοκίνητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία στη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά. Τότε, σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό, είχε παραδεχθεί πως ήθελε να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. «Ναι, έκανα τη διαθήκη μου γιατί είμαι οικογενειάρχης. Αλλά δεν έχει σχέση με την F1, αλλά με τα όσα μπορούν να συμβούν στην καθημερινή ζωή», είχε εξηγήσει ο Σουμάχερ.Οπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο «πιλότος» της F1- που νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση έπειτα από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι- είχε καθορίσει πώς θα μοιραστεί η περιουσία του το 2010.

Δυστυχώς οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν στις 29 Δεκεμβρίου, όταν τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας με το κεφάλι στο βράχο ενώ έκανε σκι. Ο 45χρονος Γερμανός παραμένει σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ