Απρόοπτο στη Ρόδο: 50χρονη αιφνιδίασε τους πάντες και βούτηξε με τα ρούχα για να πιάσει το Σταυρό [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Απρόοπτο στη Ρόδο: 50χρονη αιφνιδίασε τους πάντες και βούτηξε με τα ρούχα για να πιάσει το Σταυρό [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απρόοπτο σημάδεψε την τελετή του Αγιασμού των υδάτων στη Ρόδο, στο λιμάνι του Μαντρακίου. Μόλις ο μητροπολίτης Ρόδου έριξε τον Σταυρό στην θάλασσα και ενώ είχαν πάρει θέση οι κολυμβητές απέναντι σε βάρκα για να τον πιάσουν, μία γυναίκα που καθόταν δίπλα στην εξέδρα των επισήμων, έπεσε με τα ρούχα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, πρόκειται για την 50χρονοη Αφροδίτη Βιέννα η οποία όπως δήλωσε, εργάζεται ως καθαρίστρια στη δημοτική κοινότητα Καλλιθέας και προχώρησε σε αυτή την ενέργεια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οπως εξήγησε έχει ανάγκη απο χρήματα προκειμένου να εξοφλήσει χρέη του συζύγου της που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδος Θεοφάνεια 50χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ