Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς είναι σήμερα ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα. Μπορεί στην αρχή να είστε λίγο χαλαροί ακόμη από το Σαββατοκύριακο, όμως τις απογευματινές ώρες η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι θα είστε γεμάτοι ζωντάνια και έτοιμοι να υπηρετήσετε τους στόχους σας . Η σημερινή όψη είναι ιδιαίτερα καλή για να συζητήσετε έναθέμα που έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας, αν μάλιστα αυτά είναι συνδεδεμένα με τα οικονομικά. Μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, μια συζήτησηη οποία θα μπορούσε γενικότερα να αποδώσει, χωρίς υπερβολές βεβαίως, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Απριλίου. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να ευνοεί την κοινωνική σας ζωή, όμως μην δίνετε αφορμές για σχόλια και θυμηθείτε ότι πρόσωπα κύρους, και μάλιστα του αντίθετουφύλου, μπορεί να σας βοηθήσουν. Νέα σχέδια έχετε σεις που είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωταπριλιά, ενώ σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας εξακολουθείτε να κρατάτε χαμηλούς τόνους, ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 4 Απριλίου. Κρυολογήματα μικροατυχήματα θα μπορούσαν να χαλάσουν τη διάθεση σας. Θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας μπορεί να προχωράνε αργά αργά, όμως ουσιαστικά θα επιτύχετε τους στόχους σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους ξεκινάει μια εβδομάδα γεμάτη αλλαγές και γεμάτη σταθεροποιητικές καταστάσεις. Επωφεληθείτε, λοιπόν. Οι πλέον ευνοημένοι θα είστε εσείς που είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Ερμής, που δέχεται μια ευνοϊκή γωνία σήμερα, ευνοεί -όλους σας μεν- ειδικά όμως εσάς που είστε γεννημένοι 10-13 Μαΐου. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να δείξει ότι κάποια σχέδια, τα οποία αυτό τον καιρό καθυστερούσαν, μπορούν να πραγματοποιηθούν: Ό,τι έχει σχέση με το εξωτερικό, ό,τι έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο (που μάλιστα αν έχουν σχέση με το εξωτερικό πολύ περισσότερο). Ακόμη, η Αφροδίτη μέχρι το τέλος της εβδομάδας, έστω και ανάδρομη, θα σας δείξει έναν δρόμο που είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε εσείς οι Ταύροι που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Μαΐου. Βέβαια, όπως έχουμε ξαναπεί, η ανάδρομη Αφροδίτη δείχνει τις αναθεωρήσεις ή τις δεύτερες σκέψεις που μπορεί να κάνετε. Γενικότερα όμως αυτή είναι μια καλή περίοδος. Φίλοι είναι κοντά σας, την περίοδο αυτή ίσως θα πρέπει να τους συμπαρασταθείτε ή γενικά να τους δείτε. Ευνοημένοι είστε εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Σε θέματα που έχουν σχέση με τον τομέα των οικονομικών σας θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν συγγενείς ή φίλοι, ειδικά αν είστε γεννημένοι 5-6 Μαΐου. Κάποια ένταση στον τομέα της εργασίας σας και σε οτιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με αυτόν σιγά σιγά καταλαγιάζει. Όμως να θυμάστε ότι έχετε να δώσετε πολλά στην εργασία σας, μέσα σε εντάσεις, για πολύ καιρό. Γι' αυτό προσπαθήστε, όσο το δυνατόν περισσότερο, να κρατάτε χαμηλούς τόνους (και να μην παραμελείτε βέβαια και την υγεία σας). Το μόνιμο άγχος σας είναι τα επαγγελματικά σας, τα οποία όμως αυτή τη στιγμή μπορεί να μην δείχνουν τόσο μεγάλες δυσκολίες. Αντίθετα, θα μπορούσα να πω ότι ως το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε και να δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους φαίνεται ότι η εβδομάδα αυτή αρχίζει κατά τον καλύτερο τρόπο. Έστω και κατά την διάρκεια σοβαρών και πιεστικών συζητήσεων, θα μπορούσατε να επιλύσετε ένα θέμα, που έχει σχέση με τα οικονομικά σας αλλά και γενικότερα με την εργασία σας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σας. Μπορεί να σας δώσει λύσεις, από τώρα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, για ένα οικονομικό αλλά και για ένα συναισθηματικό θέμα. Κάπου αλλάζουν οι απόψεις σας γύρω από τη συναισθηματική σας ζωή. Βεβαίως, η όλη σας δράση αυτόν τον καιρό εναρμονίζεται με θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Για πολύ καιρό θα ασχολείστε και θα πασχίζετε για αυτά τα θάματα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη σήμερα. Η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει έντονη κοινωνικότητα. Δείτε φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικά μην αρνηθείτε προσκλήσεις, από τις οποίες μπορεί να έχετε και γνωριμίες ή συναντήσεις με πρόσωπα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Υιοθετήστε νέες συνταγές στο χώρο της εργασίας σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι 31 Μαΐου -1η Ιουνίου. Τα νέα σχέδια θα μπορούσαν να αποδώσουν, ιδιαίτερα αν έχουν σχέση και με το εξωτερικό. Ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται να βρίσκει λύση. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα δραστηριοποιηθείτε, χωρίς βεβαίως να υπερβάλλετε. Μια δόση υπερβολής θα μπορούσε να σας κοστίσει ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα και μάλιστα αν είναι αναμεμειγμένα και τα συναισθηματικά σας σε αυτά. Αυτό ισχύει για ολόκληρη την εβδομάδα. Το τέλος της εβδομάδας, όμως, θα δείξει ότι υπάρχει μια γενικότερη σταθεροποιητική τάση, τόσο στη δουλειά σας όσο και στα συναισθηματικά σας.

Καρκίνος

Από χτες τα πράγματα φαίνεται να είναι βελτιωμένα. Η Σελήνη, κυβερνήτης σας, βρίσκεται στους Ιχθύς. Το ζώδιο αυτό είναι εναρμονισμένο με το δικό σας ζώδιο, δηλαδή θα μπορούσε να ευνοήσει ό,τι έχει σχέση με τις συναισθηματικές επαφές σας, ό,τι έχει σχέση με τα όνειρα, με τη φαντασία σας και ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για ένα θέμα που αυτό τον καιρό μπορεί να σας απασχολεί. Ένα είστε γεννημένοι γύρω στις 13-14 Ιουλίου, είστε στην καταλληλότερη μέρα για να έρθετε πιο κοντά, να συζητήσετε τα δικά σας αιτήματα, για το πώς βλέπετε τα πράγματα και μάλιστα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπορούσατε να σταθεροποιήσετε και μια σχέση, αν είστε γεννημένοι 11-16 Ιουλίου. Όμως μια δόση υπερβολής υπάρχει για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6-7 Ιουλίου. Δεν αποκλείεται κάποιοι να εμπλακείτε σε μια υπόθεση που έχει σχέση με την οικογένειά σας και κάποιοι άλλοι από εσάς σε μια νομική, διαδικαστική υπόθεση. Αφήστε αυτό το τριήμερο να περάσει και μετά κάντε τις τοποθετήσεις σας σε νομικά, διαδικαστικά θέματα, τα οποία ίσως να είναι πιεστικά για σας. Σίγουρα η περίοδος αυτή κρύβει υπερβολές, όχι για σας που είστε γεννημένοι το πρώτο και το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αλλά για σας που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, δηλαδή 3-12 Ιουλίου. Έτσι, προσπαθήστε να ξεπεράσετε αυτή την εβδομάδα ευέλικτα, ώστε να δείτε τους κόπους σας να πραγματοποιούνται ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, που τα πράγματα φαίνονται να είναι ιδιαίτερα σταθεροποιητικά τόσο για τα οικονομικά σας όσο και για την συναισθηματική σας ζωή. Το βραδάκι μπορεί να έχετε μια κοινωνική εκδήλωση, η οποία ίσως να είναι και κουραστική, ή να ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας θέματα.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες, ενώ είναι μέρες κατά τις οποίες έχετε μετακινήσεις, συναντήσεις, συζητήσεις, απασχολείτε το μυαλό σας περισσότερο με θέματα εργασίας. Ή έχετε θέματα να διεκπεραιώσετε ή ακόμα τα σκέφτεστε. Σήμερα, λοιπόν, παρά το γεγονός ότι οι εντάσεις γενικά δεν λείπουν, είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια συζήτηση πάνω σε ένα θέμα της εργασίας ( ή της υγείας) σας ή να βρείτε νέους τρόπους, οι οποίοι είναι σημαντικοί και οι οποίοι θα αποδώσουν ως το τέλος της εβδομάδας. Όμως οι υπερβολές βλάπτουν. Πάνω απ' όλα μην αναμείξετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας στα θέματα της εργασίας σας, τα οποία θα μπορούσαν να αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Άλλωστε αυτός είναι ο τομέας που σας απασχολεί αυτόν τον καιρό. Συζητήσεις που μπορεί να κάνετε με φίλους πάνω σε εργασιακά όπως επίσης και πάνω σε οικονομικά θέματα αποδίδουν. Είναι δηλαδή μια δημιουργική εβδομάδα, αρκεί να προσέχετε βεβαίως τις υπερβολές και να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας μέχρι να υλοποιηθούν. Η Σελήνη στους Ιχθύς ενδεχομένως να σας κάνει πιο συναισθηματικούς, έτοιμους να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Από το βραδάκι και μετά, το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό σας ανοίγει νέους δρόμους, ειδικά σε εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες -πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Βέβαια, τα σχέδια που οραματίζεστε τώρα δεν αποκλείεται να τα δείτε να πραγματοποιούνται τον Ιούλιο. Έτσι, ακόμα και αν τώρα δεν φτάνετε στους στόχους σας, να ξέρετε ότι από τα μέσα Ιουλίου τα πράγματα βελτιώνονται τόσο πολύ, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, ώστε δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε και πρέπει να προωθείτε τα σχέδιά σας, έστω και αργά, μια και πολλοί πλανήτες είναι ανάδρομοι. Έστω και με καθυστερήσεις, θα δείτε μέχρι το καλοκαίρι να επιτυγχάνετε τους στόχους σας. Και βέβαια πάντοτε να σκέφτεστε, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 14 -15 Αυγούστου, τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, που σας έχουν ανάγκη ή είναι ηλικιωμένα, και να τους συμπαραστέκεστε.

Παρθένος

Όποια και αν είναι τα οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν και θα σας απασχολούν αυτόν τον καιρό, σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, για να συζητήσετε είτε με νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας, είτε με τον ερωτικό σας σύντροφο, να κάνετε μια συζήτηση η οποία θα μπορούσε να φέρει μια κάποια σταθεροποίηση. Αυτή την περίοδο σταθεροποιούνται κάποια σχέδιά σας, τα οποία είναι σημαντικά. Μπορεί να είναι νομικά, διαδικαστικά, αλλά μπορεί και γενικότερα να έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι 14-20 Σεπτεμβρίου περίπου. Όλη αυτή την εβδομάδα μπορεί να σταθεροποιηθούν και κάποια σχέδιά σας, τα οποία έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας, αλλά πάνω απ' όλα σχέδια της συναισθηματικής σας ζωής. Μην αφήνετε φίλους να παρεμβαίνουν στα οικονομικά σας θέματα, κάτι που μπορεί να σας φορτίσει αυτή την εβδομάδα. Σήμερα ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή γενικότερα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και πάνω απ' όλα βάλτε μια τάξη σε οτιδήποτε σας απασχολεί. Χάρη στην ευνοϊκή όψη εξαγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, οι σοβαρές συζητήσεις που θα κάνετε ή οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα έχουν ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Την περίοδο αυτή το νοιώθετε ότι είστε δραστηριοποιημένοι, με μετακινήσεις, συζητήσεις. Ο Άρης στο ζώδιό σας άλλοτε σας κάνει ευέξαπτους, άλλοτε πολύ δημιουργικούς .Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να προσέξετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Οκτωβρίου (λίγο πριν ή λίγο μετά). Θα μπορούσε να προκύψει ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα. Μην προκαλείτε θέματα με πρόσωπα κύρους που θα μπορούσατε να τα βρείτε μπροστά σας. Η σημερινή ημέρα όμως είναι πάρα πολύ καλή, όχι μόνο για να εστιάσετε την προσοχή σας σε οικογενειακά σας θέματα, αφού ούτως ή άλλως η περίοδος αυτή είναι αφιερωμένη στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Σήμερα μπορείτε να βρείτε λύσεις είτε για ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είτε να δείτε γενικότερα πώς μπορούν να πορευτούν τα νεαρά πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας. Όλη αυτή η εβδομάδα μέχρι το τέλος της είναι σταθεροποιητική. Μπορείτε να βρείτε, λοιπόν, λύσεις και για οικονομικά και για οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Επίσης, ένα θέμα εργασίας μπορεί να σας απασχολήσει, ενώ τις επόμενες μέρες ενδεχομένως να έχετε κάποιες διενέξεις πάλι με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, εσείς που είστε γεννημένοι γύρω 7-9 Οκτωβρίου. Προσέχετε λοιπόν. Γενικά όμως, έστω και αν βιώνετε μια περίοδο προβληματισμών και έντασης διαφαίνεται μια σταθεροποιητική τάση, τόσο στη συναισθηματική σας ζωή όσο και στον τομέα των οικονομικών σας.

Σκορπιός

Μια εβδομάδα γεμάτη γεγονότα θα είναι αυτή για σας τους Σκορπιούς. Δεν θα κουραστώ να σας λέω ότι μέχρι τον Ιούνιο υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς και το οποίο θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα είτε στη δουλειά σας είτε στην υγεία σας. Γι' αυτό θα πρέπει να προσέχετε. Ακόμη ίσως σας απασχολήσει ένα νομικό, διαδικαστικό θέμα μέσα στην εβδομάδα. Σε ένα ταξίδι, επίσης, θα μπορούσε να υπάρξει ένα παροδικό πρόβλημα. Όμως σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη, για να κάνετε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, πολύ περισσότερο μάλιστα αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13-15 Νοεμβρίου. Ο Κρόνος είναι στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης και σας κάνει να σκέφτεστε σοβαρά. Σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα για να κάνετε μια συζήτηση με πρόσωπα κοντινά σας, συγγενικά ή φιλικά, τόσο για την συναισθηματική σας ζωή όσο και για τον τομέα των οικονομικών σας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπορούν να σταθεροποιηθούν πολλά και με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η περίοδος αυτή είναι μπερδεμένη. Σας φέρνει παλιές υποθέσεις στο προσκήνιο, παλιούς φίλους, παλιούς συνεργάτες ή παλιές αγάπες. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε όλα αυτά τα θέματα που σας απασχολούν. Σήμερα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική ημέρα, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, από τις 16 Νοεμβρίου και μετά. Από το βραδάκι και μετά θα σας απασχολήσει ένα θέμα εργασίας που είναι σημαντικό την περίοδο αυτή.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας, η οποία είναι σημαντική για εσάς. Το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό σάς φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μέσα στην εβδομάδα αυτή, αρχής γενομένης από σήμερα, θα πρέπει να προσέξετε ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες), ενώ δεν πρέπει να αφήσετε φίλους να παρέμβουν στα οικονομικά σας. Ο τομέας των οικονομικών, οι φιλικές ή κοινωνικές επαφές ή ακόμη και μια συλλογική δουλειά δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν. Αντίθετα, μέσα στο διήμερο-τριήμερο αυτό, η εμπλοκή φίλων θα μπορούσε να κάνει και ζημιά σε οικονομικά που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες. Για οτιδήποτε έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα θα μπορούσατε να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε συζητήσεις, οι οποίες θα αποδώσουν, τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, και μάλιστα και με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας αλλά και με πρόσωπα τα οποία μπορεί να έχουν σχέση με τον χώρο της εργασίας σας. Επωφεληθείτε λοιπόν. Προσέχετε νομικά, διαδικαστικά θέματα και προωθήστε τα τρέχοντα οικονομικά σας αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή, δύο τομείς τους οποίους μπορείτε να σταθεροποιήσετε. Μετά το βραδάκι θα σας απασχολήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι για σας σημαντικά και τα οποία υπόσχονται πολλά ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 30 Νοεμβρίου. Κάποιες αλλαγές θα κάνετε οι οποίες είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ και θα το δείτε αυτό από το καλοκαίρι και μετά. Ένας έρωτας ή μια απρόσμενη δουλειά θα μπορούσε να σας λύσει τα προβλήματα σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους είναι αντιφατική αυτή η εβδομάδα. Οι πρώτοι που πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας είστε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Ιανουαρίου. Αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα κύρους και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας. Μια υπερβολή ενδεχομένως να σας ζημιώσει. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας είστε σε μια πολύ ωραία δημιουργική περίοδο, κατά την οποία, η φαντασία σας μπορεί να οργιάζει, αλλά τα όνειρα και τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν . Πάντως, η εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι αφιερωμένη σε αυτούς που είναι γεννημένοι μετά τις 11 Ιανουαρίου, αφού μια συζήτηση που μπορεί να κάνετε θα αποδώσει, ενώ δυνατοί φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν ακόμα και σε ένα θέμα εργασίας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδος εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 11-15 Ιανουαρίου μπορεί να δείτε και μια σχέση σας να σταθεροποιείται κατά τον καλύτερο τρόπο. Βεβαίως, η ανάδρομη Αφροδίτη σάς κάνει να σκέφτεστε ξανά και ξανά από την αρχή ή να επιστρέφουν στη ζωή σας παλιές υποθέσεις (είτε εργασίας είτε έρωτα) και μάλιστα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δείτε κάποιες από αυτές να σταθεροποιούνται. Το πρωί θα δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ενώ μετά το βραδάκι η Σελήνη περνά στον Κριό, η οποία θα σας θυμίσει και πάλι τα θέματα που σας απασχολούν και θα ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Εάν είστε γεννημένοι γύρω στις 1-2 Ιανουαρίου, να ξέρετε ότι αυτόν τον καιρό γίνονται βαθιές διεργασίες μέσα σας, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο, γεγονός βέβαια που θα το δείτε αργότερα.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα είναι περίεργη για σας τους Υδροχόους. Από τη μια ένα ταξίδι ή ένα διαδικαστικό θέμα μπορεί να εμπλέκεται με τα μελλοντικά σας σχέδια ή κάποια άλλα θέματα της δουλειά σας, και αυτό μπορεί να μπερδεύει. Δηλαδή, είτε η δουλειά να μην σας αφήσει να κάνετε το ταξίδι που θέλετε ή το ταξίδι μπορεί να ενοχλήσει τη δουλειά σας. Δουλειά, λοιπόν, και μελλοντικά σχέδια ή ταξίδια έρχονται σε σύγκρουση. Από την άλλη, όμως, αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα, για να κάνετε μια συζήτηση, η οποία θα έχει σταθεροποιητική τάση και θα αφορά είτε τα παιδιά είτε τον ερωτικό σας σύντροφο είτε ένα οικονομικό σας θέμα. Πολύ σημαντική υπόθεση αυτή, κρατείστε μυστικά τα σχέδιά σας, μην τα κοινοποιείτε. Συζητήσεις που μπορεί να κάνετε για το μέλλον ακόμα και για την συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά μπορεί να αποδώσουν. Σήμερα θα δείτε φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ τα σχέδιά σας από το βράδυ και μετά μπορεί να αλλάξουν, να πάρουν μια νέα τροπή. Θα υπάρχει ένα άγχος για το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Γενικά έχετε πολλά πράγματα που μπορεί να σας αγχώσουν, πολλά από αυτά μάλιστα θα τα πληροφορηθείτε μετά τις 10 Ιανουαρίου. Άλλωστε ο Ερμής μετά τις 12 Ιανουαρίου περνά πλέον στο ζώδιο σας και θα σας ενημερώσει για ό,τι γίνεται παρασκηνιακά την περίοδο αυτή. Ενδεχομένως όμως να έρθουν στο φως και να προβληθούν και κάποια θέματα τα οποία εσείς δεν θέλετε να προβάλετε.

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα ίσως έρθετε αντιμέτωποι με ένα οικονομικό θέμα, το οποίο δεν αποκλείεται να εμποδίζει τα συναισθηματικά σας σχέδια, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Μαρτίου. Είστε σε μια πολύ καλή περίοδο για τη συναισθηματική σας ζωή, έστω και αν ο ανάδρομος Δίας σάς φέρνει μικρές δυσκολίες, και ουσιαστικά ευνοείστε. Όμως σήμερα, αυτή την εβδομάδα γενικότερα, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να δυσχεραίνει τα σχέδιά σας, είτε τα ερωτικά είτε τα επιχειρηματικά. Παρ' όλα αυτά η εβδομάδα είναι κατάλληλη, για να κάνετε μια συζήτηση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, είτε με άτομα της οικογένειάς σας είτε γενικότερα με φιλικά ή ερωτικά πρόσωπα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Μαρτίου. Σήμερα, και μέχρι το τέλος της εβδομάδος, μια συζήτηση θα μπορούσε να αποδώσει κατά τον καλύτερο τρόπο. Για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 11-15 Μαρτίου, οι συζητήσεις αποδίδουν όλη αυτή την εβδομάδα. Μια συναισθηματική σταθεροποίηση θα μπορούσε να είναι ιδανική για σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό ή με φίλους, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν στα καινούργια σας σχέδια, μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί. Προσέχετε μόνο ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση ή να σας δημιουργήσει εμπλοκές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ