Τετ α τετ Σαμαρά-Βενιζέλου την Τρίτη -Στην ατζέντα και το 25ευρω για την εισαγωγή στα νοσοκομεία - iefimerida.gr

Τετ α τετ Σαμαρά-Βενιζέλου την Τρίτη -Στην ατζέντα και το 25ευρω για την εισαγωγή στα νοσοκομεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tετ α τετ με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο θα έχει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ατζέντα της συνάντησης θα είναι οι προετοιμασίες για την προεδρία της Ε.Ε., η άφιξη των «ελεγκτών» της Τρόικα από το ευρωκοινοβούλιο, όπως επίσης και ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Στο τραπέζι της συζήτησης αναμένεται να τεθεί και το θέμα των ενδοκυβερνητικών αρρυθμιών όπως αυτή που προκλήθηκε από την απόφαση της επιβολής του εισιτηρίου των 25 ευρώ σε όσους εισάγονται σε δημόσια νοσκοκομεία.

Κατεύθυνση Σαμαρά να εξαιρεθούν οι άνεργοι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Μega, sth συνάντηση που είχε το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός Υγείας με τον πρωθυπουργό, η κατεύθυνση που δόθηκε από την πλευρά του Αντώνη Σαμαράείναι να βρεθεί τρόπος να εξαιρεθούν οι άνεργοι. Ωστόσο, μετά από επίκοινωνία με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης,διευκρινίστηκε ότι η τρύπα που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να καλυφθεί με άλλα ισοδύναμα μέτρα, καθώς δεν είναι δυνατόν να ανοίξει εκ νέου η διαπραγμάτευση με την Τρόικα για το εν λόγω θέμα.

Συνάντηση Αδωνι - εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ εντός της εβδομάδας

Εν τω μεταξύ εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του υπουργού Υγείας με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ. Οπως μετέδωσε το Mega ένα από τα μέτρα που πρόκειται να προτείνει ο κ. Γεωργιάδης είναι με κάθε παραπεμπτικό αξονικής ή μαγνητικής τομογραφίας ο ασφαλισμένος να επιβαρύνεται με ένα ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ