Το φιλί του Αδωνι και η εξομολόγηση «πάντα σ' αγαπώ» στον... Γιώργο Καρατζαφέρη - iefimerida.gr

Το φιλί του Αδωνι και η εξομολόγηση «πάντα σ' αγαπώ» στον... Γιώργο Καρατζαφέρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ti κι αν μιλούσε με την Ολγα Κεφαλογιάννη με την οποία εσχάτως έχει στενή συνεργασία – για θέματα ιατρικού τουρισμού. Ο Αδωνις Γεωργιάδης άφησε την υπουργό για να σπεύσει να φιλήσει και να πει δυο τρυφερά λόγια σε έναν πολιτικό άντρα με τον οποίο τον δένουν ιδιαίτεροι δεσμοί.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης στο Βήμα: «Βρέθηκαν σχεδόν δίπλα-δίπλα στον προθάλαμο του Προεδρικού Μεγάρου περιμένοντας, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια για ευχές. Αναγκαστικά τέτοια εορταστική ημέρα έπρεπε ο ένας να χαιρετήσει τον άλλον. Ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης κοίταζαν ο ένας τον άλλον, χωρίς όμως να κάνει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος το πρώτο βήμα για προσέγγιση. Ο κ. Γεωργιάδης μιλούσε με την κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη, όταν ξαφνικά διέκοψε τη συζήτηση μαζί της, προχώρησε προς τον κ. Καρατζαφέρη και του έδωσε ένα φιλί: «Χρόνια πολλά, πρόεδρε, πάντα σ' αγαπώ, να ξέρεις ότι το γραφείο μου είναι πάντοτε ανοιχτό για σένα. Πέρνα να τα πούμε...». Ο κ. Καρατζαφέρης ανταπέδωσε το... φιλί.»

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ