Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Και πάλι η στάση σας ή η συμπεριφορά σας θα μπορούσε να ανατρέψει πολλά από αυτά που επιθυμείτε σε επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών. Εσείς που θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο είστε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3Απριλίου (λίγο πριν ή λίγο μετά). Μια κάποια επιθετική διάθεση απέναντι στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα. Στον επαγγελματικό χώρο κρατήστε χαμηλούς τόνους. Αυτό αφορά όμως εσάς που είστε γεννημένοι 1-4 Απριλίου. Αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο, έχετε ηρεμήσει από τα διάφορα γεγονότα, εκτός βέβαια από εσάς που είστε γεννημένοι στις 30-31 Μαρτίου και θέλετε να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας. Το απρόοπτο καραδοκεί. Αν είστε γεννημένοι 4-7 του Απριλίου, η υπερβολή είναι κάτι που θα σας παρασύρει ίσως σε θέματα που αργότερα δεν θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε. Δηλαδή, μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε στον επαγγελματικό αλλά και στον οικογενειακό σας τομέα. Αποφύγετε διενέξεις, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν σχέση με οικονομικά θέματα και μάλιστα με γυναικεία πρόσωπα, τα οποία είναι αναμεμιγμένα με τα οικονομικά. Η Κυριακή είναι μια γλυκιά, ωραία μέρα, από την οποία πρέπει να επωφεληθείτε. Ηρεμήστε και χαλαρώστε. Είναι μια καλή μέρα για να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη. Για εσάς τους Κριούς των τελευταίων ημερών, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Απριλίου, η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να έχει κάποιες αναθεωρήσεις, κάποια μπερδέματα ή παλιές ιστορίες. Γενικότερα όμως κρύβει γλυκές συναντήσεις. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα δείτε γενικότερα φίλους, οι οποίοι μπορεί με τις πληροφορίες που θα σας δώσουν να σας οδηγήσουν σε ένα σωστό δρόμο, όσον αφορά ένα οικογενειακό θέμα το οποίο σας απασχολεί. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Ταύρος

Η περίοδος αυτή είναι πολύ δημιουργική για σας, εάν εξαιρέσουμε μια δόση υπερβολής που υπάρχει, η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική ως προς το ζώδιο σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και καλές μέρες. Την υπερβολή θα πρέπει να την προσέχετε, αν είστε γεννημένοι 5 με 6 Μαΐου. Οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις ευνοείται μεν, αλλά αποφύγετε να τα δείτε όλα υπεραισιόδοξα. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας έρχονται σε σύγκρουση κατά κάποιο τρόπο με τις οικογενειακές καταστάσεις. Ένα θέμα της εργασίας σας, δηλαδή, μπορεί να σας απομακρύνει από κάποια οικογενειακά θέματα. Θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που μπορεί να σας έχουν ανάγκη την περίοδο αυτή. Εάν είστε γεννημένοι γύρω στις 7-11 Μαΐου ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα δεν θα λείψουν, ενώ αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Μαΐου, η συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται να περάσει από δεύτερες σκέψεις. Θα έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι λίγο βαριές, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Μαΐου. Η Κυριακή είναι η πιο γλυκιά μέρα, για να χαρείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει σε νέους δρόμους, ειδικά αν είστε γεννημένοι 23-25 Απριλίου, αφού πραγματικά θέματα τα οποία πραγματοποιούνται μέσα στην Κυριακή είναι ιδανικά, για να σας δείξουν την πορεία του μέλλοντος σας. Οπωσδήποτε αρχίζει μια νέα ζωή για σας, με πολλή δουλειά, πολλές υποχρεώσεις και πολλές αντιπαραθέσεις, τις οποίες όμως θα πρέπει ευέλικτα να ξεπεράσετε. Δικά σας πρόσωπα είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Δίδυμοι

Και πάλι για σας ένα οικονομικό θέμα είναι σημαντικό. Ένα οικονομικό θέμα απασχολεί την οικογένειά σας ολόκληρη ή κάποια μέλη της, και αυτό σας φορτίζει. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες διαφωνίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα οικονομικό θέμα ή να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα ή στα παιδιά με χρήματα δικά σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη στον Υδροχόο σάς φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή εσείς πρόκειται να ταξιδέψετε. Μέσα στο Σάββατο ίσως υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο για ταξίδια, ενώ η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, η οποία θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Μην πιέζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για πάρα πολύ καιρό θα σας απασχολούν τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος και μπορεί να κάνετε έξοδα τα οποία είναι σημαντικά. Τα οικονομικά σας όμως θα βελτιωθούν. Συγγενικά ή φιλικά σας πρόσωπα μπορεί να έχουν την ανάγκη σας και να πρέπει να τους συμπαρασταθείτε, είτε ηθικά είτε υλικά. Η συναισθηματική σας ζωή περνάει σε μια άλλη φάση. Οι δεύτερες σκέψεις μπορεί να είναι σοφότερες, αν και για να πάρετε οριστικές αποφάσεις θα πρέπει να αφήσετε αυτό το μήνα να περάσει. Στη συνέχεια θα έχετε πάρει αποφάσεις για το ποιον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε. Θα είστε έτοιμοι για ευχάριστες νέες εμπειρίες, αν είστε γεννημένοι το τέλος Μαΐου. Απρόβλεπτοι φίλοι που έχουν άλλες ιδέες αλλά και απρόβλεπτες συναισθηματικές ιστορίες μπορεί να σας απασχολήσουν. Δεν αποκλείεται ακόμα και να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα την περίοδο αυτή. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Καρκίνος

Και πάλι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα είναι το κύριο μέλημα σας για αρκετό καιρό. SOS την Παρασκευή για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Ιουλίου. Κάποιες οικογενειακές καταστάσεις ίσως να παρεμβαίνουν και να δημιουργούν εμπόδια σε σχέσεις ή συνεργασίες σας. Αποφύγετε να είστε εριστικοί αυτόν τον καιρό. Είναι πιθανό να φορτίζεστε με το παραπάνω, μόνο όμως εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Ιουλίου. Αντίθετα, οι Καρκίνοι του Ιουνίου ειδικά την Κυριακή είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Θα δείτε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται, θα κάνετε ταξίδια, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή θα κάνετε νέα σχέδια. Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλους Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θυμηθείτε ότι κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις καραδοκούν. Η δική σας δε διάθεση να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας είναι πιθανό να μην είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Αφήστε αυτές τις ημέρες να περάσουν και αργότερα, εάν θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή και αφού τη σκεφτείτε και σκεφτείτε και το δεύτερο βήμα, τότε θα πρέπει να το κάνετε. Εάν είστε γεννημένοι στις 16-19 Ιουλίου περίπου, συζητήστε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Κάποιες δεύτερες σκέψεις κάνετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 17. Την Παρασκευή και το Σάββατο μπορεί να σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα, ενώ αντίθετα η Κυριακή είναι κατάλληλη για να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Αν έχετε νομικά, διαδικαστικά θέματα, είναι η καλύτερη μέρα για να τα σκεφτείτε. Γενικότερα, όμως, είναι ένα Σαββατοκύριακο υπερβολής. Άρα ρίξτε τους τόνους, μη δίνετε υποσχέσεις και αποφύγετε οπωσδήποτε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε, μη βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και, όπως είπαμε, προσέχετε ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Ιουλίου. Ο Άρης δεν σας αφήνει να κινηθείτε ήρεμα. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει. Άρα, λοιπόν, χαλαρώστε και αφήστε το Σαββατοκύριακο να περάσει χωρίς ιδιαίτερους διαξιφισμούς. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Λέων

Ενοχλήσεις ενδεχομένως να υπάρχουν από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές για σας. Με συγγενείς και φίλους αυτόν τον καιρό ίσως να πείτε λόγια τα οποία και σεις να μην εννοείτε. Όμως από την άλλη, κάποιοι συγγενείς ή φίλοι μπορεί να σας πιέζουν σε θέματα που σας αφορούν, ιδιαίτερα οικογενειακά ή ακόμα και θέματα της εργασίας σας. Εάν έχετε προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο μελετήστε τες πολύ προσεκτικά. Αυτό το τριήμερο είναι τριήμερο υπερβολής. Θα μπορούσατε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες να είναι ακόμα και επιζήμιες για εσάς. Το Σάββατο ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, χωρίς όμως να τους πιέζετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13 (11 με 15) Αυγούστου. Η Σελήνη στον Υδροχόο σάς φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, όμως θα υπάρξουν και θέματα στα οποία μπορεί να έχετε μια διαφωνία. Η Κυριακή είναι ιδανική, για να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας ή και ένα οικονομικό θέμα, το οποίο ενδεχομένως να σας απασχολήσει. Οτιδήποτε έχει σχέση με φιλικές επαφές ή με ανθρώπους που αφορούν στην κοινωνική σας ζωή, καλό είναι να μην τους εμπλέξετε με τα οικονομικά σας. Γενικά το Σαββατοκύριακο αυτό είναι Σαββατοκύριακο έντασης αλλά και υπερβολής. Κάποιες υπεραισιόδοξες σκέψεις ενδεχομένως να σας βγάλουν γενικότερα από τον προορισμό σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε πώς χειρίζεστε τον λόγο. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Παρθένος

Ενώ είναι δοσμένο στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο όλο σας το «είναι», το Σαββατοκύριακο αυτό ενδεχομένως να κάνετε λάθος υπολογισμούς, προϋπολογισμούς ή συζητήσεις που καίνε. Μπορεί να δώσετε υποσχέσεις, τις οποίες δεν μπορείτε να τηρήσετε, και αφορμή να είναι ένα οικονομικό θέμα. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Σεπτεμβρίου (δηλαδή 6 με 10), αποφύγετε τις συζητήσεις οι οποίες δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν και κυρίως τις υποσχέσεις. Ένα οικονομικό θέμα θα σας μπλέξει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα σας δημιουργήσει προβλήματα αυτό τον καιρό. Είστε σε μια φάση, κατά την οποία θα έχετε αρκετά έξοδα, θα σας πιάσει μια αγοραστική μανία. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου, η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται μεν πολλά αλλά με αρκετά ερωτηματικά. Ίσως πρέπει να αλλάξετε στάση ζωής απέναντι στα συναισθηματικά σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο ρυθμίστε θέματα της εργασίας σας, τα οποία σας απασχολούν, ενώ την Κυριακή αφιερωθείτε στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Γενικότερα αυτό το Σαββατοκύριακο ρίξτε τους τόνους και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις (εκτός αν είναι την Κυριακή). Μετρήστε καλά οποιαδήποτε απόφαση πάρετε. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Ζυγός

Και πάλι εσάς τους Ζυγούς σας απασχολεί άμεσα ένα οικογενειακό θέμα, μόνο όμως αν είστε γεννημένοι 4-10 Οκτωβρίου περίπου. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την οικογένειά σας μπορεί να σας ενοχλούν. Μην αφήνετε φίλους να παρεμβαίνουν στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ ίσως θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μη δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Οκτωβρίου (λίγο πριν ή λίγο μετά). Υπάρχει μια τάση εριστική αλλά και μια τάση υπερβολής. Ίσως να δείτε τα πράγματα υπερβολικά αισιόδοξα, και αυτό να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη στον Υδροχόο θα σας κάνει να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αρκεί να μην τα μπλέξετε με τα οικονομικά σας. Την Κυριακή χαλαρώστε, ασχοληθείτε με την υγεία σας, με τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις και προετοιμάστε θέματα της εργασίας σας. Έτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και χαλαροί. Αποφύγετε τις διενέξεις. Πάνω απ' όλα μια υπερβολικά χαρούμενη διάθεση μπορεί να μην σας οδηγήσει ακριβώς στο σημείο που θέλετε. Προσέχετε όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και πάνω απ' όλα αφήστε την οικογένειά σας έξω από τον κοινωνικό ή φιλικό σας περίγυρο. Είναι πιθανό αν αναμιχθούν αυτοί οι δύο τομείς να μην έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Σκορπιός

Και πάλι εξακολουθείτε να βλέπετε φίλους, να κάνετε μετακινήσεις, να έχετε επαφές με συγγενικά ή άλλα πρόσωπα. Όμως αποφύγετε να συζητήσετε ένα επαγγελματικό θέμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σας και με το οποίο δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο αποτέλεσμα που εσείς θέλετε. Μια δόση υπερβολής σάς αγγίζει. Ίσως να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορείτε να τηρήσετε. Θέματα τα οποία έχετε με την εργασία σας σας απασχολούν ιδιαίτερα. Οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή ευνοείται, ιδιαίτερα την Κυριακή, για σας που είστε γεννημένοι 24-27 Οκτωβρίου. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Νοεμβρίου ενδεχομένως να μπερδεύεστε στη συναισθηματική σας ζωή. Φίλοι παλιοί μπορεί να γυρίζουν στη ζωή σας, όμως εσείς δεν έχετε πάρει οριστικές αποφάσεις. Ένα μπέρδεμα γενικότερα υπάρχει με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Θυμηθείτε ότι ένα παρασκήνιο λειτουργεί πιεστικά σε ό,τι έχει σχέση με την εργασία ή ακόμα και με την υγεία σας. Ακόμα και εσείς που ευνοείστε από τον Δία και είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Νοεμβρίου (λίγο πριν ή λίγο μετά), σήμερα μπορεί να βλέπετε τα πράγματα υπερβολικά καλά. Ρίξτε τους τόνους. Την Κυριακή ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να απασχολήσει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Νοεμβρίου. Γενικότερα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας είναι το κύριο μέλημά σας, ενώ θα πρέπει να προσέχετε και ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται και θα κινείτε για αρκετό καιρό πυρετωδώς. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες η Παρασκευή και το Σάββατο είναι μέρες που θα δείτε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία όμως θα εναποθέσουν σε σας τα προβλήματά τους. Αποφύγετε και πάλι το Σαββατοκύριακο αυτό να συζητήσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Εάν σας κάνουν κάποιες προτάσεις για οικονομικές απολαβές, θυμηθείτε ότι είναι ένα υπεραισιόδοξο Σαββατοκύριακο, δηλαδή μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι ακριβώς όπως εσείς νομίζετε, και αυτό να δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις. Σας απασχολεί ιδιαίτερα οτιδήποτε έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία δεν θα πρέπει να αναμίξετε με ένα οικονομικό θέμα σας. Την Κυριακή ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, η οποία είναι σημαντική για σας, προσέχοντας όμως μήπως γίνουν κάποια λάθη. Προετοιμαστείτε για μια αλλαγή, η οποία είναι πολύ σημαντική και αφορά εσάς που είστε γεννημένοι 1 – 2 Δεκεμβρίου. Οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά και άλλου είδους θέματα φροντίστε να τα ρυθμίσετε από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και όχι την Παρασκευή. Γενικότερα, η κοινωνική σας ζωή σας φορτίζει ή φίλοι επιζήμιοι μπορεί να είναι πολύ κοντά σας. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Αιγόκερως

Για εσάς, Αιγόκεροι, οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα καλές, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας, δηλαδή 22-26 Δεκεμβρίου. Ιδιαίτερα η Κυριακή μπορεί να είναι ευχάριστη, αγαπημένα σας πρόσωπα να είναι κοντά σας. Όμως και πάλι ένα επαγγελματικό θέμα, που έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά σας, θα επηρεάσει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Ιανουαρίου, δημιουργώντας επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα. Μην υπογράφετε συμβόλαια και μην δώσετε υποσχέσεις, αν είστε γεννημένοι 3-5 Ιανουαρίου. Είναι υπεραισιόδοξες μέρες και ό,τι και αν σας προτείνουν σε μια σχέση ή συνεργασία σας δεν φαίνεται να έχει τα αποτελέσματα που εσείς θα θέλατε. Προσέχετε, λοιπόν, αυτό το Σαββατοκύριακο. Την Παρασκευή και το Σάββατο ρυθμίστε ένα οικονομικό σας θέμα και την Κυριακή χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους ένα θέμα της εργασίας σας είναι σημαντικό αλλά μπορεί να καθυστερεί. Μες στο Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να έχετε κάποιες ειδήσεις, είτε σε θέματα εργασίας είτε σε θέματα υγείας, οι οποίες όμως έχουν τον χαρακτήρα της υπερβολής. Άρα μελετήστε το πολύ προσεκτικά, αφού περάσει το Σαββατοκύριακο αυτό, ώστε να δείτε τα συν και τα πλην που μπορεί να έχει ο τομέας αυτός. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι ενοχλητικό ή γενικότερα να έχετε κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες για ένα ταξίδι ή για κάποια σχέδιά σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο ασχοληθείτε και με τα πολύ προσωπικά σας θέματα και με ανθρώπους που μπορεί να σας έχουν ανάγκη, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Φεβρουαρίου. Την Κυριακή βάλτε σε τάξη ένα οικονομικό θέμα το οποίο είναι σημαντικό για σας και έχει άμεση σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Ιχθείς

Και πάλι θα πρέπει να προσέχετε φίλους οι οποίοι μπορεί να σας ζημιώσουν. Σε οικονομικό επίπεδο υπάρχει μια τάση υπεραισιοδοξίας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-6 Μαρτίου, ενώ ο Δίας είναι αρωγός σας και σας υπόσχεται πολλά. Το Σαββατοκύριακο αυτό δεν θα πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις, οι οποίες μάλιστα έχουν σχέση και με την οικογένειά σας. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με πρόσωπα της οικογένειάς σας για ένα οικονομικό ή συναισθηματικό σας θέμα. Προσέχετε την υγεία σας. Η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο την Κυριακή, κάνοντάς την μια πολύ γλυκιά μέρα για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Έτσι, μπορείτε να βάλετε τη ζωή σας γενικότερα σε μια τάξη. Φροντίστε ηλικιωμένους της οικογένειάς σας και γενικότερα την υγεία σας. Χαρείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, χωρίς να έχετε μια επιθετική διάθεση ή γενικότερα μια τάση να πιστεύετε ό,τι σας λένε. Ως Ιχθύες μπορεί να τα βλέπετε τα πράγματα πολύ καλύτερα από ό,τι πραγματικά είναι. Αφήστε δύο μέρες να περάσουν και τότε θα δείτε την πραγματικότητα, η οποία δεν είναι κακή αλλά δεν είναι και όπως θα την βλέπετε το Σαββατοκύριακο αυτό. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ