Γιατί κανένας δεν δίνει το χέρι του στον Φρανσουά Ολάντ -Ο χειρότερος ηγέτης στις χειραψίες [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιατί κανένας δεν δίνει το χέρι του στον Φρανσουά Ολάντ -Ο χειρότερος ηγέτης στις χειραψίες [εικόνα]

Γιατί κανένας δεν δίνει το χέρι του στον Φρανσουά Ολάντ -Ο χειρότερος ηγέτης στι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι σίγουρα δυσάρεστο συναίσθημα για τον καθένα. Η ντροπή είναι ακόμη μεγαλύτερη όμως, όταν το τεντωμένο χέρι μένει μετέωρο σε μία αποτυχημένη προσπάθεια για χειραψία μεταξύ πολιτικών. Γιατί αυτή, γίνεται μπροστά σε πολλά μάτια, κάμερες και φωτογράφους που θα μεταφέρουν την αμήχανη στιγμή σε όλο τον κόσμο. Ποιος είναι εκείνος που έχει αισθανθεί έτσι περισσότερες φορές;

Σύμφωνα με την Washington Post, είναι ο Φρανσουά Ολάντ. Ο λιγότερο δημοφιλής πρόεδρος της Γαλλίας στην ιστορία της χώρας φαίνεται πως έχει το χειρότερο συγχρονισμό στις χειραψίες, καθώς τις περισσότερες φορές εκείνος απλώνει το χέρι του, αλλά αυτό μένει μετέωρο καθώς ο πολιτικός που βρίσκεται δίπλα του κοιτάζει αλλού.

Από τις εξαιρέσεις, η συνάντησή του με τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόσο, όταν ο πρόεδρος της Κομισιόν την... πάτησε με τον ίδιο τρόπο. Ισως πάλι ο Ολάντ να ήθελε για μία φορά να φέρει κάποιον άλλο στη δύσκολη θέση που συνήθως βρίσκεται ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ