Δένδιας: Ενωμένοι θα κερδίσουμε τη μάχη κατά της τρομοκρατίας -Τι είπε για την επίθεση στον Γερμανό πρέσβη - iefimerida.gr

Δένδιας: Ενωμένοι θα κερδίσουμε τη μάχη κατά της τρομοκρατίας -Τι είπε για την επίθεση στον Γερμανό πρέσβη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική κοινωνία, ενωμένη, θα κερδίσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, διεμήνυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης σε δηλώσεις κατά την επίσκεψή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και αναφερόμενος στην πρόσφατη επίθεση στην οικία του Γερμανού πρέσβη, τόνισε πως στην πραγματικότητα οι σφαίρες ήταν εναντίον της ίδιας της κοινωνίας και του κράτους και της προσπάθειας που κάνουν για ανάκαμψη.

«Με την αρχή του 2014, ότι η τρομοκρατία και οι σφαίρες, οι οποίες ρίχθηκαν στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη, στην πραγματικότητα ρίχθηκαν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, εναντίον του ελληνικού κράτους και της προσπάθειας την οποία κάνει για ανάκαμψη. Όμως η ελληνική κοινωνία του 2014, τη μάχη κατά της τρομοκρατίας θα τη δώσει και ομονοούσα θα την κερδίσει. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι αδύνατο, μπορούμε», εκτίμησε ο κ. Δένδιας κατά την αναφορά του στο τρομοκρατικό χτύπημα με τις ριπες των καλάσνικοφ στην οικία του Γερμανού πρεσβη στο Χαλάνδρι.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης εξέφρασε επίσης, την βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. για την τεράστια υπηρεσία που προσφέρουν με αιματηρές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, θυσίες, σημειώνοντας πως η Ελληνική Αστυνομία θρήνησε θύματα το χρόνο που πέρασε «στην τεράστια αυτή προσπάθεια για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ