Απίστευτο θράσος από δημοσιογράφο -Φόρεσε ράσα και επιχείρησε να επισκεφτεί ως παπάς τον Σουμάχερ στην εντατική - iefimerida.gr

Απίστευτο θράσος από δημοσιογράφο -Φόρεσε ράσα και επιχείρησε να επισκεφτεί ως παπάς τον Σουμάχερ στην εντατική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο θράσος επέδειξε ένας δημοσιογράφος ο οποίος προκειμένου να εξασφαλίσει αποκλειστικό ρεπορτάζ από την εντατική όπου νοσηλεύεται ο Μίκαελ Σουμάχερ, δε δίστασε να μεταμφιεστεί σε ... παπά.

Από τη πρώτη στιγμή που ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία μετά το βαρύτατο τραυματισμό του στις Αλπεις, έγινε πρώτο θέμα στα παγκόσμια μίντια. Ο εν λόγο δημοσιογράφος, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω στοιχεία για την ταυτότητα ή για το Μέσο για το οποίο εργάζεται, επιχείρησε να προσεγγίσει το δωμάτιο της εντατικής, σύμφωνα με την Independent, ντυμένος με ράσα. Ευτυχώς έγινε άμεσα αντιληπτός ενώ το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ.

Απίστευτο θράσος από δημοσιογράφο -Φόρεσε ράσα και επιχείρησε να επισκεφτεί ως παπάς τον Σουμάχερ στην εντατική  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ