Τα ζώδια της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

  • Kριός

Μια δυναμική και περιπετειώδης μέρα είναι η σημερινή. Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι σας φέρνει πιο κοντά σε νέα σχέδια που θα θέλατε να κάνετε. Ούτως η άλλως ο Ουρανός είναι στο δικό σας ζώδιο που σημαίνει ότι νοιώθετε την ανάγκη να κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Έτσι, ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά αλλά και αλλαγές, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για εσάς, είναι μια σκέψη προς το παρόν τουλάχιστον γνώριμη. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο και οι κοινωνικές επαφές σας είναι ευχάριστες. Ένα μπέρδεμα συναισθηματικό μπορεί να σας φέρνει ο πλανήτης της αγάπης, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, καθώς παλιοί φίλοι μπορεί να σας πλησιάζουν ή παλιές σχέσεις μπορεί να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Ο Άρης εξακολουθεί να είναι απέναντι από το ζώδιο σας και να δημιουργεί ένταση σε σας που είστε γεννημένοι την Πρωταπριλιά. Έτσι, ένα επαγγελματικό ζήτημα ή ένα θέμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα μπορούσε να γίνει σήμερα αρκετά σοβαρό. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι ο τρόπος που χειρίζεστε τον λόγο. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να μπερδεύονται κατά κάποιον τρόπο είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή και αυτό να σας δημιουργεί άγχος. Έτσι, επειδή αυτές τις μέρες, αυτό τον καιρό θα έλεγα, είστε πολύ φορτισμένοι και εσείς οι ίδιοι ίσως να μην μπορείτε να δημιουργήσετε ή να συμμετέχετε σε μια ήρεμη συζήτηση που θα αφορά ένα επαγγελματικό θέμα. Αυτό βεβαίως επηρεάζει όσους είστε γεννημένοι την Πρωταπριλιά, όχι εσάς που είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Αντίθετα, για εσάς τους Κριούς του τελευταίου δεκαημέρου, που είστε γεννημένοι μετά τις 10 Απριλίου, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, προσέχοντας πάντα πώς θα χειριστείτε το λόγο αλλά και τη δύναμή σας. Η σημερινή ημέρα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα που μπορεί να έχετε στην καρδιά σας αυτό τον καιρό και με την παραμικρή αφορμή να θελήσετε να τα εκφράσετε. Σε θέματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή φορολογικά θα πρέπει να δείξετε αρκετή υπομονή. Στο τέλος θα κερδίσετε ,αλλά χρειάζεται λίγη προεργασία και προετοιμασία. Θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας μπορεί να τα καθυστερεί ο Δίας, αλλά ουσιαστικά θα σας δώσει λύση. Προς το παρόν έχετε τάση για υπερβολές, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Απριλίου, σε θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας. Πολλοί δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε ένα γάμο ή να περιμένετε ένα παιδάκι. Η διαίσθησή σας και ο οραματισμός σας είναι ισχυρός αυτόν τον καιρό. Άρα προσπαθήστε να ακούσετε το εσώτερο ένστικτό σας και να αποφύγετε κάποιες εντάσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν. Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, είναι καλύτερα να αναβάλετε οποιαδήποτε συζήτηση, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει εμπλοκές στις σχέσεις σας.

  • Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική. Έχετε σχέδια, τα οποία αφορούν το μέλλον σας. Θέλετε να δείτε ανθρώπους που έχετε να δείτε από καιρό. Θέλετε να προχωρήσετε ένα θέμα νομικό, διαδικαστικό ή να προωθήσετε τα σχέδιά σας για ταξίδια στο εξωτερικό ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Όμως σήμερα δεν ευνοούνται. Δεν ευνοούνται συζητήσεις που μπορεί να κάνετε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και ακόμα δεν ευνοούνται οι συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Ο Άρης δημιουργεί αρκετές εντάσεις στο χώρο της δουλειάς, οι οποίες θα μπορούσαν να συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν για αρκετό καιρό. Έτσι, θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους αλλά και να προσέχετε γενικότερα την υγεία σας. Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου, γύρω στην Πρωτομαγιά, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κινηθεί μεθοδικά και ότι τα πάντα είναι στην ώρα τους, ώστε να μην χάσετε το ταξίδι σας ή να δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Ενώ η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, εξακολουθεί να είναι ανάδρομη (θα είναι για αρκετό καιρό και θα σας το λέω κάθε μέρα) προς το παρόν επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι 17–18 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι αναθεωρείτε ή μετανιώνετε για κάποιες σχέσεις ή για κάποια σχέδια που μπορεί να έχετε κάνει, ενώ δεν αποκλείεται απλώς να καθυστερούν τα σχέδιά σας. Ανάδρομος είναι και ο Δίας, ο οποίος ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι 6 – 7 Μαΐου, και έχει σχέση με συγγενείς ή με φίλους, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν σε οικονομικό επίπεδο. Κάποιες καθυστερήσεις που θα προκύψουν δεν σημαίνει ότι είναι και ματαιώσεις. Να ξέρετε ότι θα πραγματοποιηθούν. Το άγχος, το οποίο έχετε για τον επαγγελματικό σας χώρο, ο οποίος σας φορτίζει, φαίνεται ότι σιγά σιγά καταλαγιάζει. Οι τυχεροί αυτών των ημερών είστε εσείς που είστε γεννημένοι 22--24 Απριλίου. Μια ιδέα, ένα σχέδιο θα μπορούσε να καταστρωθεί τώρα ή να υλοποιηθεί και πραγματικά να μπορέσετε να βρείτε μία λύση η οποία είναι σημαντική. Φίλοι θα σας βοηθήσουν, οι οποίοι μπορεί να προέρχονται από έναν άλλο χώρο, μπορεί να είναι καλλιτέχνες, να έχουν διαίσθηση, να είναι πρόσωπα που σας αγαπούν, και αυτό θα σας ωφελήσει. Ρίξτε, λοιπόν, τους τόνους και κάντε υπομονή, καταπολεμώντας την ανυπομονησία που αυτόν τον καιρό σας έχει κυριεύσει/

  • Δίδυμοι

Παρά το γεγονός ότι είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς, εσείς μάλλον βρίσκεστε λιγάκι σε ένταση. Είστε έτοιμοι να πείτε λόγια, τα οποία ίσως και να μην τα εννοείτε, ή να έρθετε πιο κοντά σε ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά σας, τα οποία ίσως θα πρέπει να επιλύσετε αυτό τον καιρό. Είναι ακατάλληλη μέρα σήμερα για να ρισκάρετε πάρα πολλά, ιδιαίτερα αν παίζετε τυχερά παιχνίδια. Ίσως θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που θέλετε να παίξετε ή ακόμα και τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν αποκλείεται να είστε αν όχι κερδισμένοι, οι λιγότερο κερδισμένοι τουλάχιστον, για να μην πω χαμένοι. Η περίοδος αυτή σάς φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά, όμως δεν αποκλείεται να πρέπει να τα βοηθήσετε, να υπάρχουν κάποια προβλήματα, στα οποία θα πρέπει να παρέμβετε και σεις. Αποφύγετε κάθε είδους συζήτηση, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει διενέξεις, προσέχετε όταν οδηγείτε ή κυκλοφορείτε ή όταν κάνετε κάποιο επικίνδυνο σπορ. Η Σελήνη βέβαια απέναντι από το ζώδιο σας σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφο σας. Θα βοηθηθείτε από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ώστε να κάνετε τις σημαντικές αλλαγές που θέλετε. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο, θα πρέπει να το μελετήσετε προσεκτικά, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 23-25 Μαΐου. Ίσως να ζείτε μια θαυμάσια περίοδο, όμως μπορεί να μην είναι υλοποιήσιμα αυτά που σκέφτεστε. Μπορεί να ζείτε ένα παραμύθι, μια ουτοπία, η οποία είναι πολύ σημαντική για εσάς. Μπορεί να είναι γλυκιά, τρυφερή αλλά δεν υπόσχεται διάρκεια. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να μπουν σε μια βάση. Ο Δίας στον Καρκίνο υπόσχεται οικονομική εύνοια, ενώ στο χώρο της δουλειάς σας ή στον τομέα της υγείας σας θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και δεν αποκλείεται να έχετε σημαντική επιτυχία. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να προσέχετε γενικότερα τα οικονομικά σας αλλά και στο θέμα των παιδιών ή του ερωτικού συντρόφου σας, ώστε να περάσετε στον επόμενο χρόνο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

  • Καρκίνος

Η Σελήνη, ο κυβερνήτη σας, εξακολουθεί προς το παρόν να βρίσκεται στον Τοξότη, θέση από την οποία σας κάνει αρκετά χαρούμενους και ευτυχείς. Όμως σήμερα δημιουργείται μια ιδιαίτερα μεγάλη ένταση μόνο για σας που είστε γεννημένοι τέλος Ιουνίου, αλλά πολύ περισσότερο για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Ιουλίου (λίγο πριν ή λίγο μετά). Το Τετράγωνο του Ερμή, οι δυσαρμονικές όψεις που δημιουργεί και ο Ερμής και ο Άρης μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην οικογένειά σας αλλά και γενικότερα στις σχέσεις σας. Είναι πολύ εύκολο σήμερα, παρά το γεγονός ότι είναι ημέρα αγάπης ,να γίνει μια συζήτηση η οποία θα φέρει ρήγματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ακόμη, προσέχετε θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας .Γενικά, θέλετε να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας. Ευτυχώς, ο Δίας παραμένει στο ζώδιο σας και σας ευνοεί ακόμα και στις δύσκολες ώρες. Άρα, λοιπόν, πιστεύω ότι θα καταφέρετε να περάσετε μια πολύ όμορφη παραμονή Πρωτοχρονιάς, αρκεί να φροντίσετε το τι μπορείτε να πείτε, να αποφύγετε τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν, αλλά και τις ακραίες καταστάσεις. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και ελάτε πιο κοντά σε πρόσωπα της οικογένειάς σας, τα οποία ενδεχομένως να σας έχουν ανάγκη.

  • Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χαρείτε, να διασκεδάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους. Είναι μέρες οι οποίες υπόσχονται πολλά για σας. Βεβαίως τα οικογενειακά δεν παύουν να σας απασχολούν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Αυγούστου (λίγο πριν ή λίγο μετά) θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους της οικογένειάς σας που μπορεί σας έχουν ανάγκη. Μην τους ξεχνάτε και ελάτε πιο κοντά τους. Πολλοί θα μετακινηθείτε ή θα κάνετε κάποιες μικρές διαδρομές. Την περίοδο αυτή θα σας απασχολήσει γενικά ένα θέμα που έχει άμεση σχέση με την εργασία σας (ή την υγεία σας) Η περίοδος αυτή θα διαρκέσει αρκετά, έτσι προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο συνεπείς, ώστε το αποτέλεσμα να είναι προς όφελός σας. Αν όμως πρόκειται να τοποθετήσετε, να επενδύσετε χρήματα, θα πρέπει να είστε βέβαιοι, ότι θα αποδώσουν. Δεν αποκλείεται σήμερα συγγενείς ή φίλοι να έχουν την ανάγκη σας και να πρέπει γενικότερα να τους συμπαρασταθείτε. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε κοντά τους. Αποφύγετε γενικότερα θέματα τα οποία θα μπορούσαν να βλάψουν την υγεία σας, την οποία δεν πρέπει να παραμελείτε. Προσέχετε και τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η διαίσθηση σας είναι μεγάλη και η ανάγκη σας για αλλαγές πολύ έντονη, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές Αυγούστου. Οι αλλαγές αυτές σιγά σιγά πραγματοποιούνται και έρχονται. Έτσι, λοιπόν, ξεπεράστε λιγάκι την μελαγχολία των εορτών. Είναι μια αρκετά καλή μέρα, αρκεί εσείς να μεθοδεύσετε τον τρόπο που θα κινηθείτε ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

  • Παρθένος

Η περίοδος αυτή είναι δοσμένη γενικότερα στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Γενικά είστε πάρα πολύ δημιουργικοί. Τρεις πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερω για πολύ καιρό θα σας φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα θέλετε να συμπαρασταθείτε σε νεαρά πρόσωπα, σε παιδιά αλλά ακόμα και να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας. Όμως σήμερα είναι μια μέρα έντασης. Αποφύγετε να αναμείξετε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα, γιατί εκεί σίγουρα θα φορτιστείτε. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Σεπτεμβρίου είστε σε μια δημιουργική φάση, έτοιμοι να αρχίσετε μια νέα ζωή, η οποία θα είναι σημαντική, αλλά σήμερα ενδεχομένως να μπερδευτείτε, προφανώς για ένα οικονομικό θέμα. Αν παίζετε τυχερά παιχνίδια προσέχετε πολύ πώς και πόσα θα παίξετε. Δεν αποκλείεται να περάσετε κάποια φάση, η οποία δεν είναι τόσο προσοδοφόρα. Έτσι, προσοχή, λοιπόν. Θα δείτε παλιούς φίλους, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου. Παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο που αφορούν είτε συναισθηματικές είτε φιλικές σχέσεις. Εάν είστε γεννημένοι 24-26 του Σεπτεμβρίου, ο Ποσειδώνας, απέναντι από το ζώδιό σας, σας φέρνει πιο κοντά σε υποθέσεις, οι οποίες έχουν κάποιο ρίσκο. Ίσως φαντάζεστε κάποια πράγματα, τα οποία δεν είναι ουσιαστικά. Έτσι, ενώ τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια ασφάλειες) μπορεί να μπαίνουν σε μια βάση, εσείς δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε έξοδα, τα οποία είναι παραπάνω από αυτά που θα έπρεπε να ξοδέψετε.

  • Ζυγός

Παρά το γεγονός ότι η Σελήνη είναι στον Τοξότη ακόμη και σας οδηγεί σε επαφές, ταξίδια και συζητήσεις, οι μέρες αυτές είναι αφοσιωμένες στο σπίτι, στην οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Πολλοί θα δείτε φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ άλλοι ενδεχομένως να περάσετε τη βραδιά στο σπίτι με αγαπημένους σας. Ακόμα και αν είστε εκτός, θα πρέπει να φροντίσετε πρόσωπα της οικογένειάς σας, τα οποία μπορεί να έχουν ανάγκη. Δεν αποκλείεται να έχουν μια έννοια, στην οποία πρέπει να τους συμπαρασταθείτε ή να γίνει μια συζήτηση, η οποία όμως ίσως δεν εξελιχθεί τόσο καλά. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-4-5 Οκτωβρίου, ο Πλούτωνας δημιουργεί εντάσεις. Σαν να νοιώθετε την ανάγκη να βγάλετε τα απωθημένα σας και δεν είναι μέρα κατάλληλη για αυτό. Δεν αποκλείεται να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Μόνο εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέχετε. Τους υπόλοιπους, και του πρώτου δεκαημέρου αλλά και του τελευταίου, δηλαδή αν είστε γεννημένοι μετά τις 15 Οκτωβρίου, η ανάδρομη Αφροδίτη σάς κάνει να μετανιώνετε για ορισμένα πράγματα, αλλά ουσιαστικά δείχνει ότι θα είστε με αγαπημένα σας πρόσωπα και μπορεί να περάσετε πολύ όμορφα. Ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο. Έστω και ανάδρομος μπορεί να σας δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις, οι οποίες είναι σημαντικές. Βέβαια να ξέρετε ότι ο Άρης θα μείνει για πολύ καιρό, αρκετούς μήνες, στο δικό σας ζώδιο. Έτσι, γενικά θα πρέπει να υιοθετήσετε ψυχραιμία και ηρεμία. Τα οικονομικά σας, τα οποία αυτή τη στιγμή σας αγχώνουν, ενδεχομένως να πάρουν μια νέα τροπή, ιδιαίτερα από την άνοιξη. Γι' αυτό θα πρέπει να επιμείνετε στους στόχους σας. Πολλοί είστε αρκετά επαναστατημένοι απέναντι στο σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Οκτωβρίου, με τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας, δεν είστε έτοιμοι να περάσετε σε αλλαγές, οι οποίες είναι σημαντικές. Εάν θέλετε να κρατήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία θα πρέπει να πασχίσετε και να ρίξετε τους τόνους.

  • Σκορπιός

Ενώ η Σελήνη είναι στον Τοξότη, εν αρχή τα οικονομικά σας φαίνονται να μπαίνουν σε μια βάση. Σήμερα είναι μια μέρα όπου θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ο Άρης, ο οποίος σας δημιουργεί άγχη αυτόν τον καιρό (ένα άγχος είτε για τη δουλειά είτε για την υγεία σας) έρχεται αντιμέτωπος με τον Ερμή. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να πείτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας κουβέντες οι οποίες όμως δεν είναι για την Πρωτοχρονιά. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε οτιδήποτε έχει σχέση με συζητήσεις τις οποίες αυτόν τον καιρό είστε αναγκασμένοι να κάνετε. Είναι γνωστό ότι είστε πάρα πολύ ευαίσθητοι και πολλές φορές θέλετε να τα πείτε έξω από τα δόντια. Έτσι, σήμερα λοιπόν, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών έχετε την τύχη με το μέρος σας .Ακόμη, η διαίσθηση, ο οραματισμός αλλά και ρομαντικά στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο. Για εσάς των τελευταίων ημερών η Αφροδίτη δείχνει ότι θα έχετε συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους από τα παλιά, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για σας. Τον τομέα της υγείας ή γενικότερα τον χώρο της δουλειάς σας θα πρέπει να τον προσέχετε. Αν καθυστερούν κάποιοι δρόμοι που είχαν ανοίξει για το εξωτερικό, για εκδόσεις, για νομικές υποθέσεις, για θέματα σπουδών, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Νοεμβρίου, θα δείτε ότι τα πράγματα προχωράνε κατά τον καλύτερο τρόπο. Αν και τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, δεν έχει τελειώσει, όλα αυτά τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν. Ακόμα και ένα οικονομικό θέμα το οποίο είναι σημαντικό για εσάς θα έχει θετική έκβαση.

  • Τοξότης

Τοξότες μου, ακόμα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας. Είναι μια γλυκιά Σελήνη, η οποία σας δείχνει ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, τα οποία είναι σημαντικά. Όμως σήμερα το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να φροντίσετε να είστε κοντά σε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας. Ένα θέμα οικονομικό δεν φαίνεται να παίρνει τον καλύτερο δρόμο που θα έπρεπε. Συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ακόμα και για ένα επαγγελματικό θέμα σήμερα δεν ευνοούνται. Μην κάνετε συζητήσεις πάνω στα οικονομικά, οι οποίες καίνε, και πάνω από όλα μην αφήσετε φίλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή και ιδιαίτερα αν είναι αναμεμιγμένοι με τα οικονομικά σας. Οτιδήποτε έχει σχέσεις με οικογενειακές καταστάσεις ρυθμίστε το. Αν είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας, προσέξετε κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν ή εξαπατήσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Προετοιμαστείτε για αλλαγές που σιγά σιγά προετοιμάζονται, ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Νοεμβρίου με 1-2 Δεκεμβρίου. Ο Ουρανός, πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών, αρχίζει να λειτουργεί και η επιρροή του θα φανεί μέχρι το καλοκαίρι. Έτσι, οι αλλαγές που θα κάνετε θα είναι θεαματικές. Ένα άγχος μπορεί να έχετε για τα οικονομικά σας, ενώ θα πρέπει να προσέχετε στον κοινωνικό σας χώρο, γιατί μπορεί να υπάρξουν άνθρωποι, οι οποίοι ίσως να σας ζημιώσουν σε οικονομικό επίπεδο. Άρα μην εμπιστευτείτε εύκολα. Ζήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο καλύτερα μπορείτε. Αφήστε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις προς το παρόν, δεν είναι κατάλληλη η μέρα ούτε κατάλληλη εποχή, και προσπαθήστε να ανανεώσετε τη ζωή σας. Ούτως ή άλλως αυτό θέλει ο Ουρανός: να σας βάλει σε μια νέα πορεία, αλλαγή ζωής, η οποία θα είναι πολύ πιο ευτυχής και θα το δείτε αυτό μέχρι το καλοκαίρι.

  • Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους των πρώτων - πρώτων ημερών είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, η οποία θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή θα μπορούσα να πω. Θα έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι σημαντικά. Πολλοί πλανήτες στο ζώδιό σας δείχνουν ότι δεν θα έχετε ούτε ρουτίνα ούτε θα είστε μόνοι. Όμως θα πρέπει να προσέξετε την μέρα αυτή, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Εάν έχετε να κάνετε συζητήσεις, δεν ευνοούνται καθόλου τα θέματα αυτά. Ενδεχομένως να έρθετε σε μια διένεξη με πρόσωπα κύρους. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιανουαρίου ίσως νοιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες υπερβολές, να βγάλετε τα απωθημένα σας, αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα. Προσέχετε πάρα πολύ εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου. Οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών είστε σε μια ιδιαίτερα καλή φάση, με νέους φίλους να μπαίνουν στη ζωή σας. Για εσάς τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών παλιοί φίλοι επιστρέφουν στη ζωή σας. Ευτυχώς ο Δίας είναι απέναντι από το ζώδιο σας και ευνοεί (διορθώνει) τα πράγματα, ενώ ο Κρόνος σιγά σιγά σταθεροποιεί τα σχέδιά σας. Αφήστε, λοιπόν, αυτές τις μέρες να περάσουν, μην κάνετε παράπονα ή δημιουργείτε εντάσεις και πάνω από όλα προσπαθήστε να διατηρήσετε τις εργασιακές σας σχέσεις, που ενδεχομένως αυτόν τον καιρό να έχουν λόγους να είναι πιεσμένες.

  • Υδροχόος

Η Σελήνη ακόμα βρίσκεται στον Τοξότη που για σας τους Υδροχόους σημαίνει ότι θα έχετε κοντά σας φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Διαθέτετε μια δύναμη η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική, όμως σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα για να κάνετε συζητήσεις ή να κάνετε επικίνδυνα σπορ. Προσέχετε λίγο τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, διαφυλάξτε τα παιδιά, δώστε ό,τι καλύτερο μπορείτε στα παιδιά σας (αν έχετε παιδιά) ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αφήστε για μετά τις γιορτές σοβαρές συζητήσεις, οι οποίες έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Εάν κάνετε επικίνδυνα σπορ φροντίστε να προσέχετε. Το άγχος που έχετε μέσα σας για πολλά πράγματα θα μπορούσε να καταλαγιάσει σήμερα με την παρέα αγαπημένων σας ανθρώπων. Πολλοί θα κάνετε νέα σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά. Αν είστε γεννημένοι τέλος Ιανουαρίου, να ξέρετε ότι το απρόβλεπτο καραδοκεί. Δοκιμάστε την τύχη σας. Είναι μια περίοδος κατά την οποία ξαφνικά μπορεί να δημιουργηθούν διάφορα πράγματα, ενώ θέματα υγείας ή ακόμα και επαγγελματικά ζητήματα φαίνονται να προωθούνται.

  • Ιχθείς

Ενώ είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της χρονιάς αυτής, αφού τόσο ο Δίας (έστω και ανάδρομος) αλλά και ο Κρόνος σας στηρίζουν και βοηθούν τα σχέδιά σας, δεν αποκλείεται φίλοι ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να σας δημιουργήσουν κάποια θέματα. Μην συζητήσετε σήμερα οικονομικά θέματα. Αν είστε παίζετε τυχερά παιχνίδια, φροντίστε να μην ρισκάρετε πάρα πολλά. Ενδεχομένως να μην είναι η ώρα σας να κερδίσετε. Ρυθμίστε θέματα οικονομικά, τα οποία είναι σημαντικά. Σήμερα θα πρέπει να προσέχετε τα παιδιά, τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, τα οποία είναι κοντά σας, ακόμα και τα κατοικίδια ζωάκια σας. Γενικότερα, ο Ποσειδώνας σάς δίνει τύχη, σάς δίνει οραματισμό, ανάγκη για αλληλεγγύη, και εσείς δίνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Δίας σάς φέρνει κοντά σε φίλους και αγαπημένους ανθρώπους. Όμως είναι μια μέρα που θα μπορούσε να βγάλει κάποιες εντάσεις, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε οικονομικό. Παραμερίστε τα αυτά, λοιπόν, και αφήστε την καλοσύνη σας με τους γύρω σας να ξεχειλίσει. Παλιοί φίλοι θα σας βρουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Πηγή:www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ