H γυναίκα που ζωγραφίζει με το στήθος της -Ανάγκασε ακόμη και τον Χιου Χέφνερ να γίνει... φιλότεχνος [εικόνες] - iefimerida.gr

H γυναίκα που ζωγραφίζει με το στήθος της -Ανάγκασε ακόμη και τον Χιου Χέφνερ να γίνει... φιλότεχνος [εικόνες]

H γυναίκα που ζωγραφίζει με το στήθος της -Ανάγκασε ακόμη και τον Χιου Χέφνερ να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνδρες θα την χαρακτήριζαν «προικισμένη». Αυτό που δεν μπορούν να μαντέψουν με ένα βλέμμα όμως είναι πως η Μάρσι Χοκ μετέτρεψε το πλούσιο μπούστο της σε... ταλέντο στον καμβά. Είναι η γυναίκα που ζωγραφίζει με το στήθος της και τα έργα της ξεπουλάνε.

Η ιδιόρρυθμη καλλιτέχνης από την Καλιφόρνια δημιουργεί χωρίς χέρια. Χρησιμοποιεί απλά χρώματα και το μπούστο της ως «πινέλο» για τους πίνακές της. Τα έργα της- πωλούνται προς 500 δολάρια το καθένα- έχουν γίνει ιδιαίτερα διάσημα. Μάλιστα, έβγαλαν στη φόρα και τη... φιλότεχνη διάθεση του Χιου Χέφνερ, αφού ο δημιουργός του Playboy ήταν από τους πρώτους αγοραστές.

Η τεχνική της Χοκ είναι ιδιαίτερα απλή. Αφού βάλει χρώμα στο μπούστο της, πιέζει τα στήθη της πάνω στον καμβά σε διάφορες κατευθύνσεις και ο πίνακας είναι έτοιμος. Βέβαια, όπως εξηγεί στην Daily Mail, έχει πέντε διαφορετικές μεθόδους, από ένα απλό «αποτύπωμα» έως το... ταρακούνημα του στήθους πάνω στον καμβά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ