Μορφή χιονοστιβάδας οι ανασφάλιστοι έμποροι στην Πάτρα -17.000 δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη - iefimerida.gr

Μορφή χιονοστιβάδας οι ανασφάλιστοι έμποροι στην Πάτρα -17.000 δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία για τον αριθμό των ανασφάλιστων εμπόρων και βιοτεχνών στην Πάτρα.Μέσα σε ένα χρόνο ο αριθμός των ανασφάλιστων εμπόρων και βιοτεχνών πενταπλασιάστηκε καθώς από 800 που ήταν το 2012 το 2013 έφτασαν τις 4.000.

Μάλιστα, συνολικά στην περιοχή, σύμφωνα με το patrastimes οι ανασφάλιστοι ξεπερνούν τους 17.000!

Εμποροι αλλά και επαγγελματοβιοτέχνες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή ήδη κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς εκτιμούν ότι εντός του 2014 τα λουκέτα θα πολλαπλασιαστούν καθώς δεκάδες χιλιάδες από αυτούς αδυνατούν να καλύψουν τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Στην Αχαϊκή πρωτεύουσα , εκτιμάται ότι για το 2014, οι ανασφάλιστοι έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες που δεν θα έχουν καμία δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής κάλυψης, θα φθάσουν ακόμα και τις 34.000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα έμποροι ανασφάλιστη εργασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ