Τα ζώδια της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είναι μια ημέρα όπου θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Πολλοί θα αποφασίσετε ένα ταξίδι. Όμως και πάλι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στον επαγγελματικό τομέα ή και στον τομέα των σχέσεών σας. Η ένταση μπορεί να μην λείπει, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στο τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Αν έχετε συναντήσεις, συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, προσέχετε πώς θα συμπεριφερθείτε, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Ο κοινωνικός σας χώρος μπορεί να σας κουράζει αυτήν την περίοδο, όμως είναι αρκετά ουσιαστικός. Για εσάς που είστε γεννημένοι 16-18 Απριλίου η ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί ακόμα κάποιους προβληματισμούς για τον κοινωνικό σας περίγυρο ή για κάποιες σχέσεις και συνεργασίες σας. Οι σχέσεις σας την περίοδο αυτή δεν αποκλείεται να είναι αρκετά τεταμένες. Το γεγονός ότι θα παραμείνει ο Άρης για πάρα πολύ καιρό απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργεί εντάσεις. Προσέχετε υπερβολές που μπορεί να κάνετε σε θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι ή με την ακίνητη περιουσία σας. Το καλοκαίρι ίσως είναι μια καλύτερη εποχή για να ρυθμίσετε παρόμοιες υποθέσεις. Παρ' όλα αυτά είναι μια μέρα η οποία μπορεί να σας προσφέρει πολλά. Άνθρωποι και φίλοι που σας αγαπούν είναι κοντά σας και γοητεύονται από εσάς. Όμως ενδεχομένως να μην λείπουν και κάποιες εμπλοκές.

Ταύρος

Η σημερινή Σελήνη για εσάς τους Ταύρους μπορεί να σημαίνει ρυθμίσεις οικονομικών θεμάτων. Ίσως έχετε να κάνετε αρκετά έξοδα. Πολλές φορές μπορεί να κάνετε δεύτερες σκέψεις για τον επαγγελματικό ή και για τον κοινωνικό σας χώρο. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ενδεχομένως να είναι κάποιες στιγμές τεταμένες, παρά το γεγονός ότι η σημερινή μέρα ενδείκνυται για αμοιβαίες εξηγήσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Μαΐου. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε ή να έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια εμπόδια και κάποιες εντάσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στο τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις ώρες σας αλλά και να έχετε μελετήσει τα πάντα πριν αποφασίσετε, ώστε να μην υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή να γίνει κάτι που δεν το περιμένετε. Τόσο για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 28 Απριλίου, όσο και για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτομαγιά, κάποιες αλλαγές θα μπορούσαν να συμβούν εκεί που δεν το περιμένετε. Παρ' όλα αυτά, είναι παροδικές αυτές οι εντάσεις. Γενικά φαίνεται ότι ευνοούνται θέματα σπουδών, ταξίδια και νομικές διαδικασίες. Η ανάδρομη Αφροδίτη εξακολουθεί να ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 18 Μαΐου αλλά και να σας δημιουργεί κάποιες αμφιβολίες για τον αν ακολουθείτε σωστό δρόμο. Θέματα που έχουν σχέση με παλιές συναισθηματικές υποθέσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Ευτυχώς ο Δίας ευνοεί ακόμη τα σχέδιά σας και θα τα ευνοεί για πολύ καιρό, αν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας εκεί γύρω στις 6 Μαΐου. Επωφεληθείτε από την σημερινή ημέρα χαμηλώνοντας πάντα τους τόνους.

Δίδυμοι

Η σημερινή Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας. Είναι καιρός να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Όμως θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη και τις δικές του απόψεις. Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, που βρίσκεται στον Αιγόκερω τόσο σήμερα όσο και αύριο δέχεται δυσαρμονική όψη από τον Άρη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε θέματα που έχουν σχέση είτε με νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας είτε με πρόσωπα με τα οποία πρέπει να συζητήσετε για ένα οικονομικό θέμα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν ορισμένες διαφορές οι οποίες θα σας φορτίσουν. Προσέχετε όταν κινείστε με το αυτοκίνητο, μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μη βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Προσέχετε ακόμα και τις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχετε. Αυτό το διήμερο, τριήμερο μέχρι την Πρωτοχρονιά μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με άλλους για ένα οικονομικό θέμα ή να προκύψουν έξοδα τα οποία δεν περιμένετε. Προσέχετε και την υγεία σας .Εσείς οι Δίδυμοι των πρώτων πρώτων ημερών, θα το λέμε συχνά αυτό, προσέχετε τον δρόμο που ακολουθείτε. Δεν αποκλείεται να είναι λαθεμένος. Εάν πρόκειται για θέματα υγείας, ίσως πρέπει να το μελετάτε δύο και τρείς φορές το ίδιο θέμα μήπως τυχόν σας έχει δοθεί κάποια λαθεμένη αγωγή, από την οποία πρέπει να φυλάγεστε. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, εάν πρόκειται να μια συμφωνία, μελετήστε πάρα πολύ σοβαρά τα δεδομένα τα οποία έχουν προκύψει. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν όπως και η υγεία σας. Χρειάζεστε όμως αρκετή ξεκούραση.

Καρκίνος

Η Σελήνη, δικός σας κυβερνήτης, βρίσκεται στον Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ρυθμίσετε σήμερα δουλειές, οι οποίες έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, ώστε να απολαύσετε την Πρωτοχρονιά. Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη. Εξακολουθούν να σας φορτίζουν οι όψεις που έχουν σχέση με την οικογενειακή σας κατάσταση, ειδικά εάν είστε γεννημένοι γύρω στις 30 Ιουνίου. Δεν αποκλείεται να έχετε διαφωνίες ή να προκύψουν απρόοπτα γεγονότα σε σχέσεις ή συνεργασίες σας. Ακόμα και για εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Ιουλίου ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οικογενειακές καταστάσεις εξακολουθούν να σας απασχολούν και να σας φορτίζουν όμως θα μπορούσατε να τις ξεπεράσετε με ευέλικτους τρόπους. Ο Δίας εξακολουθεί να ευνοεί τα σχέδιά σας, ενώ παλιές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Πολύ ευνοημένοι είστε ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Καινούργια δεδομένα έρχονται στη ζωή σας, προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Αλλαγές που σχεδιάζετε εσείς που είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουλίου θα πρέπει να τις μελετήσετε προσεκτικά, γιατί οι προσφορές μπορεί να είναι και παροδικές. Αν είστε γεννημένοι το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, δηλαδή γύρω στις 8-10 Ιουλίου, σίγουρα θα υπάρξουν λύσεις στα προβλήματα τα οποία έχουν παρουσιαστεί.

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες δεν είναι μέρα που μπορείτε να κάνετε συμφωνίες. Ενώ η Σελήνη βρίσκεται σε ευνοϊκό για εσάς ζώδιο και δείχνει ότι μπορείτε να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να προγραμματίσετε αλλαγές (βέβαια αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Ιουλίου και κάνετε τώρα κάποια σχέδια, θα τα δείτε να σταθεροποιούνται το καλοκαίρι), η σημερινή, η αυριανή και η μεθαυριανή μέρα δεν είναι κατάλληλες ημέρες για να κάνετε κάτι σταθερό σε θέματα που έχουν σχέση με τη δουλειά ή ακόμα και με την υγεία σας . Προσέχετε την υγεία σας. Με την παραμικρή προειδοποίηση, καλό είναι να ξεκουράζεστε ή να απευθύνεστε στο γιατρό. Κατά την διάρκεια συζητήσεων ειδικά για οικονομικά θέματα με πρόσωπα που έχετε στο χώρο της εργασίας σας ενδεχομένως να προκύψουν διαφωνίες. Ίσως τα πείτε λίγο σκληρά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, και αυτό μπορεί να τους απομακρύνει από γύρω σας. Άρα λοιπόν, προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους, να χαρείτε, να διασκεδάσετε, προσέχοντας το χώρο της εργασίας σας ή την υγεία σας. Παρ' όλα αυτά θα υπάρξει ηθική και υλική ικανοποίηση λίγο αργότερα.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη είναι στον Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας. Όμως το κύριο μέλημά σας αυτό τον καιρό είναι σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Στο σημείο όμως αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες ή ακόμα και ανατροπές, τις οποίες δεν περιμένετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή 3-12 Σεπτεμβρίου. Για ένα οικονομικό θέμα μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες σε συναλλαγές και προσπαθήστε να κατανοήσετε και αυτά που σας λένε οι αγαπημένοι σας, ώστε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις. Φροντίστε τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αν και εφόσον υπάρχουν προβλήματα, και μην προτείνετε μόνο τη δική σας θέση. Φίλοι σάς βοηθούν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Σεπτεμβρίου, ενώ ο Κρόνος δείχνει ότι δυνατά πρόσωπα, πρόσωπα κύρους μπορεί να βοηθήσουν εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου. Γενικότερα ο τομέας των οικονομικών σας είναι ο τομέας που θα πρέπει να προσέξετε, όπως επίσης θα πρέπει να φροντίσετε και θέματα της υγείας σας. Ξεκουραστείτε και αφήστε τις σοβαρές και σπουδαίες υποθέσεις για αργότερα.

Ζυγός

Σήμερα φίλοι, συγγενείς, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα είναι κοντά σας. Όμως το κύριο μέλημά σας είναι τα οικογενειακά, τα οποία έρχονται τώρα όλο και πιο κοντά στη λύση των γεγονότων. Ωστόσο, αυτές τις μέρες όχι μόνο δεν βρίσκονται λύσεις, αντίθετα μπορεί να υπάρξουν και σφοδρές αλλαγές και αντιπαραθέσεις. Αν έχετε ηλικιωμένα πρόσωπα τα οποία έχουν ανάγκη από τη βοήθεια σας, δώστε την με περισσή αγάπη, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Οκτωβρίου. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι 4-7 Οκτωβρίου. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ και τα ταξίδια και φροντίστε τα παιδιά. Αν είστε γεννημένοι εκείνες τις ημέρες υπάρχει περίπτωση είτε να διαφωνήσετε είτε να σας έχουν ανάγκη. Μην τρέχετε με το αυτοκίνητο και ελάτε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο (αν δεν έχετε πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο) νομίζω ότι διάγετε μια αρκετά καλή περίοδο. Ίσως κάνετε και κάποιες υπερβολές συναισθηματικού χαρακτήρα ή μπορεί και να μπερδευτείτε. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας μπερδέψει, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Ο Δίας εξακολουθεί να σας δίνει προσφορές πάνω σε επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα (γάμος). Όμως μη βιάζεστε, ενδεχομένως να υπερβάλλετε σε αισιοδοξία και αυτό να σας οδηγήσει σε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα, για να επιλύσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Τα οικονομικά μπορεί να βρίσκονται σε μια αρκετά καλή φάση την περίοδο αυτή. Και όχι μόνο τα τρέχοντα οικονομικά, αλλά και αυτά που έχουν σχέση με εφορίες, τράπεζες, δάνεια, ασφάλειες να ξέρετε ότι σιγά σιγά θα ρυθμιστούν και θα τακτοποιηθούν. Το σημείο που θα πρέπει να προσέχετε είναι οι φίλοι και οι συγγενείς. Είτε θα έχουν την ανάγκη σας είτε θα δημιουργούν κάποιες ανεπιθύμητες καταστάσεις. Αποφύγετε να συζητήσετε με έντονο τόνο με πρόσωπα του επαγγελματικού σας χώρου ή γενικά με το συγγενικό σας περίγυρο, γιατί μπορεί να προκύψουν ακόμη και διαφωνίες. Αυτό το διήμερο, τριήμερο είναι ημέρες διαφωνιών. Γι' αυτό θα πρέπει γενικότερα να προσέχετε. Εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ενδεχομένως να δείτε φίλους από τα παλιά την περίοδο αυτή (όλον αυτόν τον μήνα), ενώ οι των πρώτων πρώτων ημερών βασιστείτε στο ένστικτο και την διαίσθησή σας, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει και σε ένα ρομαντικό έρωτα, σε μια επιχείρηση. Αν είστε καλλιτέχνες μπορείτε να κάνετε θαύματα. Όμως γενικά η διαίσθησή σας και ο οραματισμός είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και θα λειτουργεί για αρκετό καιρό. Έτσι, πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας. Μην κάνετε τίποτε κρυφό, γιατί θα κοινοποιηθεί.

Τοξότης

Η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Πολλές αλλαγές θα μπορούσαν να συμβούν σε εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου, και μάλιστα απρόβλεπτες. Ένας ρομαντικός έρωτας θα μπορούσε να προκύψει, μια ξαφνική είδηση θα μπορούσε να είναι σημαντική. Ο τομέας όμως που δεν ευνοείται αυτόν τον καιρό, είναι ο τομέας των οικονομικών. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν αντιδράσεις, αντιρρήσεις ή ακόμη και φιλονικίες, εάν έχετε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση είτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είτε με φίλους. Αποφύγετε κάθε είδους οικονομική συμφωνία. Ακόμη, η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να περνά από πολλές αναταράξεις. Ενδεχομένως να υπάρχει άγχος γενικότερα τόσο στα οικονομικά σας θέματα όσο και στη συναισθηματική σας ζωή . Εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, 22-24 Νοεμβρίου, φροντίστε πρόσωπα της οικογένειας σας, αλλά προσέχετε και απατηλές καταστάσεις τις οποίες θα μπορούσατε να ζήσετε. Ο Δίας, κυβερνήτης σας, είναι σε ένα ευνοϊκό ζώδιο, έτσι θα μπορούσε να ευνοηθεί και η γονιμότητα για όσους περιμένουν ένα παιδάκι. Ακόμη και ένα οικονομικό θέμα, το οποίο μπορεί να καθυστερεί, ουσιαστικά προωθείται.

Αιγόκερως

Μια θαυμάσια περίοδο μπορεί να ζείτε εσείς που είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αν δεν έχετε πλανήτες στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 30 Δεκεμβρίου με 1 Ιανουαρίου διάγετε αυτόν τον καιρό μια ένταση, η οποία έχει σχέση είτε με την οικογένεια είτε με τον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, τις απρόσεκτες μετακινήσεις, τη γρήγορη οδήγηση και πάνω από όλα την επικοινωνία σας με πρόσωπα κύρους. Κάποια πρόσωπα κύρους ενδεχομένως να σας απασχολήσουν έντονα για πολύ καιρό και να υπάρξουν ορισμένες διενέξεις, οι οποίες δεν θα είναι ιδανικές για εσάς. Για εσάς τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μια συναισθηματική ιστορία ενδεχομένως να ξαναγυρίζει στην επιφάνεια. Αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Δεκεμβρίου, μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Ευτυχώς ο Δίας απέναντι από το ζώδιό σας βοηθά τα κακώς κείμενα σε σχέσεις και συνεργασίες. Γενικότερα, πάντως, αποφύγετε τις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν διενέξεις.

Υδροχόος

Σήμερα η κοινωνική σας ζωή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, φίλοι να είναι κοντά σας και αλλαγές να υπάρχουν στη ζωή σας. Ευχάριστες αλλαγές, οι οποίες σας οδηγούν σε έναν νέο δρόμο, ειδικά αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή 21-31 Ιανουαρίου. Επωφεληθείτε από την παρουσία φίλων ή συγγενών, που με τις ιδέες τους μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια νέα πορεία, η οποία ίσως θα είναι πιο ενδιαφέρουσα, ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος Ιανουαρίου, 27-28 του μήνα. Την περίοδο αυτή ενδεχομένως να έχετε ένα άγχος για ένα θέμα σχετικά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εάν μετακινήστε ή ταξιδεύετε, προσέχετε την περίοδο αυτή. Ίσως δημιουργηθούν κάποιες απρόσμενες καταστάσεις. Γενικότερα, ενδεχομένως να έχετε ένα άγχος και μια αγωνία για ό,τι έχει σχέση με το παρασκήνιο ή για ό,τι έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που πρέπει να τα βοηθήσετε. Στο χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, ενώ φίλοι σάς αγαπούν. Στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να βιώσετε και από κάποια ερωτηματικά.

Ιχθείς

Οι κοινωνικές σας επαφές, για εσάς τους Ιχθύς, ενδεχομένως να είναι ενδιαφέρουσες και σημαντικές. Αποδεχθείτε προσκλήσεις, οι οποίες είναι σημαντικές για σας, γιατί μπορεί να γνωρίσετε ή να δείτε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν και μάλιστα να σας βοηθήσουν και σε οικονομικό επίπεδο. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα τη συναισθηματική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4-6 Μαρτίου. Ακόμη και αν δεν ολοκληρώνεται τώρα μια σχέση ή ο ερχομός ενός παιδιού, από την άνοιξη και μετά θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Ο Κρόνος εξακολουθεί να βοηθάει τα σχέδιά σας σε οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό, με σπουδές, με ταξίδια, με επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Όμως θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας ή ακόμα και με την υγεία σας, ακόμα κι αν δεν σας το λέω κάθε μέρα, θα πρέπει να τα προσέχετε για αρκετό καιρό. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας για αρκετούς μήνες.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ