Το νέο βίντεοκλιπ της Μπιγιονσέ παρέα με 3 αγγέλους της Victoria's Secret είναι σκέτη «μούρλια» [βίντεο] - iefimerida.gr

Το νέο βίντεοκλιπ της Μπιγιονσέ παρέα με 3 αγγέλους της Victoria's Secret είναι σκέτη «μούρλια» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα... ήθη και έθιμα φαίνεται πως βάζει στην καριέρα της η σούπερ σταρ Μπιγιονσέ η οποία προκαλεί αφάνταστα με το νέο της βίντεοκλιπ δημιουργώντας «σύγχυση» σε οπαδούς και κριτικούς.

Ηδη μετά το αισθησιακό «Drunk in Love» και τις χαρούλες με τον Jay Z η Beyonce στο νέο της βίντεο με τίτλο «Yonce» κάνει μάλλον την πιο σέξι εμφάνιση της καριέρας της.

Το βίντεο έχει ήδη χαρακτηριστεί από τα διεθνή μέσα ως το πιο προκλητικό, σέξι και kinky κλιπ που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Και για να «δέσει το γλυκό» η Beyonce έχει σαν συμπρωταγωνίστριες τρεις αγγέλους της Victoria's Secret, τις Σανέλ Ιμάν, Τζόαν Σμολς και Τζόρνταν Ντουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ