Ισπανίδα πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το μπαλκόνι -Ηθελε να το ξεφορτωθεί - iefimerida.gr

Ισπανίδα πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το μπαλκόνι -Ηθελε να το ξεφορτωθεί

Ισπανίδα πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το μπαλκόνι -Ηθελε να το ξεφορτωθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φρίκη έζησε από τις πρώτες στιγμές της ζωής του ένα βρέφος στην Ισπανία. Η μητέρα του το πέταξε από το μπαλκόνι, σε μία προσπάθεια να το ξεφορτωθεί! Το νεογέννητο, το οποίο ανακάλυψε η γιαγιά του ώρες αργότερα, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Την παραμονή των Χριστουγέννων η 35χρονη γέννησε κρυφά μέσα στο διαμέρισμα που μένει με τους γονείς της, οι οποίοι αγνοούσαν πως ήταν έγκυος. Αφού έκοψε τον ομφάλιο λώρο, η γυναίκα τύλιξε το νεογέννητο σε ένα τζιν παντελόνι και το πέταξε στον ακάλυπτο από το παράθυρο της κουζίνας, από ύψος 2,2 μέτρων.

Η 35χρονη όμως είχε ακατάσχετη αιμορραγία και ζήτησε από τους γονείς της να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Μερικές ώρες αργότερα η μητέρα της είδε από το παράθυρο το βρέφος στην εσωτερική αυλή και ειδοποίησε τις αρχές.

Το μωρό είχε πάθει σοβαρή υποθερμία και δεν ανέπνεε. Αφού κατάφεραν να το επαναφέρουν, οι διασώστες το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Η 35χρονη συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισπανία ειδήσεις νεογέννητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ