Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Φιλοθέη-Εγκλωβίστηκαν στις φλόγες τρία άτομα - iefimerida.gr

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Φιλοθέη-Εγκλωβίστηκαν στις φλόγες τρία άτομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συναγερμός» σήμανε λίγο μετά τις 14:00 για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Ζαρίφη 10, στη Φιλοθέη.Τρία άτομα βρέθηκαν αντιμέτωπα με τον πύρινο εφιάλτη, ενώ σώθηκαν, στην κυριολεξία, την τελευταία στιγμή, έπειτα από επέμβαση της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 14:00 όταν η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στη Φιλοθέη. Στο σημείο επιχείρησαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 18 άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έγκαιρα τα τρία άτομα, που βρίσκονταν στο σπίτι αλλά και στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης του απεγκλωβισμού, οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Για το περιστατικό, που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, διενεργείται προανάκριση από την αρμόδια Πυροσβεστική Διεύθυνση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ