Nέα διαδικτυακή διαστροφή από τη Ν. Κορέα: Ανθρωποι τρώνε μέχρι σκασμού μπροστά σε webcam [βίντεο] - iefimerida.gr

Nέα διαδικτυακή διαστροφή από τη Ν. Κορέα: Ανθρωποι τρώνε μέχρι σκασμού μπροστά σε webcam [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα πιο αλλόκοτα διαδικτυακά trends έχει κάνει την εμφάνισή του τον τελευταίο καιρό στη Νότια Κορέα, όπου χρήστες του διαδικτύου παρακολουθούν άλλους χρήστες να τρώνε τεράστιες ποσότητες φαγητού μέχρι τελικού σκασμού. Δίχως υπερβολή!

Ο κορεατικός όρος είναι «mok-bang» που σημαίνει «μετάδοση δείπνου». Πρόκειται για ένα είδος πορνογραφίας όπου αυτό που εκτίθεται αφειδώς και καθ' υπερβολή δεν είναι η γυμνή σάρκα και η σεξουαλική πράξη, αλλά το φαγητό, το πολύ φαγητό...

Οι αστέρες αυτού του ιδιότυπου «dinner porn broadcasting» τρώνε ακατάπαυστα, μουγκρίζουν, καταπίνουν, φωνάζουν, ενώ ενίοτε σχολιάζουν το φαγητό τους και όλα αυτά σε live-streaming εκπομπές που τους αποφέρουν σοβαρά κέρδη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Mok-bang δεν αφορά σε ανθρώπους που τρώνε απλά ένα ή δύο πιάτα, αλλά σε γερά στομάχια που μπορούν να καταναλώσουν μέσα σε κάποια ώρα πέντε πακέτα νουντλς, 30 τηγανητά αυγά μαζί με ένα ολόκληρο πακέτο καβουροδαγκάνες.

Ναι, δεν πρόκειται για soft-porn, αλλά για σκληροπυρηνική γαστρική πορνογραφία.

Παρακολουθήστε τα ενδεικτικά βίντεο που ακολοθούν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαγητό Νότια Κορέα live-streaming
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ