Περίεργη επίθεση σε χωριό της Θεσπρωτίας -Λήστεψαν, ξεγύμνωσαν και πυροβόλησαν Αλβανούς - iefimerida.gr

Περίεργη επίθεση σε χωριό της Θεσπρωτίας -Λήστεψαν, ξεγύμνωσαν και πυροβόλησαν Αλβανούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται μία περίεργη υπόθεση ληστείας σε βάρος τεσσάρων Αλβανών που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Κεστρίνη του Δήμου Φιλιατών στη Θεσπρωτία.Δύο άγνωστοι αφού λήστεψαν τους αλλοδαπούς, τους ξεγύμνωσαν και τους πυροβόλησαν.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι δράστες μπήκαν σε αποθήκη που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή της Κεστρίνης στην οποία παρέμεναν τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας.

Οι δράστες, σύμφωνα με τους παθόντες, με την απειλή όπλου, τους αφαίρεσαν 100 ευρώ και στη συνέχεια αφού τους ξεγύμνωσαν τούς οδήγησαν μέσω αγροτικού δρόμου περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακρυά από την αποθήκη.

Εκεί, όπως αναφέρει το Pamepreveza πυροβόλησαν τον έναν στο δεξί πόδι και τράπηκαν σε φυγή.

Οι παθόντες ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι άνδρες της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Την υπόθεση διερευνά η υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας η οποία έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ