Το καλό μαύρισμα θέλει το iPhone του - iefimerida.gr

Το καλό μαύρισμα θέλει το iPhone του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι νόημα έχει να λιάζεσαι σαν την σαύρα με τις ώρες, αν δεν μπορείς να αξιολογήσεις το μαύρισμά σου με ακρίβεια; Χρώμα σταρένιο; Φρέντο καπουτσίνο με γάλα; Σοκολάτα γάλακτος ή έγκαυμα τρίτου βαθμού;
Τώρα που το iPhone κάνει τα πάντα, πάρτο μαζί στην πλαζ και άστο να βγάλει συμπεράσματα πάνω στο κορμί σου. Η εφαρμογή Tanmeter μπορεί να μετρήσει το μαύρισμά σου και να το βαθμολογήσει με ακρίβεια δερματολόγου, γι΄ αυτό στρώσε ψάθα!

Πρόκειται για μια διασκεδαστική εφαρμογή που αξιολογεί το μαύρισμα σας σε κλίμακα από 0 εώς 10. Μέσω της κάμερας, το Tanmeter καταγράφει τη διαφορά στον τόνο σας πριν και μετά το μαύρισμα, λαμβάνοντας, έτσι, υπόψιν ότι δεν έχουμε όλοι το ίδιο χρώμα.

Η κλίμακα της εφαρμογής έχει ως εξής:

  • 0-4: Καθόλου μαυρσμένος/η, ελαφρώς λιγότερο άσπρο δέρμα από ό,τι πριν
  • 4-6: Σε καλό δρόμο για ωραίο μαύρισμα
  • 6-8: Πολύ καλό επίπεδο μαυρίσματος
  • 8-10: Τέλειο μαύρισμα

Εκτός των άλλων, η εφαρμογή Tanmeter σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα αποτελέσματα σας στο Facebook. Διατίθεται για iPhone και iPod Touch (OS 4.1 και άνω) στην τιμή των €0.79.

ΠΗΓΗ: Techgear.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPad iPhone application app store tanmeter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ