Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Γενικά

Σήμερα ξημερώματα, η Σελήνη θα συνοδεύσει τον κυβερνήτη σας, και εκείνο που έχετε να καταλάβετε και είναι αρκετό, είναι πως αν δεν μπορείτε να περάσετε μέσα από ένα εμπόδιο, δεν βλάπτει, να το προσπεράσετε. Βρείτε το ψυχικό σθένος να αποδεχθείτε αλήθειες που θα σας ωφελήσουν, και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Η ζωή οφείλει να είναι ευχάριστη, και αυτό ακριβώς σας διδάσκουν οι συγκεκριμένες όψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί να είναι ήδη εκεί και να σας περιμένει, επομένως δεν χρειάζεται οι ελεύθεροι να γυρίσετε τον κόσμο όλο φωνάζοντας το όνομα του. κοιτάξτε ευθεία μπροστά σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να σας προκαλέσει η ημέρα, να θυμάστε πως η σχέση προχωρά με το μαζί-μαζί, και όχι με το απέναντι-απέναντι. Καθώς το κάνετε συχνά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα μην περιμένετε τόσο την βοήθεια των συναδέλφων σας, παρά αναλάβετε πρωτοβουλίες. Προσέξτε μόνον να μην «περάσετε» εσείς σε ξένα χωράφια. Αν το κάνετε, δεν θα φταίνε εκείνοι να σας αντιτεθούν.

Ταύρος

Γενικά

Σήμερα η ημέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να επιφέρετε ισορροπίες στην ζωή και την καθημερινότητα σας, αυτό όμως θα επιτευχθεί, αν δεν πέσετε στην πλάνη του να επιζητήσετε απαντήσεις ή ό,τι άλλο, μέσα από πράξεις τρίτων. Ιδιαιτέρως, των πολύ κοντινών σας ανθρώπων. Καλείστε λοιπόν, να κινήσετε οι ίδιοι τα νήματα της ζωής σας, και κατόπιν -αν βεβαίως το κρίνετε-, τραβήξτε κοντά σας ανθρώπους που σας προκαλούν το ενδιαφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας θα κάνει πίσω αν διαπιστώσει πως δεν είστε έτοιμοι να τον δεχθείτε, επομένως φροντίστε να μην δώσετε οι ελεύθεροι, ανάλογα δικαιώματα. Αν πάλι ενδιαφερθήκατε πρώτοι, κάντε εσείς την πρώτη κίνηση. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται η σχέση σας να σας το ζητήσει, ας είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφήστε την ημέρα να σας δείξει της προθέσεις της, καθώς οι συνεργάτες σας ως άνθρωποι που είναι, «κουβαλούν» και τις δικές τους προσωπικές καταστάσεις μαζί τους. Μην έρθετε εύκολα σε αντιπαράθεση!

Δίδυμοι

Γενικά

Ο κυβερνήτης σας παίρνει μαθήματα έμπνευσης και προσέξτε να μην υποπέσετε σε «ουτοπίες» σήμερα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ετοιμαστείτε να περάσετε μια όμορφη ημέρα. Όχι πως δεν θα κάνει τα κόλπα της -και ποια δεν τα κάνει-, όμως αν δεν δώσετε ιδιαίτερη σημασία, είστε από τα ζώδια που εύκολα θα περάσουν «από την άλλη μεριά του ποταμού χωρίς να βραχούν»...Αξιοποιήστε την ευστροφία σας και προσπεράστε ό,τι τυχόν σας ενοχλεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί να σας δώσει μηνύματα που θα χρειαστεί να αποκωδικοποιήσετε, αν όμως οι ελεύθεροι χρησιμοποιήσετε την πρακτικότητα του νου σας, θα βγείτε σύντομα ωφελημένοι. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος σας σήμερα σας θέλει όλο δικό του προφανώς, φροντίστε να ικανοποιήσετε αυτήν του την επιθυμία. Θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνάδελφοι σας μάλλον θα σας ζητήσουν να κάνετε εσείς το κάτι «παραπάνω» σήμερα. Καθώς είναι αλήθεια, πως εσείς γνωρίζετε να ελίσσεστε όσο λίγα ζώδια, σε περίπτωση όταν καθίσταται «ανάγκη»...

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα ξημερώματα, η Σελήνη θα συνοδεύσει τον Άρη σε μια «δύσκολη» μοίρα του Ζυγού. Παράλληλα, οι δυο τους θα σχηματίσουν όψη αντίθεσης με τον πλανήτη Ουρανό. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, ας είστε εκείνοι που πρώτοι θα σεβαστούν και θα υπολογίσουν την όποια διαφορετική «τοποθέτηση». Ενώ παράλληλα, ας μην υποπέσετε σε σφάλματα του τύπου «όσα έρθουν και όσα πάνε», καθώς μπορεί να υποστείτε υπολογίσιμες απώλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας έχει απαιτήσεις, και εσείς σήμερα καλείστε να είστε εκείνοι που θα επιφέρουν ισορροπίες. Έτσι, οι ελεύθεροι ας θυμάστε πώς ή πού θα τις επιφέρετε, ειδάλλως ο έρωτας θα τραβήξει κατ' αλλού. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να αισθανθείτε αποκομμένοι γενικώς σήμερα, φροντίστε να μην δημιουργήσετε ρήξεις όσον αφορά τη σχέση σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα φροντίστε να δημιουργήσετε μια καλή εντύπωση σε κάθε άνθρωπο που θα σας συναναστραφεί επαγγελματικώς. Το αντίθετο, μπορεί να σας επηρεάσει σε επίπεδο σταδιοδρομίας. Προστατεύστε λοιπόν τον εαυτό σας, και μην τον εκθέσετε τυχόν αντιθέτως!

Λέων

Γενικά

Σήμερα θα διαπιστώσετε πως ακόμη και όταν εσείς έχετε την καλύτερη πρόθεση, κάποιοι άλλοι δεν την έχουν. Έτσι, κατά πρώτον διαχωρίστε την διάθεση σας ώστε να μην τυχόν σας την χαλάσουν, και κατά δεύτερον απομακρύνετε ανθρώπους που κουραστήκατε να τους δίνετε ευκαιρίες. Ίσως έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους. Εσείς εστιάστε στο γεγονός, πως η ζωή, είναι πρωτίστως χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα θέλει να σας δείξει πόσο ανώφελο είναι να εμπλέκεστε με «λάθος» ανθρώπους, και για να το κάνει, σας φέρνει κοντά τους «σωστούς». Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε να διακρίνετε την διαφορά. Οι δεσμευμένοι, καθώς οι σχέσεις έχουν ανάγκη να μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα, φροντίστε σήμερα, αυτό κυρίως να μην σας λείψει. Ούτε να το στερήσετε οι ίδιοι από τον σύντροφο σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην δώσετε δικαιώματα σήμερα. Αν πάλι έχετε να κάνετε με έσοδα, αν κρατάτε ταμείο για παράδειγμα, φροντίστε να έχετε μόνον εσείς πρόσβαση σε αυτό.

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε πίσω από την «κουρτίνα» κάποια πράγματα, και καλό θα είναι να εκτιμήσετε το γεγονός. Τα φαινόμενα δεν είναι πάντοτε εκείνα που μας πάνε παρακάτω. Ούτε και η στάση που συχνά κρατάτε, να αρνείστε εκείνο που δεν κατανοείτε είναι ο μόνος δρόμος. Έτσι, αν σήμερα σας δοθεί μια όμορφη ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, εμπιστευτείτε το. Βασική προϋπόθεση, να είναι όμορφη η ευκαιρία...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας δώσει μια άλλη εικόνα, και αν είστε πραγματικά δεκτικοί, οι ελεύθεροι μπορεί να ανοίξετε μια όμορφη πόρτα για την καρδιά σας. Μακριά από εκλογικεύσεις λοιπόν! Οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος είναι ελεύθερος και να επιλέγει και να αποφασίζει για τον εαυτό του, προσέξτε τις αντιδράσεις σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μια βοήθεια που δεν περιμένατε μπορεί να καταφτάσει. Έτσι, κάντε εσείς ότι καλύτερο μπορείτε, και επιτρέψτε στο σύμπαν να φροντίσει τα περεταίρω.

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει, προσέξτε όμως να διαφυλάξετε την βιολογική σας ισορροπία. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες ή βάρη που δεν σας αναλογούν. Προτιμήστε να είστε εκείνοι που σήμερα θα επιλέξουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Σαφώς λοιπόν, επιλέξτε το πλέον όμορφο, το πλέον εναρμονισμένο με την φύση του ζωδίου σας. Με την φύση του εαυτού σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας θέλει εκείνους που θέλουν οι ίδιοι να περνάνε καλά. Έτσι οι ελεύθεροι, αν θέλετε να σας θελήσει, πρέπει να εξωτερικεύσετε τα θέλω σας...Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να σας προκαλέσει ο σύντροφος σας σήμερα, φροντίστε να τον «κερδίσετε», όχι να τον «χάσετε». Σελήνη, Άρης και Ουρανός, θα σας βάλουν στόχο σήμερα...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, δραστηριοποιηθείτε μαζί με τους συνεργάτες σας σήμερα, καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μέσα στο ζώδιο σας ήδη από τα ξημερώματα, μπορεί να σας φέρει οφέλη, αν ξεπεράσετε το «ποιος μιλάει και ποιος ακούει»...

Σκορπιός

Γενικά

Ο Κρόνος μέσα από το ζώδιο σας, συνεχίζει να αντιμάχεται τον Ήλιο, κι αν θέλετε να έχετε μια όμορφη ημέρα χωρίς προστριβές, εξετάστε το γιατί έχετε την τάση να γίνεστε απότομοι. Τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους γύρω σας. Ή όψη είναι αρκετά πιεστική η αλήθεια είναι, καθώς όμως δεν είναι και υποχρεωτικό να κάνουμε ό,τι «προτείνουν» οι πλανήτες, βάλτε την διάκριση σας μπροστά, και πάρτε αποφάσεις οι ίδιοι για τον εαυτό σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μάλλον θα πάει μια βόλτα και θα αργήσει να γυρίσει, επομένως οι ελεύθεροι δώστε του τον χρόνο του και μην βιαστείτε να τον ψάξετε. Θα έρθει! Οι δεσμευμένοι, καθώς η αγάπη διαφέρει από τον έρωτα, φροντίστε να δείτε τι από τα δυο μπορείτε να εκδηλώσετε υπό πίεση.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να ξεκουραστεί σήμερα. Καθώς η ημέρα σήμερα, μοιάζει με διάδρομο σε γυμναστήριο. Όσο και να τρέξετε, το ίδιο στάσιμοι θα νιώθετε!

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα δοκιμάστε να μείνετε ελαφρώς αδρανείς για πολλές από όσες προσπάθειες καταβάλλετε σε καθημερινό επίπεδο. Η ημέρα θα σας ζητήσει να αναλογιστείτε περισσότερο, να το «φιλοσοφήσετε» θα λέγαμε, παρά να πράξετε επί του πρακτέου. Κι αυτό, καθώς ο Δίας ακόμη δεν έχει δείξει στο έπακρον την ισχύ του. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αναζητήσει μέσα του εκείνα που πραγματικά επιθυμεί, και μην επιδίδεστε στο γύρω-γύρω όλοι, ως να τα βρείτε. Μέσα σας βρίσκονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας δεν υποκύπτει επειδή το ζητάμε εμείς, αλλά επειδή το επιθυμεί ο ίδιος. Έτσι, οι ελεύθεροι μην κάνετε «τυχαίες» κινήσεις, καθώς πώς περιμένετε να σας επιθυμήσει; Αναγνωρίστε τι θέλει εκείνος! Οι δεσμευμένοι, καθώς και ο σύντροφος σας πρέπει να «θέλει», έρωτας είναι κι αυτός, φροντίστε σήμερα να τον έχετε ικανοποιημένο. Μην τον παραμελήσετε τυχόν!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα δώστε στους συνεργάτες σας την εικόνα πως είστε δυναμικοί, αλλά όχι παντού. Στοχευμένα. Να είστε σίγουροι πως θα το εκτιμήσουν περισσότερο!

Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα η ημέρα θα σας ζητήσει να βάλετε τον εαυτό σας «κάτω» και να τον εξετάσετε λεπτομερώς. Μέσα κι έξω! Φροντίστε λοιπόν να αξιολογήσετε σωστά, -με την έννοια της ειλικρίνειας, όχι της «ευπρέπειας»- κάθε σας πράξη. Η ζωή είναι πρωτίστως χαρά, και αν κάποιοι κανόνες σας την περιορίζουν, μάλλον θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε πλέον μαζί τους, όχι με την χαρά της ζωής...Απλά πράγματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι που χαλάει και ξαναφτιάχνει, επομένως, οι ελεύθεροι αν θέλετε να τον έχετε, θα χρειαστεί να τον φροντίζετε, όπως φροντίζετε και τις υπόλοιπες υποθέσεις της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι, για να αποφύγετε απογοητεύσεις κατά την διάρκεια της ημέρας, φροντίστε κυρίως να είστε ειλικρινείς, όσο και ευγενικοί. Όχι απλώς τυπικοί με την σχέση σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώστε στον εαυτό σας την χαρά να απολαύσει την εργασία ως αυτοσκοπό μάλλον σήμερα, καθώς υπάρχει και η πιθανότητα να μην σας προσφέρει παράλληλα, τα έσοδα που αναμένετε.

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα τα ξημερώματα, -όπως έχουμε ήδη αναφέρει από εχθές-, ο Άρης και η Σελήνη θα αντιταχθούν στον κυβερνήτη σας. Έτσι, αν δεν θέλετε να αισθανθείτε απομονωμένοι από το περιβάλλον σας, αποφύγετε κυρίως τις υποδείξεις. Αφήστε να επιλέξει καθένας για τον εαυτό του τι είναι χρήσιμο, καλό ή απλώς επιθυμητό για τον ίδιο, και μην επέμβετε. Θα στεναχωρήσετε και θα στενοχωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας δεν μας διαλέγει γιατί του λείπει κάποιος που θα τον φέρει στα νερά του. Και αν το κάνει, απλώς δεν είναι υγιές. Έτσι, οι ελεύθεροι αν «διαλέξετε» κάποιον σήμερα, «διαλέξτε» τον, για όσα είναι ήδη. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας, να θυμάστε πως τον επιλέξατε για αυτό που είναι. Θα βοηθήσει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα συνεργαστείτε αδιαμαρτύρητα με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Είναι μια δύσκολη ημέρα για οικονομικά ζητήματα, επομένως τουλάχιστον, ας μην στερηθείτε ό,τι άλλο καλό παρέχει η ημέρα!

Ιχθείς

Γενικά

Η Σελήνη θα σχηματίσει μια έντονη όψη με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, ενώ ο Ερμής από τον φιλικό σας Αιγόκερω, θα τον υποστηρίξει. Φροντίστε λοιπόν, αν κάποιοι δεν κατανοούν την χαρά σας, να μην προσπαθείτε ματαίως και να την μοιραστείτε μαζί τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ίσως σας φανεί εύκολο να περάσετε μια όμορφη ημέρα, χωρίς προστριβές. Ζήστε και χαρείτε εσείς για εσάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας ανέχεται τις μυστικότητες αλλά όχι τις «αυτοθυσίες». Επομένως, αν οι ελεύθεροι διαπιστώσετε πως σας «αγαπάει» κιόλας τρελά, αλλά δεν λέει να σας εμφανίσει στις φιλίες του, πονηρευτείτε! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ζωή θέλει αγάπη και η αγάπη συνεννόηση και κατανόηση, να θυμάστε πως χωρίς αυτό, στ' αλήθεια δεν έχετε τίποτε. Ούτε πάτε παρακάτω!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μυστικές συνεργασίες ή διαβουλεύσεις δεν αποκλείεται να γίνουν έστω και από το τηλέφωνο. Εσείς απλώς, οφείλετε να μην είστε εκείνοι που θα ιδρώσουν απλώς, ώστε να έχουν έσοδα κάποιοι άλλοι!

Πηγή: Αstrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ