Γιατί η νέα τάση στα ξενοδοχεία από το Μπρούκλιν μέχρι το Παρίσι ακούει στον όρο «χίπστερ» [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η νέα τάση στα ξενοδοχεία από το Μπρούκλιν μέχρι το Παρίσι ακούει στον όρο «χίπστερ» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για μια μίξη εναλλακτικής διακόσμησης που συνταιριάζει ρετρό στοιχεία με μοντέρνες πινελιές σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον φιλοξενώντας τους ανάλογους πελάτες φυσικά.

Σύμφωνα με το the Week και τον Greg Oates, που εξειδικεύεται σε ό,τι αφορά τις τάσεις στο χώρο των ξενοδοχείων της «επόμενης γενιάς», το το ξενοδοχείο Wythe Hotel στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και το Hotel FABRIC, που βρίσκεται στην περιοχή Canal St-Martin της γαλλικής πρωτεύουσας μοιράζονται κάτι κοινό.

Το Wythe Hotel δημιουργήθηκε σε μια πρώην βαρελοποιΐα, που είχε κατασκευαστεί το 1901. Τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινα πατώματα, ενώ έχουν μεγάλα βιομηχανικά παράθυρα με θέα τους ουρανοξύστες του Μανχάταν.

Το Hotel FABRIC βρίσκεται στη γειτονιά του Canal St-Martin, η οποία αποτελεί αγαπημένο τόπο «διαφυγής» για τους Παριζιάνους όλων των οικονομικών τάξεων. Διαθέτει 33 δωμάτια και άνοιξε τον περασμένο Ιούνιο. Παλιά το κτίριο λειτουργούσε ως εργοστάσιο υφαντουργίας.

Στο λόμπι υπάρχει ένα μεγάλο, κοινόχρηστο τραπέζι καθώς επίσης και μια βιβλιοθήκη. Βέβαια, δε διαθέτει εστιατόριο, όμως πολύ κοντά υπάρχει το Hotel du Nord, το οποίο έχει εστιατόριο αλλά όχι ξενοδοχείο.

Το FABRIC και το Nord, που δημιουργήθηκε σε ένα κτίριο του 1885, συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ