Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας θα σας ζητήσει να λάβετε μέτρα κυρίως εναντίον της συνήθειας σας, πρώτα να δράτε, και κατόπιν «εορτής» να σκέφτεστε! Κάντε λοιπόν ό,τι περνάει από το χέρι σας ώστε να δώσετε στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν τα κατάλληλα μηνύματα, ώστε να μην χρειαστεί να ανακαλέσετε αργότερα. Χαρείτε την ημέρα χωρίς ανούσιες προστριβές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θέλει να ξέρει τι αισθάνεστε, και δεν αποκλείεται να σας προκαλέσει με «λάθος» τρόπο για να το μάθει. Οι ελεύθεροι λοιπόν, σταθείτε στην πρόθεση και την προσπάθεια καλύτερα. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα είναι ό,τι πρέπει για χαλάρωση, φροντίστε να γίνετε μια μεγάλη αγκαλιά για τον σύντροφο.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα φροντίστε να είστε κυρίως γλυκομίλητοι και ευχάριστοι. Θα εξαρτηθούν πολλά από αυτό! Ιδιαιτέρως δε, αν κρατάτε κάποια βραδινή βάρδια. Καθώς τις βραδινές ώρες οι όψεις θα επιφέρουν άλλη ατμόσφαιρα, φροντίστε να απολαύστε την ομορφιά της ζωής ακόμη και μέσα από την εργασία!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα μην απορήσετε αν άλλα σχέδια κάνετε, όμως άλλα προκύψουν. Δεν αποκλείεται, όσο περισσότερο οργανωθείτε, τόσο περισσότερα πράγματα να αλλάξουν, επομένως αφήστε λίγο χώρο για εκπλήξεις, ευχάριστες σαφώς, και μην αγκιστρωθείτε σε εκείνα που νομίζετε πως θα συμβούν. Κάποιες φορές, η ζωή, ξέρει να εκπλήσσει, και σήμερα δεν αποκλείεται να σας προσφέρει μια τέτοια βραδιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον θα μπει σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι ελεύθεροι θα στρέψετε τον νου σας σε μια περισσότερο οικογενειακή ατμόσφαιρα. Κι αν πάλι τον συναντήσετε, μην βιαστείτε...Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα προδιαθέτει και οι όψεις συνηγορούν, φροντίστε σήμερα, ειδικά προς το βράδυ, να χαλαρώσετε μαζί με τον σύντροφο. Αν τυχόν σας βρει η νύχτα χώρια, ένα τηλεφώνημα επιβάλλεται...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πολλοί από εσάς απασχολούνται με την «βρώση και την πόση», σήμερα φροντίστε να είστε οι πρώτοι που θα ευχαριστηθείτε με αυτό που κάνετε. θα επηρεάσει και τους υπόλοιπους. Συναδέλφους ή πελάτες σας.

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα αργά, ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα σχηματίσει μια θετική όψη με τον Ποσειδώνα, και καλό θα είναι να δείξετε πως ξέρετε να μιλάτε «εμπνευσμένα» όταν θέλετε! Θα σας ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό! Παράλληλα να πω, κρατήστε στην σκέψη σας πως, πράγματα που μας εκμυστηρεύονται, μας τα εκμυστηρεύονται επειδή ακριβώς δεν τους ενδιαφέρει να τα μάθουν όλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας αναζητήσει σήμερα, επομένως εκείνο που εσείς οφείλετε να διαφυλάξετε για χάρη του, είναι το παραμύθι που πιθανότατα επιθυμεί να ζήσει κοντά σας. Σε κάθε περίπτωση, γοητεύσετε τον, μην τον απογοητεύσετε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η αγάπη θα σας περάσει από ένα μικρό «τεστ», φροντίστε να φανείτε άξιοι της θέσης που κατέχετε στην καρδιά του συντρόφου σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να λειτουργήσετε μεν με τον δικό σας τρόπο, φροντίστε όμως παράλληλα, να υπολογίσετε σε μεγάλο βαθμό, την διάθεση των συνεργατών σας. Η ποιότητα της συνεργασίας σας εξαρτάται από τέτοιες λεπτομέρειες, ημέρες όπως η σημερινή.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα φροντίστε να είστε σαφείς απέναντι στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Κι αν τυχόν σας ρωτάνε διαρκώς την γνώμη σας, θυμηθείτε πως είναι καλό να συμμετέχετε ενεργά, σε ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητα σας. Ειδικά δε προς το βράδυ, φροντίστε να «προσφέρετε» από την καρδιά σας, ή μην προσφέρετε καθόλου....

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα σας δει με άλλο μάτι, ειδικά αν αρχίσετε να εκδηλώνετε εκείνην την υπέρμετρη ανάγκη να σας αγαπήσουν όλοι. Οι ελεύθεροι, ας θυμάστε πως κάτι τέτοιο, σήμερα μπορεί να αποβεί, ερωτικώς, εις βάρος σας. Οι δεσμευμένοι, αν σήμερα δεν έχετε την διάθεση να συμμετέχετε σε διάφορα «δρώμενα», αυτό δεν σημαίνει πως δεν την έχει και ο σύντροφος σας. Επομένως μην του το βγάλετε ξινό. Αφεθείτε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώστε προς τα έξω την εικόνα ενός ανθρώπου που πραγματικά ευγνωμονεί για όσα του προσφέρονται. Καθώς ένα από αυτά, είναι η ικανότητα να προσφέρετε οι ίδιοι στον εαυτό σας, μέσα από την εργασία που εκτελείτε!

Λέων

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος, σήμερα θα σχηματίσει μια αρκετά έντονη όψη με τον Κρόνο, γεγονός που μπορεί να εμφανίσει διαφόρων ειδών ή επιπέδων επιπλοκές στην καθημερινότητα σας. Επομένως, ας είστε συγκεντρωμένοι λίγο παραπάνω, ώστε αν τυχόν εμφανιστούν ξαφνικά «εμπόδια», καθυστερήσεις, ανατροπές στο πρόγραμμα της ημέρας ή ό,τι άλλο, να είστε προετοιμασμένοι να ελιχθείτε. Θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο έρωτας μπορεί να γίνει ακόμη και προσβλητικός αν θεωρήσει πως τον θίξατε. Έτσι, οι ελεύθεροι, τα λόγια σας μετρημένα και τα χέρια σας κοντά, θα λέγαμε...Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να ακούσετε νέα που προφανώς δεν θα σας ικανοποιήσουν, εξετάστε την πιθανότητα, εσείς από την πλευρά σας να κάνετε ότι το καλύτερο, και βλέπετε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα προτιμήστε να κάνετε πίσω και να αφήσετε συναδέλφους ή συνεργάτες να βγουν «μπροστά». Πόσο μάλλον, αν έχετε να κάνετε με άτομα μεγαλύτερης από εσάς ηλικίας, άρα και διαφορετικής νοοτροπίας ή ανθρώπους «ανώτερου» ιεραρχικά βαθμού.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας θα σχηματίσει μια επαρκώς θετική όψη με τον Ποσειδώνα από απέναντι σας. Φροντίστε λοιπόν, να είστε λακωνικοί όσο και ευγενικοί. Διαχωρίστε ας πούμε το: «δεν θέλω να σε ζαλίζω με τα δικά μου» από το: «απαξιώ να σου απαντήσω». Αν το επιτύχετε, να είστε σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά. Μακριά βεβαίως από εσάς, η πιθανότητα να πείτε λόγια πίσω από την πλάτη τρίτων. Αδιανόητο, ημέρα που είναι

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα, μπορεί να στρίψει από την μια ενώ εσείς στρίβετε από την άλλη. Επομένως, οι ελεύθεροι φροντίστε να είστε ξεκάθαροι μαζί του. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση είναι μια διαδραστική «κατάσταση», ας μην είστε εσείς εκείνοι που θα κόψετε πρώτοι την ροή των πραγμάτων. Ο σύντροφος σας θα ενοχληθεί και τότε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα συντονιστείτε με την καλή πλευρά των γεγονότων, σε κάθε περίπτωση. Αν το καταφέρετε, οι συνεργάτες σας, θα είναι οι πρώτοι που θα σας επιβραβεύσουν.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα βάλτε την καλή σας διάθεση να επιφέρετε κάτι όμορφο, ημέρα που είναι. Η Αφροδίτη από την θέση που βρίσκεται θα σας δώσει την δυναμικότητα που απαιτείται, ώστε να φανείτε γενικώς οργανωτικοί. Έτσι, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα διαπιστώσουν ακόμη μια φορά, πως είστε οι πλέον κατάλληλοι άνθρωποι, για να απολαμβάνουν μια όμορφη συναναστροφή, όταν έχουν την ευκαιρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας πει όμορφα πράγματα σήμερα, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να μην τα αφήσετε να...πέσουν κάτω. Οι δεσμευμένοι πάλι, φροντίστε καθώς ο σύντροφος σας μπορεί να είναι γεμάτος ιδέες, όμως να περιμένει την δική σας τελική απόφαση, σήμερα να φανείτε αποφασιστικοί και να του ικανοποιήσετε αυτήν την επιθυμία, να επιλέξετε και να ακολουθήσει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα ειδικά αν εργάζεστε τις βραδινές ώρες, φροντίστε να συνδυάσετε την χαρά με την εργασία, καθώς εκτός από την ημέρα ως συνθήκη, οι όψεις σας καλούν να προσπεράσετε αντιξοότητες, και να λειτουργήσετε κυρίως συνδυαστικά.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη βάλει κατά του Κρόνου μέσα στο ζώδιο σας, επομένως μην πάρετε τοις μετρητοίς εκείνα που θα ακούσετε, θα δείτε ή θα συναντήσετε γενικώς. Καθώς μάλιστα και ο Ήλιος βάλει εναντίον του, φροντίστε να μην παρασυρθείτε, αγνοώντας πως υπάρχουν και όρια που ακολουθούν την κοινή λογική. Αν δεν το κάνετε, άνθρωποι που εκτιμάτε μπορεί να σας επιπλήξουν. Γεγονός, που μάλλον δεν θα σας αρέσει καθόλου...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα σας παίζει κρυφτούλι, επομένως οι ελεύθεροι, καλά θα κάνετε να τον αφήσετε εκεί που βρίσκεται κρυμμένος. Δεν θα κερδίσετε πολλά αν τον βρείτε, και ημέρα που είναι, μπορεί να χαλάσετε την διάθεση σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες σήμερα, χαρείτε την ημέρα, όμως μην επιδιώξετε να επιφέρετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας σήμερα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα προσπαθήστε να μην αφήσετε υποθέσεις στην μέση, ούτε να τις ψευτοτελειώσετε ίσα για να ξεμπερδεύετε μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση, φανείτε κυρίως συνεπείς!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα αφήστε την ημέρα να απλώσει γύρω σας μια γλυκιά ατμόσφαιρα, και μην επιδιώξετε να βάλετε τον εαυτό σας σε περιπέτειες. Κυρίως, αν δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσουν. Αν επιλέξετε το αντίθετο, είναι πολύ πιθανόν να επιφέρετε ένα τέλος που δεν είχατε υπολογίσει. Έτσι, καθώς δεν υπάρχει λόγος να πάρετε «ρίσκα» σήμερα, επιλέξτε καλύτερα να περάσετε μια ήσυχη ημέρα, από κάθε άποψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας όσο περισσότερο χαλαρούς σας βρει, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να σας προσεγγίσει. Έτσι, οι ελεύθεροι, αν μη τι άλλο, αποφύγετε το άγχος, ημέρα που είναι. Οι δεσμευμένοι, δώστε στον εαυτό σας αλλά και στην σχέση σας να καταλάβει, πως η επαφή σας έχει πολλά επίπεδα και πως ίσως, είναι καιρός να της επιτρέψετε να περάσει στο επόμενο ...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνάδελφοι σας περιμένουν να δουν το ζεστό σας χαμόγελο για να πάρουν μπροστά. Αν τους το προσφέρετε, μάλλον θα σας προσφέρουν μια όμορφη συνεργασία σήμερα από την μεριά τους.

Αιγόκερως

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος, βάλλεται και από τον Ήλιο και από την Σελήνη. Καθώς μάλιστα ο πρώτος βρίσκεται στον Αιγόκερω, φροντίστε να μην διαφωνήσετε οι ίδιοι με τον εαυτό σας, αν δεν υπάρχει λόγος. Κι αν πάλι υπάρχει, ακολουθήστε την λογική σας, όμως μην λησμονήσετε να συμβουλευτείτε την καρδιά σας. Αν το λησμονήσετε, δεν αποκλείεται άνθρωποι του περιβάλλοντος σας, κοντινοί ή όχι, να σας εκδηλώσουν από διαφωνία, έως δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα δεν δείχνει να σας «προτιμά», καθώς όμως κανείς δεν μπορεί να επιζητήσει λογική σ' αυτόν, οι ελεύθεροι, φροντίστε ώστε τουλάχιστον να μην τον ενοχλήσετε με λάθος κινήσεις από μέρους σας...Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα το προβλέπει, επιζητήστε την συνδρομή του συντρόφου σας εκεί που δεν «βγάζετε» άκρη, και αφήστε εκείνον να «οδηγήσει»!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα οι συνάδελφοι σας μπορεί να διαθέτουν εντελώς διαφορετική ψυχολογία από εσάς. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγετε μια αντιπαράθεση μαζί τους.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα συνοδεύσει τον Άρη απέναντι από τον κυβερνήτη σας, και, ημέρα που είναι, φροντίστε ή να εννοείτε εκείνα που λέτε -ή κάνετε- ή να μην τα πείτε καθόλου. Παράλληλα, το μεγάλο «μυστικό» της ημέρας είναι πως σήμερα, μπορεί να συναντήσετε έναν άνθρωπο, που να γίνει πλέον σημαντικός για την ζωή σας. Προσέξτε μόνον, να μην πρόκειται για μια συναναστροφή «φωτοβολίδα»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας κάνει ό,τι πιο παράξενο θα μπορούσε, επομένως αν οι ελεύθεροι βρίσκεστε με ανθρώπους που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ακολουθήστε! Αν όχι, ξεκόψτε άμεσα. Τόσο απλά! Οι δεσμευμένοι, σήμερα η ημέρα θα σας δώσει το δικαίωμα να χαρείτε, αλλά και το δικαίωμα να κάνετε στην άκρη σας. Θα πρότεινα το πρώτο σαφώς...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα ειδικά προς τις νυχτερινές ώρες, αν σας τάξουν ή αν ελπίσετε, ας θυμάστε αυτό το απλό. Πρώτα θα δείτε, και μετά θα πειστείτε. Αν όχι, ίσως βρεθείτε απότομα χαμένοι!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα καλείστε να δείξετε πως κατανοείτε πραγματικά την αρωγή που σας παρέχεται. Αν όχι, η «βοήθεια» που δέχεστε, από όπου και αν την δέχεστε, μπορεί να σβήσει όπως σβήνει ο Ήλιος το δειλινό. Κι αυτό, καθώς οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, έχουν απαιτήσεις από εσάς ετούτη την περίοδο. Επομένως και σήμερα, θα χρειαστεί να αποδείξετε πως, και αναγνωρίζετε και αξιοποιείτε την αγάπη με την οποία σας αντιμετωπίζει πρώτο το σύμπαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να σας προτιμήσει ο έρωτας σήμερα, οι ελεύθεροι καλείστε να του αποδείξετε την αξία σας. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει να «χορεύετε όπως σας κρατάει ρυθμό». Σημαίνει απλώς, να συμμετέχετε ενεργά! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα είναι ξεχωριστή για πολλούς λόγους, βάλτε τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σας, σε άμεση εφαρμογή.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνάδελφοι σας απαιτούν θα λέγαμε σήμερα, να εκφραστείτε όσο δημιουργικά αρμόζει. Κι αυτό, καθώς αναγνωρίζουν πως είναι «κρίμα» να μην εκδηλώνετε τα ταλέντα σας ενώ μπορείτε!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ