Εριξε γροθιά στην κοπέλα του και του έβαλαν τιμωρία -Θα γράψει 5.000 φορές «τα αγόρια δεν χτυπούν κορίτσια» - iefimerida.gr

Εριξε γροθιά στην κοπέλα του και του έβαλαν τιμωρία -Θα γράψει 5.000 φορές «τα αγόρια δεν χτυπούν κορίτσια»

Εριξε γροθιά στην κοπέλα του και του έβαλαν τιμωρία -Θα γράψει 5.000 φορές «τα α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τίτλο του πιο αμφιλεγόμενου δικαστή φαίνεται πως διεκδικεί ο Τοντ Μπαγκ. Επειτα από τα ατυχή σχόλιά του για θύμα βιασμού, που είχαν προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή, ο συγκεκριμένος δημιούργησε ξανά απορίες με την απόφασή του για την υπόθεση ενός άνδρα που χτύπησε με γροθιά τη σύντροφό του.

Ο διάσημος, πλέον, δικαστής της Μοντάνα καταδίκασε τον Αντονι Φέργκιουσον σε... γραπτή τιμωρία. Συγκεκριμένα, τον διέταξε να γράψει 5.000 φορές «τα αγόρια δεν χτυπούν κορίτσια» και να του το ταχυδρομήσει έως τις 23 Μαΐου.

Βέβαια, με δεδομένο πως ο Φέργκιουσον προκάλεσε τρία κατάγματα στο πρόσωπο του θύματος, ακόμη και αυτός ο δικαστής συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να του επιβάλει μόνο τη γραπτή τιμωρία, οπότε τον καταδίκασε σε έξι μήνες φυλάκισης.

Ο Τοντ Μπαγκ είχε δεχθεί αυστηρή κριτική πριν από μερικούς μήνες κατά την εκδίκαση υπόθεσης 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον δάσκαλό της. Τότε είχε πει πως το θύμα έμοιαζε μεγαλύτερο από την πραγματική του ηλικία και καταδίκασε τον βιαστή σε μόλις ένα μήνα φυλάκιση, αλλά έπειτα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να αναθεωρήσει την απόφασή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ