Ν-tv: Θλιμμένα τα Χριστούγεννα για τους Ελληνες -Δεν καταβάλλεται το δώρο και τα αυτοκίνητα είναι ακριβά - iefimerida.gr

Ν-tv: Θλιμμένα τα Χριστούγεννα για τους Ελληνες -Δεν καταβάλλεται το δώρο και τα αυτοκίνητα είναι ακριβά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολλούς Ελληνες οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων είναι ζοφερές» παρατηρεί ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού δικτύου n-tv με τίτλο «Θλιμμένα Χριστούγεννα στην Ελλάδα», το οποίο απαριθμεί μια σειρά οικονομικών προβλημάτων τα οποία μαστίζουν την ελληνική κοινωνία.

«Το δώρο των Χριστουγέννων δεν καταβάλλεται, το αυτοκίνητο ακριβαίνει. Στους φτωχούς θα δίνεται κάποιες μέρες δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα εξαιτίας της μόλυνσης του περιβάλλοντος, η οποία προκαλείται από την καύση ξύλων», σημειώνει το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια, το n-tv αναφέρεται στο πρόβλημα της αιθαλομίχλης με την υπερβολική συγκέντρωση μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα που ανάγκασε την κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Παράλληλα, σχολιάζει και την οικονομική στενότητα των Ελλήνων, επισημαίνοντας: «Κυρίως τα Χριστούγεννα πολλές ελληνικές οικογένειες αντιμετωπίζουν στενότητα. Ολο και λιγότερες επιχειρήσεις καταβάλλουν το 'δώρο' στους εργαζομένους, υποστηρίζουν τα συνδικάτα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου 6 χιλιάδες επιχειρήσεις δεν καταβάλλουν το επίδομα των Γιορτών. Σε κάποιες από αυτές οι εργαζόμενοι υποχρεώνονται να υπογράψουν ότι έλαβαν το επίδομα στο χέρι, χωρίς να το έχουν πάρει», υπογραμμίζει το n-tv.

Φωτογραφία: dpa/Alliance

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ