Ξεκαρδιστική έκδοση του «All I want for Christmas is you» κάνει θραύση στο διαδίκτυο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστική έκδοση του «All I want for Christmas is you» κάνει θραύση στο διαδίκτυο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γνωρίσαμε από την ξεκαρδιστική έκδοση του «Call me Maybe» της Κάλι Ρέι Τζέπσεν και μας τρέλανε για μία ακόμη φορά με την παρωδία του «Wrecking Ball» της Μάιλι Σάιρους. Τώρα ο απίστευτος μουσάτος ξαναχτυπά με ένα εορταστικό βίντεο που έχει βάλει φωτιά στο διαδίκτυο.

Ο αγνώστων στοιχείων νεαρός έχει τρελάνει τους χρήστες της υπηρεσίας διαδικτυακών γνωριμιών Chat Roulette, αφού με το «γύρισμα» της ρουλέτας πέφτουν πάνω σε έναν απίστευτο τύπο με μούσια ο οποίος ντύνεται και χορεύει κοροϊδεύοντας διάσημα βίντεοκλιπ.

Εχοντας κάνει το ίδιο στο παρελθόν με τα τραγούδια της Σάιρους και της Τζέπσεν, τώρα επιστρέφει δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο χορεύει και τραγουδάει το δημοφιλές Χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Μαράια Κάρει «All I want for Christmas is you» μαζεύοντας εκατομμύρια views μέσα σε 2 μέρες.

Απολαύστε τον:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ