Γελάνε οι Αμερικανοί με αφίσα της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Γελάνε οι Αμερικανοί με αφίσα της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έργα και οι ημέρες της Χρυσής Αυγής τα τελευταία χρόνια δεν έχουν απασχολήσει μονάχα τα εγχώρια και ευρωπαϊκά ΜΜΕ, αλλά και τα αμερικανικά, ειδικά από τότε που το ακροδεξιό κόμμα δήλωσε και πραγματοποίησε την πρόθεσή του να εγκαινιάσει τα γραφεία του στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Έκτοτε, πλήθος δημοσιευμάτων στον αμερικανικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο καταγράφουν το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή» σε μία προσπάθεια να πληροφορήσουν το κοινό τους για τον ιδεολογικό προσανατολισμό και τις δραστηριότητες μίας οργάνωσης σε μία χώρα που χτίστηκε και ευδοκίμησε χάρη στο πολυπολιτισμικό μωσαϊκό και την ετερογενή ανθρωπογεωγραφία της.

Η δράση της Χ.Α. σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες δεν περνάει απαρατήρητη ούτε από τα ΜΜΕ, αλλά ούτε και από τις εκεί αντιφασιστικές οργανώσεις, όπως φανερώνουν οι αφίσες που ακολουθούν:

Γελάνε οι Αμερικανοί με αφίσα της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γελάνε οι Αμερικανοί με αφίσα της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μία όμως αφίσα, η φωτογραφία της οποίας αναρτήθηκε στο Twitter, απασχόλησε λίγο περισσότερο τον αμερικανικό ηλεκτρονικό Τύπο, προκαλώντας τα γέλια των Αμερικανών πολιτών.

Γελάνε οι Αμερικανοί με αφίσα της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ