Τα ζώδια της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Η αντίθεση μεταξύ του κυβερνήτη σας του Άρη και του πλανήτη Ουρανού, γίνεται όλο και πιο ουσιώδης. Επομένως, διαλέξτε θα λέγαμε αν σας ενδιαφέρει να αποφέρετε ουσιαστικά αποτελέσματα μέσα από τις πράξεις σας, ή απλώς θέλετε να σπαταλάτε την ενέργεια σας για να λέτε πως κάτι κάνετε, πως προσπαθείτε. Καθώς μόνον τότε θα καταλάβετε, πως ακόμη και τα πιο δύσκολα φαινομενικώς περιστατικά, έχουν την καλή τους πλευρά. Μην βιάζεστε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να γίνει «εκρηκτικός» σήμερα, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να δοκιμάσετε πιο ήπιες μεθόδους προσέγγισης, αν τυχόν! Πάντως υπάρχει στ' αλήθεια πολύς ερωτισμός στην δική σας ατμόσφαιρα. Οι δεσμευμένοι, καθώς η αγάπη έχει εξάρσεις, όμως κανείς δεν θέλει τις αρνητικές, φροντίστε, ώστε να μην τις προκαλέσετε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η δυναμική αυτή όψη μπορεί να επιφέρει απώλειες από κινήσεις που δεν έχουν γίνει κατόπιν σωστής μελέτης. Έτσι, καταλήγουμε ακόμη μια φορά, στο ίδιο συμπέρασμα. Μην βιάζεστε να παίρνετε αποφάσεις!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα ίσως βιώσετε αναταράξεις σε αρκετά επίπεδα, εκείνο πάντως που έχει σημασία, είναι να καταλάβετε το «γιατί» συμβαίνουν κάποια πράγματα. Εξάλλου, το πιθανότερο είναι κάποιες καταστάσεις, να σας θυμίζουν παλαιότερα περιστατικά. Μήπως αυτό σας πείθει να τις πάρετε περισσότερο σοβαρά, ώστε να μην πηγαίνουν και ξανάρχονται με άλλο «πρόσωπο»;

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μάλλον θα σας αναγκάσει να τον δείτε πιο θερμά, επομένως οι ελεύθεροι αναρωτηθείτε ποιος είναι εκείνος που γυρίζει διαρκώς μέσα στην σκέψη σας και αναζητήστε τον! Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται ο σύντροφος σας σήμερα να σας φανεί υπερβολικά «δραστήριος», μην τα βάλετε μαζί του, αν δεν μπορείτε να «ακολουθήσετε»...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα βάλτε τα χέρια στις τσέπες, και κρατήστε τα εκεί. Δεν εννοούμε βεβαίως να τεμπελιάσετε και να μην εργαστείτε, κάθε άλλο. Απλώς να μην ξοδέψετε με την πρώτη ευκαιρία. Εξετάστε αν αρμόζει μάλλον, καθώς άσκοπα έξοδα, μπορεί να σας φέρουν σύντομα αντιμέτωπους με «τρύπες» που θα επιζητήσουν να καλυφθούν.

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας προσχωρεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, και δεν αποκλείεται οι ποιότητα της καθημερινότητας σας, να γίνει πλέον, κάπως πιο πιεστική για εσάς. Έτσι, φροντίστε να μην αφήσετε σήμερα, αλλά και να μην αφήνετε γενικώς πλέον εκκρεμότητες στην καθημερινότητα σας. Καθώς δεν αποκλείεται, -είναι και η Αφροδίτη ανάδρομη στο ίδιο ζώδιο-, να αισθανθείτε δυσαρέσκεια, από καταστάσεις που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν αποκλείεται να σας δείξει το «άλλο» του πρόσωπο από σήμερα, και αυτό καθώς μάλλον δεν εννοείται να περάσετε από την θεωρία -ή την εκλογίκευση- στην πράξη. Δεν έχετε παρά να το επιλέξετε. Και τότε, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, να είστε σίγουροι, πως είτε έχετε είτε δεν έχετε σχέση, ο έρωτας θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά σας. Τόσο απλά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα δώστε σημασία στην «γραφειοκρατία» που σας εμποδίζει να πάτε παρακάτω, και πλέον αρχίστε να ασχολείστε σοβαρά μαζί της. Αν όχι, πάλι επάνω της θα πέσετε...

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει μια θετική όψη με τον Δία, όμως παράλληλα, θα σχηματίσει και μια έντονη όμως όχι και τόσο θετική όψη, με τον βόρειο δεσμό της. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, φροντίστε να μην αποδειχθείτε «μικροί» απέναντι στον εαυτό σας, κοινώς μην τον υποτιμήσετε. Επίσης αποφύγετε να φανείτε υπερβολικοί, αν τυχόν σας ζητηθεί να σχολιάσετε οικεία πρόσωπα...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας δώσει το δικαίωμα να τον προσβάλετε ή να τον πληγώσετε σήμερα. Αν όμως αντιθέτως, τον εκπλήξετε ευχάριστα με την ευγένεια σας, οι ελεύθεροι, μπορεί αν το θέλετε, να πάψετε να είστε πλέον ελεύθεροι. Οι δεσμευμένοι, αν πάλι θέλετε η σχέση σας να έχει αυτήν την όμορφη αίσθηση του έρωτα, προσέξτε κυρίως τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείτε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο μην δοκιμάσετε σήμερα να «δικηγορήσετε» ούτε να αρχίσετε τις «δοκησισοφίες». Αντιθέτως μιλήστε απλά, προσπαθήστε να γίνετε άμεσα κατανοητοί, και να είστε σίγουροι πως η στάση σας θα γίνει αντιληπτή και συνάμα θα εκτιμηθεί δεόντως.

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος, θα υποστηρίξει αλλά και θα πάρει την βοήθεια του εμπνευστή Ποσειδώνα. Ο δεύτερος βέβαια, βρίσκεται μέσα στο σπίτι του και σε μοίρα που μπορεί να πάρει αρκετά προτού να δώσει. Και μιας και ο κυβερνήτης σας βρίσκεται πλέον στο «σκληρό» ζώδιο του Αιγόκερω, φροντίστε, ώστε να μην τυχόν χρειαστεί να πληρώσετε ακριβά ό,τι είναι να εισπράξετε, επειδή μόνο και μόνο, κοστολογείτε με λάθος κριτήρια. Για προσέξτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι φροντίστε να μην δώσετε λάθος μηνύματα. Ή να μην υποτιμήσετε οι ίδιοι την πραγματική εικόνα. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος σας είναι έτοιμος να σας υποστηρίξει, αυτό δεν σημαίνει πως θα του ζητήσετε περισσότερα από όσα αρμόζει. Πολύ σημαντικό!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μείνετε πίσω από τείχη ασφαλείας, και μέσα από αυτά, κινηθείτε κυρίως βάσει της έμπνευσης που σας διακρίνει, παρά μιας τάσης να τα κάνετε όλα «τώρα» . Θα αποδώσει περισσότερο!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας περνάει στον φιλικό για εσάς Αιγόκερω, και επιτέλους θα αισθανθείτε πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους γύρω σας, σε πρακτικό, χειροπιαστό επίπεδο. Αξιοποιήσετε αυτήν την αλλαγή, φέροντας γενικώς, το παιχνίδι στα μέτρα σας. Προσέξτε μόνον, να μην παραγκωνίσετε εσείς πλέον με την σειρά σας, ανθρώπους που επικοινωνούν σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο από το δικό σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει να σας εμπιστευτεί, και πλέον θα το κάνει με ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Οι ελεύθεροι λοιπόν, δοκιμάστε να γίνετε εκείνοι που θα «σύρουν τον χορό»...Οι δεσμευμένοι, καθώς πρόκειται να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας από εδώ και πέρα, φροντίστε να παρέχετε την ίδια αίσθηση και για τον σύντροφο σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ζητήστε από τους συνεργάτες σας να σας αναλύσουν τις σκέψεις τους. Θα διαπιστώσετε, πως σήμερα βρίσκονται αρκετά «κοντά» με την δική σας. Κι αν πάλι το κρίνετε σκόπιμο, μεταφέρετε τους ένα αντίστοιχο, δικό σας συμπέρασμα. Μάλλον θα τους βοηθήσει αρκετά!

Ζυγός

Γενικά
Βάλτε τα δυνατά σας να εστιάστε στην ουσία των πραγμάτων. Η ημέρα θα προσπαθήσει αρκετές φορές να σας «αποπροσανατολίσει». Εκεί λοιπόν είναι που καλείστε σήμερα να δείξετε την πυγμή σας. Φροντίστε να διαχωρίσετε πότε θα είστε «βράχος» επομένως και δεν θα κάνετε πίσω, και πότε θα είστε σαν το νεράκι και θα ξεγλιστράτε. Αν πείτε απλώς «δεν βαριέσαι» ίσως -απλώς- υποστείτε απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα μπορούσε να είναι μια από τις απώλειες σας σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι βάλτε τα πράγματα κάτω, και ζυγίστε. Βάλτε προτεραιότητες. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να αξιώσει απαιτήσεις τις οποίες αδυνατείτε να καλύψετε, εξετάστε πόσο ουσιαστικές είναι, και εξηγήστε τυχόν την πλευρά σας. Τόσο απλά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα μην οδηγήσετε τον εαυτό σας μπροστά, παρά αφήστε να «χαθείτε» κάπου στις πίσω γραμμές. Με μοναδική εξαίρεση να έχετε στην κατοχή σας την «κότα με τα χρυσά αυγά», σε κάθε άλλη περίπτωση, ό,τι χάσετε, μάλλον θα δυσκολευτείτε να το αντικαταστήσετε!

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα θα είναι σφάλμα αν τα βάλετε με τον εαυτό σας. Πόσο μάλλον, αν αμφισβητήσετε τις δυνάμεις σας, λόγω συγκυριών που ενδέχεται να προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε και να φαίνεστε και να είστε, «κινητήρες» των πράξεων σας οι ίδιοι. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα είναι ούτως ή άλλως γεμάτοι ιδέες για την καθημερινότητα σας. Εσείς καλείστε να επιλέξετε...Παράξενη ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας πάει και έρχεται, και σήμερα είναι η ημέρα που «πάει». Έτσι, οι ελεύθεροι μην αγωνιάτε. Αντιθέτως, περιμένετε να έρθει μια καλύτερη συγκυρία. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο Κρόνος ποτέ δεν αστειεύεται, εξηγήστε την στάση σας για να μην γίνεστε παρεξηγήσιμοι. Δεν είναι εξάλλου και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, να ψυχολογήσεις έναν Σκορπιό. Τι να πει κι ο σύντροφος σας!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώστε χώρο στον εαυτό σας, καθώς σήμερα θα είναι μια ημέρα με «γρήγορες» ταχύτητες για εσάς, και θα χρειαστεί να μην παρασυρθείτε από λάθος επιλογές, ώστε να μην έχετε απώλειες.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σας τον Δία. Καθώς βέβαια όντας και εκείνη στο το ζώδιο της Παρθένου δεν έχει πολλά να δώσει. Φροντίστε όμως τουλάχιστον, να «ξεμπερδεύετε» σιγά-σιγά με τυπικότητες που σας στέκονται μπροστά και σας στερούν την ουσία. Κινηθείτε αυτόβουλα, όμως αν το κρίνετε, πάρτε την γνώμη ανθρώπων που σας περιβάλουν. Αν έχουν να σας προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω, πάρτε το, δεν είναι κακό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας περιμένει από εσάς, να δει το «σπινθήρισμα» στα μάτια σας. Αν οι ελεύθεροι του το προσφέρετε, είναι όλος δικός σας. Προσέξτε μόνον, μήπως εκείνος δεν το διαθέτει καν...Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να γίνεται στόχος «πικρόχολων» σχολίων, αποδείξετε την αθωότητα σας, και δεν πρόκειται να ξαναγίνει...Το κερδίσατε μια κι έξω το παιχνίδι...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να μην δώσετε το δικαίωμα να ακουστεί το όνομα σας και από άλλο τι, δεν «κινδυνεύετε». Ας είναι τα αποτελέσματα σας, η γλώσσα που θα χρησιμοποιήσετε!

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα, αναγνωρίστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να αποσυρθεί και να παρατηρήσει κάποια πράγματα, καθώς η επίμονη προσπάθεια που καταβάλετε κάποιες φορές, κάνει να περνάνε όμορφες καταστάσεις και να τις χάνετε. Έτσι, μην «καταδικάζετε» τον εαυτό σας να είναι εκείνος που πάντοτε οφείλει να είναι αποδεδειγμένα «πρώτος» παντού, και σήμερα για παράδειγμα, αφήστε τον κόσμο να γυρίζει, και ασχοληθείτε με κάτι «μικρό και ασήμαντο». Κάτι όμως που σας φέρνει σε επαφή με τον άνθρωπο μέσα σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν θέλει πάντοτε μεγαλεία, φορές του φτάνει ένα απλό φιλί ή ένα χαμόγελο. Έτσι, οι ελεύθεροι σήμερα, επενδύστε κυρίως σε αυτά. Οι δεσμευμένοι, όχι μόνον σήμερα, αλλά κάθε μέρα, οφείλετε να κοιμάστε και να ξυπνάτε με την αυτή λογική. Σήμερα πάντως, μια παραπάνω!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλογιστείτε τι σας κοστίζει να παραδεχθείτε σφάλματα σας, και σήμερα κάντε το και στην πράξη. Θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με συνεργάτες. Κι ας σας εκτιμούν ούτως ή άλλως!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα καλό θα είναι η δυναμικότητα που αισθάνεστε, να μην στραφεί ούτε εναντίον τρίτων, ούτε και κατά του ίδιου σας του εαυτού. Αποφύγετε ας πούμε, ενοχές για σφάλματα του παρελθόντος. Η ανάδρομη πλέον Αφροδίτη στον φυσικό σας δωδέκατο οίκο, μπορεί να σας βοηθήσει να ταξινομήσετε ακόμη και τα συναισθήματα σας, αρκεί να το πιστέψετε και να το εφαρμόσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα σας προτιμήσει, που λένε, όμως καθώς τέτοιες όψεις προκαλούν κυρίως το πάθος και όχι την αυτούσια αλληλοεκτίμηση, οι ελεύθεροι προσέξτε τι θα μείνει για μετά...Οι δεσμευμένοι, καθώς μια όψη σαν αυτή του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει και του ύψους και του βάθους περιστατικά, φροντίστε να κλείσετε από νωρίς, δρόμους που δεν θέλετε να οδηγηθεί η σχέση σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ακόμη και συνεργάτες που συνήθως σας υποστηρίζουν ό,τι κι αν πείτε ή κάνετε, σήμερα ίσως δεν κατανοούν την στάση σας. Ελιχθείτε λοιπόν θα πρότεινα, παρά να επιμείνετε, αν τυχόν χρειαστεί!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα διατηρήστε την καλή σας διάθεση σε «ετοιμότητα», και αν τυχόν κάποιος ή κάποιοι προσπαθήσουν να σας την χαλάσουν, εσείς χαλάστε τους την προσπάθεια, με ένα πλατύ χαμόγελο. Έτσι, καθώς παράλληλα ο Ήλιος θα σχηματίσει μια θετική όψη σήμερα με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία να εκδηλώσετε τον εαυτό σας προς τα έξω, με έναν πρόσχαρο και αξιαγάπητο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας, αρκεί οι ελεύθεροι να μπορέσετε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις, και μάλιστα να πάρετε πρωτοβουλίες που συνήθως αποφεύγετε. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σας υποστηρίζει, φροντίστε να πείτε με απλά λόγια τα όσα αισθάνεστε. Τα πολλά θα αποδειχθούν απλώς περιττά.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να μην δώσετε δικαιώματα, καθώς άλλο είναι αν είστε χαρούμενοι και το «φως» της ημέρας, και άλλο να προσπαθούν οι συνάδελφοι σας να σας πουν δυο συγκεκριμένες κουβέντες και όλο να ξεγλιστράτε. Βάλτε μπροστά την εργατικότητα σας και μεγαλουργήστε!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ