Επιασαν στα πράσα σεσημασμένο παιδόφιλο την ώρα που «κατέβαζε» υλικό παιδικής πορνογραφίας - iefimerida.gr

Επιασαν στα πράσα σεσημασμένο παιδόφιλο την ώρα που «κατέβαζε» υλικό παιδικής πορνογραφίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη 53χρονος σε καφετέρια στο Βύρωνα, τη στιγμή που «κατέβαζε» σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Πρόκειται για σεσημασμένο παιδόφιλο ο οποίος είχε συλληφθεί ξανά το 2005 για αποπλάνηση ανηλίκων, ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ο 53χρονος από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 19 Δεκεμβρίου διακινούσε μέσω ειδικών προγραμμάτων στο ίντερνετ τουλάχιστον 270 αρχεία παιδικού πορνογραφικού υλικού, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 22 διαφορετικές ΙP διευθύνσεις. Μάλιστα, προκειμένου να αποφεύγει τον εντοπισμό του, μετακινούταν σε διαφορετικά, κάθε φορά, καταστήματα – καφετέριες και συνδεόταν στο διαδίκτυο από τις ασύρματες συνδέσεις τους.

Την περασμένη Πέμπτη πιάστηκε στα πράσα σε κατάστημα - καφετέρια στον Βύρωνα, να «κατεβάζει» σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και όπως προαναφέρθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε συλληφθεί και καταδικαστεί ξανά για αποπλάνηση ανηλίκων, ασέλγεια μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, το 2005.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ