Αποκλειστικά στα Everest: Δύο χαρμάνια καφέ με βάση κόκκους της ποικιλίας Arabica -Απόλαυση από 1 ευρώ - iefimerida.gr

Αποκλειστικά στα Everest: Δύο χαρμάνια καφέ με βάση κόκκους της ποικιλίας Arabica -Απόλαυση από 1 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα everest είναι η μοναδική αλυσίδα καφέ στη χώρα μας η οποία χρησιμοποιεί αποκλειστικά στα καταστήματά της δύο διαφορετικά χαρμάνια καφέ που περιέχουν ως βάση κόκκους της ποικιλίας Arabica. Tα χαρμάνια 100% Superior Arabica και Fine Brazilian Blend έχουν κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών και η γεύση τους αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς.

Το χαρμάνι 100% Superior Arabica μπορεί να το απολαύσει κανείς φρεσκοκαβουρδισμένο, κάθε στιγμή της ημέρας, θεωρείται ιδανικό για Espresso ή Cappuccino και ενδείκνυται για έναν καφέ υψηλής ποιότητας με κορυφαία γεύση και άρωμα. Από την άλλη, το Fine Brazilian Blend αποτελείται από ένα μείγμα κόκκων καφέ Arabica (70%) και την ποικιλία Robusta (30%), έχει έντονη γεύση και πλούσιο σώμα, και θεωρείται ιδανικό για Cappuccino ή Latte.

Χάρη στην άρτια κατάρτιση και εκπαίδευση που παρέχει η εταιρία στους baristas των καταστημάτων, αλλά και τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές – από 1€ το Fine Brazilian Blend και από 1,25€ το 100% Superior Arabica) η παρασκευή ροφημάτων αποτελεί ένα από τα δυνατότερα σημεία των everest και τα καθιστά κυρίαρχο στην αγορά καφέ.

Η Ιστορία του καφέ

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα, με την μεγαλύτερη κατανάλωση στον κόσμο και άκρως σημαντική αξία στις διεθνείς αγορές, δεύτερη μετά το πετρέλαιο. Η ιστορία του ξεκινά από την Αιθιοπία, πριν από περίπου 1.500 χρόνια και συγκεκριμένα από το φυτό Coffea Arabica που αποτελεί σήμερα μια από τις βασικότερες ποικιλίες καφέ.

Η Coffea Arabica με περιεκτικότητα περίπου 1,2% καφεΐνης, είναι γνωστή για την εκλεπτυσμένη και ισορροπημένη γεύση που δίνει στον καφέ, την έντονη οξύτητα και το άρωμα με νότες λουλουδιών και επίγευση καραμέλας και φουντουκιού. Οι καφέδες που παρασκευάζονται από κόκκους Arabica έχουν περισσότερο άρωμα, είναι πιο απαλοί και λιγότερο στυφοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καφές Everest Fine Brazilian Blend
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ