Ο Βρετανός που νίκησε δυο φορές τον καρκίνο και γυρίζει τον κόσμο πραγματοποιώντας 101 επιθυμίες [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Βρετανός που νίκησε δυο φορές τον καρκίνο και γυρίζει τον κόσμο πραγματοποιώντας 101 επιθυμίες [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστυνομικός που νίκησε δυο φορές τον καρκίνο, έχει συντάξει μια εναλλακτική λίστα με «101 πράγματα για να κάνει κάποιος αφότου επιβιώσει από τη νόσο».
Ο Κρεγκ Τράουτ, ένας πρώην ένστολος του εγκληματολογικού τμήματος στη Μητροπολιτική Αστυνομία στη Βρετανία, έφτιαξε τον κατάλογο αφού βρήκε για δεύτερη φορά νικητής από τον καρκίνο.

Ο 34χρονος αρχικά διαγνώστηκε με τη νόσο σε ηλικία μόλις 7 ετών και χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση νεφρού. Από τότε που ο αποφασιστικός άντρας από το Dumfries της Σκωτίας ιάθηκε από την αρρώστια για δεύτερη φορά, βρέθηκε να εργάζεται εθελοντικά σε μια κοινότητα στη Νικαράγουα, ανέβηκε ένα ηφαίστειο στην Κόστα Ρίκα και έγινε παρατηρητής της φύσης στα νησιά Γκαλάπαγκος. Τώρα βρίσκεται στο Εκουαδόρ.

Ο Κρεγκ, ο οποίος έζησε στο Νιούκαστλ και το Μπρίστολ πριν μετακομίσει στο Λονδίνο είπε σχετικά στη Mirror: «Μετά την εγχείρηση στο έντερό μου και το τέλος της χημειοθεραπείας το χειρότερο σενάριο ήταν πια ο θάνατος», εξομολογείται «Σε εκείνο το σημείο, οι σκέψεις μου δεν ήταν στην εργασία μου, ούτε στο όμορφο διαμέρισμα που ζούσα αλλά στα μέρη που είχα επισκεφτεί και τις εμπειρίες που είχα ζήσει. Επιπλέον, αφού η υγεία μου αποκαταστάθηκε πλήρως αποφάσισα ότι ήταν η τέλεια περίοδος για να ακολουθήσω τα όνειρά μου και να ταξιδέψω στον κόσμο με σκοπό να εμπνεύσω και άλλους ασθενείς», δηλώνει ο νεαρός.

Ο Βρετανός που νίκησε δυο φορές τον καρκίνο και γυρίζει τον κόσμο πραγματοποιώντας 101 επιθυμίες [εικόνες + βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η απόφαση για τη δημιουργία της λίστας προέκυψε κατά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο. «Είχα τη σκέψη ότι κάθε λεπτό είναι πολύτιμο. Βλέποντας ασθενείς να κάνουν εισαγωγή, ήξερα ότι μερικοί από αυτούς δεν θα τα καταφέρουν να επιβιώσουν. Ετσι σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο να συντάξω μια λίστα με πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς όταν επιβιώσει από τον καρκίνο. Υπάρχουν στην αγορά άπειρα βιβλία με πράγματα και μέρη να επισκεφτείς πριν πεθάνεις. Εγώ σκέφτηκα να κάνω κάτι εναλλακτικό και να δείξω τι υπέροχα πράγματα περιμένουν τους ασθενείς όταν επιβιώσουν».

Ο Βρετανός που νίκησε δυο φορές τον καρκίνο και γυρίζει τον κόσμο πραγματοποιώντας 101 επιθυμίες [εικόνες + βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Ο Κρεγκ σε ηλικία 8 ετών, την πρώτη φορά που διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο Βρετανός που νίκησε δυο φορές τον καρκίνο και γυρίζει τον κόσμο πραγματοποιώντας 101 επιθυμίες [εικόνες + βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Ο

Δείτε τη λίστα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρκίνος Κρεγκ Τράουτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ