Βρακοφόροι, κάλαντα και μαντινάδες στο γραφείο του Σαμαρά -Το απέριττο φόρεμα της Γεωργίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρακοφόροι, κάλαντα και μαντινάδες στο γραφείο του Σαμαρά -Το απέριττο φόρεμα της Γεωργίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν είχε Αντώνη Σαμαρά νωρίτερα η χώρα, δε θα 'χε το κατάντημα που είχε μέχρι τώρα», ήταν η ελαφρώς ...γλυφτική μαντινάδα προς τιμήν του πρωθυπουργού, ο οποίος άκουσε τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τη σύζυγο του από την Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, τα παιδιά του ιδρύματος Χατζηκώστα και ο Ομιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

Ο κ. Σαμαράς βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου σε πολύ χαλαρή διάθεση, ενώ αίσθηση προκάλεσε η διακριτική παρουσία της συζύγου του Γεωργίας, η οποία συνηθίζει να κάνει πολύ απλές εμφανίσεις. Ο Πρωθυπουργόςμετά τα κάλαντα μίλησε και σε «πηγαδάκι» δημοσιογράφων, στους οποίους απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τονίζοντας πως «θα γίνουν το 2016».

«Κάθε φορά έρχονται σενάρια για να αντικατασταθούν από κάποια άλλα και πάει λέγοντας. Εκλογές θα έχουμε το 2016» απάντησε.

Σε ερώτηση αν προκαλεί ανησυχία το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ, απάντησε αρνητικά, λέγοντας: «Οχι, γιατί υπάρχει συνείδηση και ο τόπος είναι πάνω απ'όλα» είπε συγκεκριμένα.

Επίσης, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει την όποια πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας και είπε πως «η άρνηση φέρνει ευθύνη και τις ευθύνες τις καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός».

Βρακοφόροι, κάλαντα και μαντινάδες στο γραφείο του Σαμαρά -Το απέριττο φόρεμα της Γεωργίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βρακοφόροι, κάλαντα και μαντινάδες στο γραφείο του Σαμαρά -Το απέριττο φόρεμα της Γεωργίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Βρακοφόροι, κάλαντα και μαντινάδες στο γραφείο του Σαμαρά -Το απέριττο φόρεμα της Γεωργίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

φωτογραφία: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ