Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα καλό θα είναι να ξέρετε τι θέλετε από την καθημερινότητα σας, και ακόμη καλύτερα θα είναι, αν μπορείτε να το επικοινωνήσετε και με το γύρω περιβάλλον. Έτσι, σε κάθε περίπτωση, δώστε σημασία στη κρίση των γύρω σας, όχι σαφώς για να επηρεαστείτε οι ίδιοι, αλλά για να ξέρετε τι σας γίνεται. οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, δεν αποκλείεται να αξιώσουν απαιτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον θα σας πει αλήθειες που αν οι ελεύθεροι δεν επιθυμείτε να ακούσετε, (ή να σεβαστείτε), δεν αποκλείεται να κάνετε πίσω. Δεν θα το πρότεινα ως λύση...Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα δεν αποκλείεται να σας δώσει το δικαίωμα να πείτε και μια κουβέντα «παραπάνω», φροντίστε να μαζέψετε οι ίδιοι τον εαυτό σας...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα φροντίστε να μην μιλήσετε αγενώς σε ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται το εισόδημα σας. Είτε αυτοί λέγονται πελάτες, είτε συνάδελφοι. Το πλέον ευγενές και επιπλέον εποικοδομητικό, θα είναι να ακούσετε την άποψη τους με προσοχή!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα η Αφροδίτη γυρίζει πλέον σε ανάδρομη πορεία, και η καθημερινότητα σας μάλλον θα βιώσει αναταράξεις. Δεν σημαίνει δα, πως θα γυρίσει ο κόσμος τα πάνω, κάτω, όμως ας είστε προετοιμασμένοι τόσο για τα θετικά, όσο και για τα λιγότερο επιθυμητά γεγονότα που θα εισχωρήσουν στην καθημερινότητα σας. Οι άνθρωποι μάλιστα που σας περιβάλλουν, ίσως φανούν περισσότερο απαιτητικοί από παλαιότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θα κάνει μια στροφή γύρω από τον εαυτό του σήμερα, και καθώς δεν αποκλείεται να «ζαλιστεί» λίγο, μην τρέξετε να είστε οι πρώτοι που θα τον πιάσετε. Ας φροντίσει και λίγο τον εαυτό του...Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να θυμηθεί παλαιές καταστάσεις και άγνωστο γιατί, όμως να τις επαναφέρει, φροντίστε να φερθείτε με κατανόηση απέναντι σε μια τέτοια στάση.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν, πως ξέρετε να «πέφτετε», ξέρετε όμως και να ξανασηκώνεστε! Έτσι, σε κάθε περίπτωση, όποιος δεν εμπιστεύτηκε έναν πεισμωμένο Ταύρο, δεν ξέρει τι χάνει...

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη προς το βράδυ συγκεκριμένα, θα επιζητήσει να «παρενοχλήσει» τον κυβερνήτη σας, και καλό θα είναι να μην ενδώσετε σε «προκλήσεις» χωρίς νόημα και ουσία. Εστιάστε καλύτερα να αναγνωρίσετε τι είναι αυτό που φορές όλο κάνει να πλησιάσει, όμως δίνει μια και πάει πάλι πίσω, και αν το βρείτε, η καθημερινότητα σας θα σας ευγνωμονεί για πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας είναι στο «παιχνίδι» για εσάς σήμερα, όμως οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να τον ψάξετε κι εσείς λίγο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μάλλον θα χάσετε απλώς, πολύτιμο χρόνο. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα σας βλέπει από την οπτική της συνήθειας περισσότερο, φροντίστε να οργανώσετε το βράδυ σας χωρίς πιθανότητες ξαφνικών αλλαγών. Δεν συμφέρει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα προνοήστε ώστε να εισπράξετε καλά σχόλια από τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Καθώς αυτό, θα σας δώσει ένα προβάδισμα που τις επόμενες ημέρες θα το χρειαστείτε. Φροντίστε το και δεν θα χάσετε, κάθε άλλο μάλιστα!

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα προχωρήσει αρκετά μέσα στην Παρθένο, και καθώς οι περισσότερες όψεις που σχηματίζει, είναι όψεις έντασης ή αντίφασης, καλό θα είναι να είστε έτοιμοι για δράση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η δράση σας οφείλει να είναι έξυπνη και μετρημένη, και όχι δυναμική και «όποιον πάρει η μπάλα». Φερθείτε με σύνεση σήμερα, και θα διαπιστώσετε, πως ακόμη και καταστάσεις που φαινομενικώς μας εναντιώνονται, τελικώς μπορεί να αποβούν βοηθητικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα επιμείνει λίγο παραπάνω αν διαφωνήσετε, επομένως οι ελεύθεροι ας θυμηθείτε πως δεν φτάσατε ως εκεί, για να αλλάξετε κανέναν. Ο έρωτας δεν έχει τέτοια. Οι δεσμευμένοι, καθώς η Σελήνη θα σας μεταφέρει ακόμη και την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε, φροντίστε να μην υποπέσετε σε σφάλματα της στιγμής.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα αναγνωρίστε το δίχως άλλο, το δικαίωμα στους συνεργάτες σας, να σας πουν εκείνα που δεν θέλετε να ακούσετε. Κι αν πάλι τα ακούσετε με προσοχή, πολλά καλά μπορεί να σας βρουν...

Λέων

Γενικά
Σήμερα, τόσο η θετική όψη με τον Ποσειδώνα, όσο και η φαινομενικά «αρνητική» με την Σελήνη, θα κάνει τον κυβερνήτη σας τον Ήλιο, να σας οδηγήσει με ασφάλεια εκεί που οφείλει να σας «πάει». Μοναδική σας υποχρέωση είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. (Προς όποια κατεύθυνση). Μετρήστε λοιπόν σωστά και χωρίς αυταπάτες. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν παράλληλα, μάλλον θα σας κρίνουν αν σφάλετε, παρά θα σας βοηθήσουν για να μην το κάνετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα δεν σας βλέπει όπως ίσως θα θέλατε. Έτσι, οι ελεύθεροι αποφύγετε σχεδόν να μιλήσετε για τον εαυτό σας, και δεν αποκλείεται να επιζητήσει να μάθει πράγματα ο ίδιος. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε μια «αντίσταση» γενικώς από την μεριά του συντρόφου σας, τουλάχιστον μην δώσετε οι ίδιοι το δικαίωμα...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφήστε τους συναδέλφους να μιλήσουν για εσάς, αν το θέλουν, όμως οι ίδιοι δείξτε την αξία σας μέσα από τα έργα σας, όχι μέσα από λόγια!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ο κυβερνήτης σας θα σχηματίσει μια έντονη όψη με την Σελήνη, και επομένως καθώς εκείνη προχωρά μέσα στον ζώδιο σας, φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας κυρίως, παρά με όλους τους άλλους σήμερα. Σφάλματα που έχετε καταλογίσει στον εαυτό σας ή υποθέσεις που «παρενοχλούν» την καθημερινότητα σας, θα πρέπει να λυθούν αν αυτό είναι δυνατόν, και όχι να σας χαλούν την διάθεση κάθε «τρεις και λίγο»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μάλλον θα σας δώσει την εικόνα πως βλέπει τα πράγματα κάπως πιο ουτοπικά από εσάς, και αυτό σας κάνει να μην θέλετε να τον εμπιστευτείτε. Οι ελεύθεροι, εξετάστε και την περίπτωση να χαλαρώσετε, να αφεθείτε. Οι δεσμευμένοι, καθώς ο σύντροφος σας μπορεί να εκδηλώσει ανασφάλειες, μην βάλετε κι εσείς περισσότερο «λάδι στην φωτιά», δεν ωφελεί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα μην αναγκάσετε τους συνεργάτες σας να ορκιστούν σαν δόκιμοι πρόσκοποι για να γίνουν πιστευτοί. Ο λόγος που τους έχετε διαλέξει, είναι ακριβώς πως τους εμπιστεύεστε!

Ζυγός

Γενικά
Η ανάδρομη πλέον κυβερνήτης σας, μπορεί να σας εξηγήσει πια, γιατί δεν πρέπει να υποδύεστε τους δυναμικούς, αν πραγματικά δεν αισθάνεστε πως είστε τέτοιοι χαρακτήρες. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, καθώς η φύση σας είναι η πλέον εκλεπτυσμένη μέσα στον χάρτη, φροντίστε να πάρετε και τον ανάλογο δρόμο, ώστε να επιφέρετε την ευημερία στην ζωή και την καθημερινότητα σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μάλλον θα βρίσκετε τοίχο, σαν «τυφλά κριάρια»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει να ξέρει ότι τον θέλετε και ότι αυτό έχει για εσάς, μια κάποια αξία. Έτσι οι ελεύθεροι, κάντε μια βαθιά βουτιά μέσα σας, και ανασκαλίστε να δείτε τι νιώθετε πραγματικά. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα έχει έντονες τάσεις, αναρωτηθείτε απλώς τι θα κερδίσετε, αν υιοθετήσετε ανάλογη συμπεριφορά.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα ανακαλύψτε εκ νέου αν τυχόν το έχετε ξεχάσει, πως είστε οι καλύτεροι διπλωμάτες του ζωδιακού, και για κάθε τι που έχετε να φέρετε εις πέρας, επιλέξτε την αυτή οδό!

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει να υποστηρίζει τον κυβερνήτη σας, επομένως δώστε βάση να καταλάβετε τους μηχανισμούς βάσει των οποίων λειτουργούν κάποιες καταστάσεις στην καθημερινότητα σας. Έτσι, σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να φερθείτε δυναμικά όσο και έξυπνα, ή καλύτερα έξυπνα, όσο και δυναμικά. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας παράλληλα, περιμένουν τα καλύτερα από εσάς. Όμως οι μόνοι που οφείλετε να μην απογοητεύσετε, είστε εσείς οι ίδιοι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σας περιμένει, και εσείς αργείτε. Αυτό είναι μια αλήθεια! Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε να μην δώσετε το δικαίωμα να σας προσάψουν αδιαφορία. Οι δεσμευμένοι τώρα, καθώς επίσης δεν είναι καλό να ακούσετε κάτι τέτοιο από την σχέση σας, φροντίστε να είστε κυρίως πρόθυμοι. Τα άλλα έπονται!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ας είστε εκείνοι που θα πουν πρώτοι τι είναι χρήσιμο και τι όχι. Και καθώς η ικανότητα σας να διακρίνετε, είναι γνωστή σε όλους, αν σας δοθεί η ευκαιρία, φροντίστε να την αξιοποιήσετε φανερά. Όχι όμως επιδεικτικά!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη και ο κυβερνήτης σας θα προσφέρουν μια σημαντική βοήθεια ο ένας στον άλλο. Αν λοιπόν κρίνετε πως για κάποια πράγματα έχει έρθει η ώρα, αλλά να είστε απολύτως σίγουροι, κάντε άφοβα τις κινήσεις που απαιτούνται, ώστε να επιφέρετε ουσιαστικές, μόνιμες λύσεις για την καθημερινότητα σας. καθώς βέβαια η Αφροδίτη είναι πλέον ανάδρομη στον φυσικό δεύτερο οίκο σας, φροντίστε κυρίως να αναθεωρήσετε τις αξίες σας. Γιατί αυτό θα σας πάει μπροστά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα υπολογίζει σ' εσάς, και δεν αποκλείεται να βλέπει ήδη μια νέα σχέση, «χαραγμένη» στο πρόσωπο σας. Καλό θα είναι λοιπόν οι ελεύθεροι, να αποδειχθείτε συνεπείς και γεμάτοι αγάπη, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Οι δεσμευμένοι, φανείτε κυρίως στοργικοί θα λέγαμε σήμερα, καθώς είναι κάτι που ίσως και να λείπει από την σχέση σας τελευταία.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να είναι οι συνεργάτες σας ικανοποιημένοι σήμερα, και αυτό θα το πετύχετε μάλλον με απτά πράγματα, παρά με όνειρα και υποσχέσεις...

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα μέσα στο ζώδιο σας, η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, και πολλές καταστάσεις που δεν χωράνε στην καθημερινότητα σας, μάλλον θα αποχωρήσουν. Επίσης, άνθρωποι που δεν τους έχετε «απολαύσει» σε κάθε επίπεδο, ίσως κάνουν μια δεύτερη εμφάνιση. Φροντίστε να μην εμπλέξετε το οικονομικό με το συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σας, και να είστε σίγουροι, πως εκείνοι που σας αγαπούν, θα σας προσφέρουν, ό,τι χρειάζεστε, μέχρι να «στερέψει»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας θέλει να ξέρει σήμερα, και καλό θα είναι να είστε σαφείς. Καθώς όμως και εσείς μπορεί να εκδηλώσετε την ίδια επιθυμία όμως εκείνος να μην έχει την δική σας ικανότητα να αποδειχθεί συνεπής, οι ελεύθεροι φροντίστε να μην τον απομακρύνετε με το παραμικρό...Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται να θελήσετε λίγο χώρο, προσέξτε μην τυχόν και παρεξηγήσετε τα πράγματα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να σας ζητηθούν εξηγήσεις για κάποιες κινήσεις σας. Και καθώς δεν σας αρέσει να σας «ελέγχουν», φροντίστε μην τυχόν φανείτε προκλητικοί χωρίς λόγο!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα ο Άρης έρχεται ακόμη πιο κοντά στην όψη αντίθεσης με τον κυβερνήτη σας, όμως η ημέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να «ζυγίσετε» κάποιες καταστάσεις και να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα. Αν το καταφέρετε, -δεν θέλει άγχος εξάλλου, χαρά θέλει-, πολλές από τις καθημερινές σας απασχολήσεις, ακόμη και εκείνες που εν γένει σας φαίνονται «ενοχλητικές», δεν αποκλείεται να αρχίσουν να σας γοητεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μάλλον θα σας φροντίσει με έναν παράδοξο τρόπο σήμερα. Επομένως οι ελεύθεροι, διαχωρίστε το πραγματικό ενδιαφέρον από μια έντονη έλξη...Οι δεσμευμένοι, καθώς πολλές όψεις το προκαλούν, ελάτε πιο κοντά στην σχέση σας ώστε να αισθανθείτε ασφάλεια και χαλάρωση. Το δικαιούστε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να δώσετε τα κατάλληλα σήματα, ώστε τόσο οι συνεργάτες σας ή οι συνάδελφοι σας, όσο και οι πελάτες που τυχόν θα συναναστραφείτε, μην σας δουν ανταγωνιστικά. Κάθε άλλο! Επιζητήστε να γίνετε παράδειγμα προς μίμηση, όμως μην προσποιηθείτε κιόλας για έναν τέτοιο λόγο. Να είστε ο εαυτός σας!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα προσπαθήστε λίγο παραπάνω. Η ημέρα έχει καλές και «κακές» στιγμές, -απολύτως φυσιολογικό-, επομένως αξιοποιήστε τις μεν, προσπεράστε τις δε. Επιλέξτε για τον εαυτό σας εκεί που σας πάει η καρδιά σας, και καθώς ο Ήλιος σχεδόν σας υποστηρίζει πλέον, δημιουργήστε μόνον χαρούμενες εικόνες μέσα στο μυαλό σας. Το ζώδιο σας βρίσκεται σε μια δυνατή μεταβατική περίοδο, και η σημερινή ημέρα, μπορεί να σας προσφέρει πολλά αν την χαρείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να έρθει από εκεί που δεν τον περιμένετε. Καθώς βέβαια φορές μπορεί να φύγει κιόλας από εκεί που δεν τον περιμένετε, οι ελεύθεροι, καλείστε να ξεχωρίσετε μια καλή από μια αδιάφορη γνωριμία...Οι δεσμευμένοι παράλληλα, καθώς η σχέση σας δείχνει κουρασμένη τελευταία, φροντίστε να «ανέβετε» οι ίδιοι ψυχολογικά. Η Σχέση, σχέση είναι!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να μην δώσετε δικαιώματα, και επομένως μην βιαστείτε να μιλήσετε αν δεν είστε συγκεντρωμένοι. Οι συνεργάτες σας, έχουν την απαίτηση να διαχωρίζετε πότε θα μιλάτε επαγγελματικώς, και πότε «παρεΐστικα»...

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ